![]() |
کیک مکزیکی، به این سادگی - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: کیک مکزیکی، به این سادگی (/showthread.php?tid=254682) |
کیک مکزیکی، به این سادگی - ⓕⓐⓚⓔ ⓛⓘⓕⓔ♰ - 16-02-2016 کیک ساده و آسان مکزیکی که جزء کیکهای مرطوب (moist cake) بهشمار میرود؛ با مزهکردن این کیک مطمئنا به طرفداران آن میپیوندید. یک کیک مرطوب و ساده مکزیکی که با نام (ٰTres leaches cake) در سراسر دنیا معروف است؛ برای تهیه آن از سه نوع شیر استفاده میشود. ![]()
1. درون کاسهای بزرگ تخم مرغ و شکر را با سرعت بالای همزن برقی 5 تا 6 دقیقه بهم میزنیم تا غلیظ شده و به رنگ زرد کم رنگ درآید. در ادامه آرد و بکینگ پودر را در یک کاسه کوچک مخلوط میکنیم. پس از آن با میکسر و با سرعت متوسط، به تدریج مخلوط آرد را به کاسه تخم مرغ اضافه کرده و همزمان هم میزنیم تا یک دست و صاف شود. خمیر را در یک قالب مناسب فر به اندازه 22 در 33 سانتیمتر قرار میدهیم. 2. کیک را به مدت 30 تا 40 دقیقه در حرارت 160 درجه فر قرار میدهیم تا خود را گرفته و پس از اینکه یک خلال دندان را در مرکز آن فرو کردیم بدون چسبندگی بیرون بیاید. 3. در این بین شیر عسلی، خامه و شیر معمولی، پودر قهوه اسپرسو و وانیل در مخلوط کن هم میزنیم تا بخوبی در هم ترکیب شوند. سپس ترکیب به دست آمده را روی کیک داغ ریخته، 15 دقیقه کنار میگذاریم تا خنک شود، بعد از آن سطح کیک را میپوشانیم و حداقل 3 ساعت تا 1 شبانه روز در یخچال نگه میداریم تا کامل سرد شده و تمامی مخلوط شیر را در خود جذب کند 4. کیک را در چند تکه مربع یا مستطیل شکل بریده و در ظروف پذیرایی قرار میدهیم. سطح هر کدام از برشهای کیک را با یک قاشق از خامه شیرین پوشانده و با توت فرنگی تزیین میکنیم. |