انجمن های تخصصی  فلش خور
اقدام گرانقیمت این مرد برای جلب توجه زنان و دختران - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+--- موضوع: اقدام گرانقیمت این مرد برای جلب توجه زنان و دختران (/showthread.php?tid=255686)

صفحه‌ها: 1 2 3

اقدام گرانقیمت این مرد برای جلب توجه زنان و دختران - mT_pOoM_taaK - 18-03-2016

اقدام گرانقیمت این مرد برای جلب توجه زنان و دختران

اقدام گرانقیمت این مرد برای جلب توجه زنان و دختران 1

غالباً میگویند که پول نمیتواند عشق بخرد اما یک مرد هندی با پرداخت 14 هزار پوند برای ساخت یک لباس طلا امیدوار است توجه زنان و دختران را به خود جلب کند. به گزارش ایران ناز این مرد 32 ساله با پرداخت این مبلغ و صرف 16 ساعت روزانه طی دو هفته توانست یک تی شرت از جنس طلا بسازد، او این لباس را با مچ بند و گردنبند و ساعت طلا ست کرده است.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
وی میگوید شاید من زیباترین مرد دنیا نباشم اما آیا زنی میتواند در مقابل این همه طلا مقاومت کند. لباس طلا یکی از آرزوهای من بود که به حقیقت پیوست این لباس 6 دکمه الماس دارد و حتی یک کمربند طلا نیز روی آن قرار دارد.
او می گوید از این به بعد به من مرد طلایی خواهند گفت. من امیدوارم بتوانم توجه زنی را به خودم جلب کنم و او را راضی به زندگی در کنار خودم کنم.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

RE: اقدام گرانقیمت این مرد برای جلب توجه زنان و دختران - ★MøbîÑą★ - 19-03-2016

Vayyyyyyy

RE: اقدام گرانقیمت این مرد برای جلب توجه زنان و دختران - mT_pOoM_taaK - 19-03-2016

واقنم جای وای داره

RE: اقدام گرانقیمت این مرد برای جلب توجه زنان و دختران - elnaz* - 24-07-2016

خاک برسرش قیافه اش مثله خرهاست راستی چه براش مهم بوده دخترا وزنان هاخخخخخخخخخخخخخخخ 25r30

RE: اقدام گرانقیمت این مرد برای جلب توجه زنان و دختران - دریای بی موج - 24-07-2016

من میگم 100تختش کمه شما میگین نه Big GrinBig Grin

RE: اقدام گرانقیمت این مرد برای جلب توجه زنان و دختران - saba 3 - 30-08-2016

ببینین چ اخلاق ..... داشته ک هیشکی محلش نمیزاشته

ک مجبور شده همچین  کاریو برا جلب توجه کنه

RE: اقدام گرانقیمت این مرد برای جلب توجه زنان و دختران - rhsa - 30-08-2016

(24-07-2016، 15:08)نازمهر نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خاک برسرش قیافه اش مثله خرهاست راستی چه براش مهم بوده دخترا وزنان هاخخخخخخخخخخخخخخخ 25r30

عزیزم شما اول گوش به اهنگاش بدید بعد مسخرش کنید اون بیچاره فقط بفکر مردم سرزمینش بود و تنها دقدقه اون شاد کردن و حمایت از مردمش بود. مردمی که قدر صدای اونو نمیدونن و اونو مورد تمسخر قرار میدن

RE: اقدام گرانقیمت این مرد برای جلب توجه زنان و دختران - elnaz* - 30-08-2016

ببین موضوع نوشته (برای جلب توجه زنان ودختران) من به صداش کاری ندارم به مطلبش نظرمیدم

RE: اقدام گرانقیمت این مرد برای جلب توجه زنان و دختران - rhsa - 30-08-2016

(30-08-2016، 20:34)نازمهر نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببین موضوع نوشته (برای جلب توجه زنان ودختران) من به صداش کاری ندارم به مطلبش نظرمیدم

Huh Huh

(30-08-2016، 20:34)نازمهر نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لطفا دیگه بهس نکنید

لطفا دیگه بهس نکنید

RE: اقدام گرانقیمت این مرد برای جلب توجه زنان و دختران - elnaz* - 30-08-2016

قیافت چرا این شکلی شد؟؟؟؟؟