![]() |
جدید ترین اخبار فوتبال - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: فوتبال و سایر ورزش ها (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=20) +--- موضوع: جدید ترین اخبار فوتبال (/showthread.php?tid=25348) |
جدید ترین اخبار فوتبال - s.sahar - 28-12-2012 گل محمدی سر مربی رسمی پرسپولیس شد پس از قطع همکاري باشگاه پرسپوليس با مانوئل ژوزه، يحيي گلمحمدي به عنوان سرمربي موقت پرسپوليس کار را در دست گرفت که در تمرين امروز (پنجشنبه) رويانيان او را به عنوان سرمربي رسمي پرسپوليس به بازيکنان معرفي کرد. به گزارش ايسنا،در تمرين امروز رويانيان به همراه قائم مقام جديد خود، بهروز منتقمي حاضر شده بود و با بازيکنان جلسه کوتاهي را برگزار کرد. کريم باقري ديرتر از سايرين اين جلسه را ترک کرد. رويانيان پس از اين جلسه گفت: "به اينجا آمده بودم که رسما اعلام کنم، يحيي سرمربي ماست، باقري هم با ما همکاري خواهد کرد اما نحوه همکاري او با ما در آينده مشخص ميشود و خودش دراينباره تصميمگيري خواهد کرد." مديرعامل باشگاه پرسپوليس همچنين منتقمي را به بازيکنان معرفي و شرح وظايف او را به عنوان قائم مقام جديد باشگاه اعلام کرد. ....................................................................................................... گهر در شهر درود میزبان حریفان لیگ برتری شد به نقل از سايت سازمان ليگ حرفه اي فوتبال ايران، غلامرضا بهروان رئيس سازمان ليگ حرفه اي فوتبال ايران در نامه اي به هيئت فوتبال استان لرستان اعلام کرد ميزباني کليه ديدارهاي تيم گهر دورود در ليگ برتر در ورزشگاه تختي شهر دورود و در ساعت 14:15 برگزار مي شود. پيش از اين، تيم گهر دورود در ورزشگاه انقلاب کرج ميزبان حريفانش در ليگ برتر بود. ....................................................................................................... فیگو : رونالدو شایسته ی عنوان مرد سال جهان است لوئيس فيگو معتقد است با توجه به عملکرد اين بازيکن در رئال مادريد و تيم ملي پرتغال، کريستيانو رونالدو لايق دريافت عنوان مرد سال فوتبال جهان است. لوئيس فيگو در گفتوگو با روزنامه ال موندو ديپورتيوو در اين رابطه گفت: کريستيانو رونالدو يکي از شانس هاي کسب تمامي جوايز فردي در سال است. او در رقابت هاي ليگا با رئال مادريد به عنوان قهرماني دست يافت و در رقابت هاي جام ملت هاي اروپا نيز عملکرد خوبي همراه تيم ملي پرتغال داشت. فيگو که خود در سال 2000 موفق به کسب جايزه مرد سال فوتبال جهان شده است ادامه داد: خيلي سخت است که از بين مسي، رونالدو و اينيستا يک نفر را به عنوان مرد سال انتخاب کنيم. اما رونالدو در رئال مادريد عالي کار کرد، او هفت بار در طول دو فصل گذشته براي تيم مادريدي هت ريک کرده است. او امسال رقابت سختي با ليونل مسي براي کسب اين جايزه داشته است و به نظرم رونالدو شايسته کسب اين جايزه است. فيگو درباره مقايسه زمان خود با اکنون درباره جايزه مرد سال فوتبال جهان گفت: در زماني که من در سال 2000 موفق به کسب جايزه مرد سال شدم چندين بازيکن به صورت يکسان شانس کسب اين جايزه را داشتند اما اکنون رقابت تنها بين دو بازيکن است و به همين خاطر زماني که من به عنوان مرد سال جهان انتخاب شده ام يکي از بزرگترين افتخاراتم در دنياي فوتبال شکل گرفت. در مراسم مرد سال فوتبال جهان که هفتم ژانويه در زوريخ برگزار مي شود، کاپيتان هاي تيم هاي ملي فوتبال جهان به همراه سرمربيان تيم هاي ملي و روزنامه نگاران منتخب مرد سال فوتبال جهان در سال 2012 را انتخاب خواهند کرد. ........................................................................................................ 11 بازیکن برتر 2012 جهان از نگاه اکیپ اين انتخاب ايکر کاسياس که چندي پيش نيز از سوي گاردين به عنوان بهترين دروازه بان جهان شناخته شد، با پيشي گرفتن از مانوئل نوير و جان لوئيجي بوفون يک بار ديگر به عنوان بهترين دروازه بان سال گذشته جهان انتخاب شد. از بين 11 بازيکن انتخاب شده به عنوان برترين هاي سال 2012 جهان، 8 بازيکن در تيم هاي رئال مادريد و بارسلونا بازي ميکنند که سهم هر دو تيم چهار بازيکن است. تيم منتخب سال فوتبال جهان به اين شرح است: دروازه بان: ايکر کاسياس (رئال مادريد / اسپانيا) مدافعان: فيليپ لام (بايرن مونيخ/ آلمان)، ونسان کمپاني (منچسترسيتي/بلژيک)، جوردي آلبا(بارسلونا/ اسپانيا)، سرخيو راموس (رئال مادريد/ اسپانيا) هافبک ها: ژاوي (بارسلونا / اسپانيا)، ژابي آلونسو (رئال مادريد/ اسپانيا)، راميرس (چلسي / برزيل)، اينيستا (بارسلونا / اسپانيا) مهاجمان: کريستيانو رونالدو (رئال مادريد / پرتغال)، ليونل مسي (بارسلونا / آرژانتين) ......................................................................................................... نیمار : پیوستن به بارسلونا اولویت من نیست نيمار، ستاره سانتوس، تاييد کرد که بازي کردن براي بارسا يک رويا براي اوست اما اين باشگاه را يکي از مقصدهاي احتمالي اش در اروپا دانست. در يکي دو سال اخير باشگاه هاي زيادي از جمله بارسا براي به خدمت گرفتن اين ملي پوش جوان برزيلي ابراز علاقه کردند اما او تاکيد کرد که اولويتي براي پيوستن به باشگاه کاتالاني ندارد. او در گفتگو با آ.