انجمن های تخصصی  فلش خور
مجوز قوه‌قضاییه، لازمه‌ی بازگشت سوشا - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: فوتبال و سایر ورزش ها (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=20)
+--- موضوع: مجوز قوه‌قضاییه، لازمه‌ی بازگشت سوشا (/showthread.php?tid=253121)



مجوز قوه‌قضاییه، لازمه‌ی بازگشت سوشا - omidkaqaz - 16-01-2016

مسوول کمیته اخلاق سازمان لیگ فوتبال اعلام کرد سوشا مکانی تنها با دستور قضایی و یا موافقت کمیته اخلاق می تواند دوباره در لیگ به میدان برود.


مجوز قوه‌قضاییه، لازمه‌ی بازگشت سوشا 1



به گزارش "ورزش سه"، وضعیت سوشا مکانی بعد از حضور در اوین برای بازگشت به فوتبال در شرایط ویژه ای است. دروازه بان پرسپولیس که در حال حاضر اجازه حضور در تمرینات این تیم را هم ندارد تنها در صورتی که مجوز لازمه را از کمیته اخلاق یا قوه قضایی دریافت کند قادر به بازگشت به فوتبال خواهد بود.

حجت الاسلام علیپور، مسوول کمیته اخلاق سازمان لیگ در این باره اینطور توضیح داد: هنوز از این دو ارگان دستوری در خصوص شرایط سوشا مکانی نیامده است.

در حالی که محسن فروزان هم چندی پیش به دلیل شکایت فرهاد کاظمی به دادسرا دعوت شده بود و البته توانست رضایت شاکی را جلب کند، علیپور معتقد است دروازه بان سابق استقلال هم باید مجوز لازم را دریافت کند. 

مسوول کمیته اخلاق در ادامه حرف هایش در رابطه با دروازه بانان لیگ برتری گفت: تا کمیته اخلاق تشکیل جلسه ندهد، نمی توان در مورد شرایط این دو دروازه بان اظهر نظر جدی داشت. به طور قطع فدراسیون فوتبال درصورتیکه از طرف قوه قضائیه یا کمیته اخلاق تصمیمی گرفته شود، از آن تبعیت می کند.