نحوه درست کردن نان مغزدار ترکیه - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: نحوه درست کردن نان مغزدار ترکیه (/showthread.php?tid=251266) |
نحوه درست کردن نان مغزدار ترکیه - # αпGεʟ - 20-12-2015 این نان مغزدار رسپی یکی از روستاهای ترکیه است که خیلی خوشمزه و مقوی است مواد لازم: آرد 4 لیوان خمیر مایه 1 قاشق مربا خوری شیر 2 لیوان تخم مرغ 1 عدد نمک مواد داخلی: آرد 10 قاشق کره 2 قاشق روغن مایع نمک رویه: زرده تخم مرغ طرز تهیه : برای درست کردن مواد دخلی کره را در قابلمه ذوب میکنیم کمی روغن مایع می ریزیم آرد را ریخته و تفت می دهیم سپس نمک می ریزیم تا وقتی قهوه ای رنگ شد تفت می دهیم و میگذاریم سرد شود سپس در یک کاسه آرد و نمک می ریزیم وسطش را گودال کرده و خمیر مایه را در قسمت وسط می ریزیم و روی خمیر مایه کم کم شیر می ریزیم و از قسمت وسط ورز میدهیم تا خمیر شود روی خمیر آرد ریخته و استراحت می دهیم به 10-11 قسمت تقسیم کرده رویش آرد ریخته و با وردنه باز میکتیک و با نعلبکی قالب می زنیم و مواد داخلی را میگذاریم و به شکل مثلث می بندیم در سینی فر کاغذ روغنی انداخته شده میچینیم رویش زرده تخم مرغ می مالیم و با چنگال رویش چند تا خط میکشیم تا شکل دار شود و میگذاریم در سینی استراحت کند سپس در فر 180 درجه از قبل گرم شده میپزیم |