اس گفت:" مطمئنم که زمان مناسب براي بازي کردن در اروپا فرا خواهد رسيد. اين يکي از روياهاي دوران کودکي من است اما فکر مي کنم هنوز زمان آن فرا نرسيده است. بارسا بازيکناني دارد که من هميشه آنها را تحسين مي کردم و فکر مي کنم مي توانم در اين تيم بازي کنم. آنها بازيکنان فوق العاده اي دارند و بازي در اين تيم يکي از روياهاي من است اما هيچ وقت بارسا اولويت من نبوده است." اين ستاره جوان تاکيد کرد که تنها دوست دارد در جايي بازي کند که از بازي در آن احساس رضايت کند و در حال حاضر به جدايي از سانتوس فکر نمي کند: " من يک سانتيستا (هوادار دو آتشه سانتوس) هستم زيرا خانواده ام طرفدار اين باشگاه بودند. نمي توانم خودم را در باشگاه ديگري تصور کنم. هدف من تبديل شدن به بهترين بازيکن دنيا نيست. تنها مي خواهم هر جا که هستم، خوشحال باشم. مي خواهم آرامش داشته باشم. از بازي کردن لذت ببرم و در سانتوس چنين شرايطي دارم." ................................................................................................... دیوید بکهام از چند باشگاه پیشنهاد دارد ديويد بکام اوايل ماه جاري ميلادي با اتمام قردادش با تيم لوس آنجلس گلکسي از اين تيم جدا شد و گفته مي شود تيم هاي کوئيزپارک رنجرز انگليس، موناکوي فرانسه و تيم هاي از چين و استراليا به وي پيشنهادهايي دادهاند. سخنگوي بکام گفت اين کاپيتان سابق تيم ملي انگليس قصد دارد در طي تعطيلات سال نوي ميلادي پيشنهادهايي که وي شده را بررسي کند و نگران تصميم گيري سريع در اين مورد نيست. سخنگوي بکام با رد تصميم گيري وي در مورد پيوستن به موناکو گفت وي هنوز در اين مورد تصميم گيري نکرده است. به گزارش خبرگزاري فرانسه از لندن، تيم موناکو در حال حاضر در دسته دوم باشگاه هاي فرانسه حضور دارد و کلوديو رانيري مربي سابق چلسي که هدايت موناکو را بر عهده دارد در مورد حضور بکام در اين باشگاه ابزار علاقمندي کرده و مالک روسي اين باشگاه نيز از حضور بکام در اين باشگاه حمايت کرده است. ...................................................................................................... پیشنهاد خبره کننده ی آنژی به بارسل.نا و مسی به گزارش خبرگزاري اسپانيا ، باشگاه آنژي اعلام کرده حاضر است شرط جدايي ليونل مسي را به بارسا پرداخت کند و او را به روسيه بياورد. روزنامه ال موندو دپورتيوو نوشت ، پيشنهاد مسئولان آنژي پرداخت 250 ميليون يورو به بارسلونا و دستمزد سالانه 30 ميليون يورو به مسي است. خورخه مسي پدر و وکيل ليونل اين خبر راغ رد نکرد و گفت باشگاه روسي حتي حاضر است رقم پيشنهادي خود را تا 400 ميليون يورو بالا ببرد. مسي اخيرا قرارداد خود با بارسلونا را تا سال 2018 تمديد کرده و سالانه 16 ميليون يورو از باشگاه کاتالاني دستمزد میگیرد. ...................................................................................................... لوکا بوناچیچ سر مربی مس کرمان شد پس از آنکه ابراهيم قاسمپور در نشست خبري پيش از بازي مس کرمان و سپاهان اصفهان اعلام کرد، در اين بازي حاضر نيست روي نيمکت تيمش بنشيند، مسئولان باشگاه هم صحبتهاي او را به منزله استعفا تلقي کرده و تصميم گرفتند که سرمربي ديگري را براي ادامه فصل برگزينند. آنها براي جايگزيني قاسمپور يک گزينه داخلي و يک گزينه خارجي را در نظر داشتند که "لوکا بوناچيچ"، گزينه خارجي مسيها بود. بوناچيچ براي مذاکره با باشگاه مس کرمان صبح امروز (پنجشنبه) وارد ايران شد و پس از نشستي که با ناصر شهبازي، مديرعامل اين باشگاه داشت، براي هدايت مس تا پايان فصل به توافق رسيد. اين مربي کروات پيش از اين هدايت فولاد خوزستان، سپاهان اصفهان، مس کرمان را در ليگ برتر بر عهده داشته است. او آخرين بار هدايت دينامو زاگرب کرواسي را برعهده داشت و در نهايت جاي خود را به ميروسلاو بلازوويچ داد. ........................................................................................................ RE: جدید ترین اخبار فوتبال - qpqpqp - 28-12-2012 varzeshi bazam bezar! Merc RE: جدید ترین اخبار فوتبال - مریم حیدری قلعه کلی - 28-12-2012 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() محسن فروزان گفت هم استقلال مرا میخواهد وهم پرسپولیس RE: جدید ترین اخبار فوتبال - mehregan fawl - 01-01-2013 خوبه ممنون |