انجمن های تخصصی  فلش خور
مثبت اندیشی بیش از حد هم موجب افسردگی می‌شود - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40)
+--- انجمن: دانستنیها و موضوعات علمی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=33)
+--- موضوع: مثبت اندیشی بیش از حد هم موجب افسردگی می‌شود (/showthread.php?tid=254407)



مثبت اندیشی بیش از حد هم موجب افسردگی می‌شود - ʜɪᴅᴅᴇɴ - 10-02-2016

مثبت اندیشی بیش از حد هم موجب افسردگی می‌شود

محققان دانشگاه نیویورک به این نتیجه رسیدند که رؤیا و تخیلات مثبت روحیه را بهبود می‌بخشد، اما پس از مدتی به خاطر آنها افسردگی بروز می‌کند.
مثبت اندیشی بیش از حد هم موجب افسردگی می‌شود 1به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری مددیلی، واقعیت این است که انتظارات مثبت بیش از اندازه، مانع می‌شود فرد موانع قرار گرفته در راه رسیدن به هدف را ببیند و استراتژی غلبه بر آنها را پیدا کند.

کارشناسان متوجه شدند؛ هرچه شرکت‌کنندگان مثبت‌تر درباره آینده فکر می‌کردند، به همان نسبت به علائم افسردگی در لحظه نظرخواهی در آنها کمتر بود. اما پس از مدتی سطح افسردگی در این داوطلبان به طور اساسی افزایش یافت.

دانشجویان با آرزوها و خیالات مثبت غالباً هنگام نوشتن مقالات ترم کمتر کوشش به کار بستند. در نتیجه آنها نمرات پایین به دست آوردند. به خاطر این در این شرکت‌کنندگان علائم افسردگی پدید آمد. بنابراین به گفته محققان، خیالات و تصورات مثبت باید با حس واقع بینی رشد یافته توأم باشد.