مینی اک مک چاودار - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: مینی اک مک چاودار (/showthread.php?tid=251112) |
مینی اک مک چاودار - # αпGεʟ - 17-12-2015 من چون از این اک مک ها بعنوان نان ساندویج استفاده میکنم آنها را کوچک درست کردم اگر شما بزرگ می خواهید می توانید یک اک مک بزرگ درست کنید ولی توجه کنید که هرچقدر اک مک بزرگ باشد زمان پخت آن هم بیشتر خواهد بود در نانها و بقچه ها از شکر و نمک استفاده می شود ولی همیشه چون نمک قویتر است مقدار آن از شکر کمتر خواهد بود مقدار این اک مک برای 4 نفر است مواد لازم: آرد چاودار 4.5 لیوان آب ولرم 2 لیوان خمیرمایه 1 پاکت شکر 1 قاشق نمک 1 قاشق مربا خوری طرز تهیه : در یک کاسه آرد, خمیر مایه, شکر و نمک را با هم مخلوط میکنیم وسطش را گود کرده و داخل گودی آب را بتدریج می ریزیم و از قسمت وسط با دست مخلوط میکنیم تا خمیر یکدستی شود که به دست نچسبد خمیر را توپ کرده و در کاغذ محافظ قرار داده 45 دقیقه – 2 ساعت استراحت کند دوباره خمیر را ورز داده 4 قسمت می کنیم هر کدام را گرد و یا بیضی کرده در سینی فر کاغذ روغنی انداخته شده قرار میدهیم 20-25 دقیقه دیگر استراحت می دهیم رویش را خط انداخته و در فر 170 درجه از قبل گرم شده قرار میدهیم بمدت 20 دقیقه بپزد سپس درجه حرارت را به 150 آورده و 20 دقیقه دیگر میپزیم {HI DOCTOR} |