![]() |
اس ام اس عاشقانه و احساسی - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: اس ام اس عاشقانه و احساسی (/showthread.php?tid=254573) |
اس ام اس عاشقانه و احساسی - Ֆℋ£¥∂α - 13-02-2016 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() یکصبح از خواب میپریم وُ کنارِ دستمان جای کسی هنوز گرم است! ![]() اس ام اس عاشقانه و احساسی مهربانا …. ديـــــوانه را محبت عـــاقــــل مــى كـــند مـــا را ولـــى ….. محبت تـــــو ديـــــوانه مــــى كـــــند …. ![]() متن های عاشقانه ما هیچوقت به هم نمیرسیم همیشه سوزنبانی هست که بهوقتِ رسیدنمان خطها را عوض کند! ![]() اس ام اس عاشقانه چه جشنِ باشکوهیستْ میانِ ستارهها انگار بهناشُکریِ زمین تو را به آسمانْ بُرده استْ خدا ![]() جملات عاشقانه فیزیـــــک بــعـــدها ثـــابـــت مـــیکـــنــد در روزهــــای بــــــارانـــی جــــای خـــالــی آدم هــــا “بــــــــــــــزرگتر” مـــی شود… ![]() اس ام اس عاشقانه و احساسی چه از تو دورم کردهاند کلمات! کاش جای اینهمه شعر فقط نوشته بودم: دوستت دارم! ![]() جدیدترین اس ام اس عاشقانه میانِ قابِ عکس لبخندِ تو خالیست کی میرسی میوهی نارسِ پاییز؟! ![]() پیام کوتاه عاشقانه بخند ساحل دل من کمی موج می خواهد. موج خنده هایت تا بهم ریزد تمام نظم شن ریزه ها را ![]() پیامک عاشقانه راه میروم و شهر زیر پاهام تمام میشود. تو، هیچکجا نیستی! ![]() جملات عاشقانه و زیبا میگفتی منـو تو به عشـــق هـم زنـده ایـم دلـم تنـگ میشــه حتـی واسه صــدات که پشــت گوشــی میـگفتـــی: الــــو زندگیـــــــم ![]() اس ام اس عاشقانه و احساسی تو دلت سفر میخواست من، نه ولی حالا هر غروب مرا به سفرهای دور میبرند دُرناها… ![]() زيباترين اس ام اس هاي عاشقانه به سلامتی عشق های یک طرفه سختی زیاد داره ولی سرشار از امیده امیده های هرچند الکی ولی زنده ![]() متن های عاشقانه سفر از چشمهای تو مَحال بود که ممکن شد مرگ که دیگر محال نیست! ![]() اس ام اس عاشقانه ما فقط بههم فکر میکنیم: تو، پشتِ میزِ کافهای در پاریس من، پشتِ پنجرهی اتاقَم در تهران، و هیچ پلی برای بههم رسیدن نیست مگر عشق که سال به سال دارد پیرتر میشود! ![]() جدیدترین اس ام اس عاشقانه به خیالِ تو اعتباری نیست گاهی هست، گاهی نیست. باید با خیال خودم سفر کنم! ![]() پیام کوتاه عاشقانه مرزها زبانِ فاصله را نمیفهمند. هرچه دورتر میروم نزدیکتر میشوی ![]() اس ام اس عاشقانه و احساسی به احترامِ هر قطاری که از راه میرسد کلاه برمیدارد از سر مردی که سالهاست قطاری دلاَش را بُرده است! ![]() اس ام اس عاشقانه و احساسی اینجا، هوا سوزِ غریبی دارد و بوی سردِ کافور دهانم را تلخ میکند. ![]() متن های عاشقانه بهار تابستان پاییز زمستان همه قراردادی هستند وقتی که گرمی دستانت و نسیم صدایت هست هر روز من بهاریست ![]() اس ام اس عاشقانه و احساسی نبودن هایی هست که هیچ بودنی جبرانش نمی کند کسانی هستند که هرگز تکرار نمیشوند و تو همانی هستی که هیچکس جای خالیت را پر نمی کند RE: اس ام اس عاشقانه و احساسی - ⓕⓐⓚⓔ ⓛⓘⓕⓔ♰ - 14-02-2016 نبودن هایی هست که هیچ بودنی جبرانش نمی کند کسانی هستند که هرگز تکرار نمیشوند و تو همانی هستی که هیچکس جای خالیت را پر نمی کند ___________________________ شیدا من اینو میزنم سردر بخش دوم رمانم ![]() |