انجمن های تخصصی  فلش خور
خورشت سیب سرخ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: خورشت سیب سرخ (/showthread.php?tid=25081)



خورشت سیب سرخ - mohammadreza... - 25-12-2012

خورشت سیب سرخ 1
مواد اولیه
گوشت ماهیچه یا مغز ران 500 گرم
سیب سفید یا قرمز متوسط هفت عدد
پیاز سرخ شده سه تا چهار قاشق سوپخوری
روغن 100 گرم
آبلیمو نصف استكان
زعفران ساییده شده و نمک و فلفل و شکر به میزان لازم
رب گوجه‌فرنگی نصف قاشق سوپخوری

دستور پخت
گوشت را تكه تكه كرده، شسته و با پیاز سرخ شده كمی تفت دهید.
دو تا سه لیوان آب داخل آن ریخته بگذارید گوشت با حرارت ملایم آهسته بجوشد و بپزد.
سیب‌های پوست گرفته را داخل قابلمه‌ای قرار داده و با شكر مورد دلخواه و آب بپزید. توجه داشته باشید كه سیب‌ها نباید شكل خود را از دست بدهند.
سپس كمی شكر، آبلیمو، نمك و زعفران به گوشت اضافه كرده تا دوباره بجوشد فقط تا میزانی كه بپزد و له نشود.
خورش را در ظرف كشیده و سیب‌ها را كنار آن قرار دهید.