![]() |
♯ بقچه گوشت و گردو ♯ - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: ♯ بقچه گوشت و گردو ♯ (/showthread.php?tid=251731) |
♯ بقچه گوشت و گردو ♯ - # αпGεʟ - 26-12-2015 ![]() با خود فکر میکردم که برای شام چه درست کنم که غذای خمیری باشد ولی متفاوت تر از همیشه که این بقچه گوشتی به فکر امد و خواستم به شما هم آموزش دهم مواد لازم: آرد 4 لیوان خمیر مایه نصف پاکت روغن زیتون نصف استکان شیر 1 استکان کره 2 قاشق تخم مرغ 1 عدد نمک و آب مواد داخلی: گوشت چرخ کرده 150 گرم پیاز 3 عدد گردو کشمش 2 قاشق جعفری مقداری نمک و فلفل سیاه و روغن مایع ![]() طرز تهیه : در کاسه آرد می ریزیم نمک می پاشیم و وسطش را گود کرده و در وسط خمیر مایه می ریزیم روی خمیر مایه روغن زیتون و شیر می ریزیم و کره نرم شده و تخم مرغ , اب ولرم به مقدار خیای کم می ریزیم و از قسمت وسط شروع به هم زدن می کنیم تا خمیرمایه خوب حل شود و خوب ورز میدهیم حالا موادد اخلی را درست میکنیم : در تابه روغن مایع ریخته و پیاز خرد شده را تقت میدهیم سپس گوشت چرخ کرده را ریخته و به تفت دادن ادامه میدهیم کشکش و نمک و فلفل سیاه می ریزیم و از حرارتبرمیداریم و جعفری ریز خردش ده می ریزیم سپس گردوی درشت خرد شده می ریزیم و مخلوط میکنیم از خمیر تکه هایی برداشته و با دست پهن میکنیم از مواد د اخلی گذاشته و خمیر را می بندیم و گرد میکنیم در سینی فر کاغذ روغنی انداخته شده میچینیم رویش زرد تخم مرغ می مالیم و استراحت می دهیم در فر 180 درجه از قبل گرم شده می پزیم {hi doctor} |