انجمن های تخصصی  فلش خور
سوپ خامه‌ای مرغ، با طعم خوش ترخون - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: سوپ خامه‌ای مرغ، با طعم خوش ترخون (/showthread.php?tid=255905)



سوپ خامه‌ای مرغ، با طعم خوش ترخون - Ֆℋ£¥∂α - 29-03-2016

ترخون طعم خوبی به سوپ خامه ای مرغ خوشمزه می دهد. می توانید در صورت در دسترس نبودن ترخون , از جعفری به عنوان یک طعم تازه استفاده نمایید.


مواد لازم جهت تهیه سوپ خامه ای مرغ :
 
 کره : 4 قاشق غذاخوری
 پیاز بزرگ خرد شده : 1 عدد
 مرغ پخته ریز رشته شده : 300 گرم
 عصاره مرغ : 600 میلی لیتر
 ترخون تازه , خرد شده : 1 قاشق غذاخوری
 خامه پرچرب : 150 میلی لیتر
 نمک : به میزان لازم
 فلفل : به میزان لازم
 برگ ترخون تازه جهت تزیین : مقداری
 نان مکعبی برشته جهت سرو : مقداری
 
طرز تهیه سوپ خامه ای مرغ :

1. کره را در یک قابلمه بزرگ آب نموده و پیاز را به مدت 3 دقیقه در آن تفت دهید .

2. رشته های مرغ را به همراه 300 میلی لیتر از عصاره آن به قابلمه بیافزایید . مواد را با هم مخلوط نمایید .

3. محتویات قابلمه را به جوش آورده و اجازه دهید مواد به مدت 20 دقیقه بجوشند . پس از خنک شدن مواد سوپ , آن ها را به کمک یک مخلوط کن کاملا صاف و یکدست نمایید .

4. باقی مانده عصاره را به مواد افزوده , نمک و فلفل آن را اندازه نمایید .

5. ترخون را به مواد بیافزاید , سوپ را داخل سوپ خوری یا بشقاب گود مخصوص پذیرایی ریخته و خامه را روی آن بریزید .

6. سوپ خامه ای مرغ را با برگ تازه ترخون تزیین نموده و به همراه نان مکعبی برشته سرو نمایید .

توصیه سرآشپز جهت تهیه سوپ خامه ای مرغ :

در صورت در دسترس نبودن ترخون تازه , ترخون خشک منجمد در فریزر نیز گزینه مناسبی می باشد . برای کم کالری نمودن سوپ خامه ای مرغ , خامه کم چرب را جایگزین خامه پرچرب نمایید .