انجمن های تخصصی  فلش خور
ارسال گلخانه جدید به ایستگاه فضایی بین‌المللی - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40)
+--- انجمن: دانستنیها و موضوعات علمی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=33)
+---- انجمن: هوا فضا و نجوم (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=78)
+---- موضوع: ارسال گلخانه جدید به ایستگاه فضایی بین‌المللی (/showthread.php?tid=254254)



ارسال گلخانه جدید به ایستگاه فضایی بین‌المللی - mr.destiny - 03-02-2016

ارسال گلخانه جدید به ایستگاه فضایی بین‌المللی 1


به گزارش خبرنگار حوزه فن‌آوری‌های نوین  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ ساخت گلخانه موسوم به ”لادا-2" در مؤسسه مسائل پزشکی و زیست‌شناسی آکادمی علوم روسیه به پایان رسیده است و همه چیز برای آزمایش آماده است. تست‌های اولیه در حال انجام است پس از انجام همه آزمایشات لازم تحقیق و آزمایش گیاهان در برنامه علمی پرواز فضانوردان روسیه گنجانده خواهد شد.
شایان ذکر است نخستین گیاهان قبل از اعزام نخستین انسان به مدار زمین در سال 1960 به فضا فرستاده شدند. در سال 1979 نخستین لاله‌ها در ایستگاه فضایی "سالوت-6" شکفته شدند که آنها در طی 30 شبانه‌روز تا 50 سانتی متر رشد کردند نخستین گلخانه فضایی در مدار زمین در سال 1990 در ایستگاه فضایی "میر" افتتاح شد که در آن تربچه، گندم و کاهو پرورش یافت.
از سال 2002 تا سال 2011 در بخش روسی ایستگاه فضایی بین‌المللی در گلخانه "لادا" 17 آزمایش پرورش گندم، جو، نخود، کاهو و تربچه توسط فضانوردان انجام شد. جالب است که گیاهان در ایستگاه فضایی بین‌المللی می‌توانند در خارج از گلخانه هم رشد کنند. در سال 2014 یلنا، سرووا فضانورد روسیه آزمایش خود را انجام داد، او در تنزیب مربوط دانه‌های سیب را قرار داد بعد از مدتی دانه‌ها جوانه زدند و در فضا نخستین جوانه‌های درخت سیب از هسته ظاهر شد.


منبع : باشگاه خبرنگاران