![]() |
«دسر برنج پرتقالي» - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: «دسر برنج پرتقالي» (/showthread.php?tid=256165) |
«دسر برنج پرتقالي» - Faust - 04-04-2016 / اين دسر برنج پرتقالي خوش طعم در طرز تهيه آن از زنجبيل و پرتقال تازه استفاده مي گردد و در نتيجه عطر و بوي خوش و بسيار عالي دارد. چي لازم دارم: برنج مخصوص پودينگ : 160 گرم آب پرتقال تازه : 225 ميلي ليتر نمک : مقداري شير : 500 ميلي ليتر غلاف وانيل به دو نيم شده : 1 عدد ريشه زنجبيل تازه پوست کنده و کمي کوبيده شده : 5 سانتيمتر شکر : 200 گرم خامه پر چرب : 50 ميلي ليتر کره : 2 قاشق غذاخوري پرتقال هسته گرفته : 6 عدد مرباي زنجبيل باريک خلال شده : 2 قطعه شربت مربا زنجبيل : 2 قاشق غذاخوري زنجبيل آسياب شده براي پاشيدن روي برنج : مقداري چطور بپزم: 1. برنج را همراه آب پرتقال و نمک در قابلمه اي بزرگ و چدني بريزيد و حرارت دهيد تا به جوش آيد , کف روي آن را بگيريد . حرارت را کم نماييد تا برنج حدود 10 دقيقه با حرارت ملايم بجوشد و گاهي هم بزنيد تا آب پرتقال جذب شود . 2. به تدريج شير را به آن اضافه نموده , غلاف وانيل و زنجبيل تازه را افزوده و 30 دقيقه ديگر آهسته مواد را بجوشانيد و مرتب هم بزنيد تا شير جذب شده و برنج نرم شود . قابلمه را از روي حرارت برداريد , زنجبيل و غلاف وانيل را از آن خارج نماييد . 3. نيمي از شکر , نيمي از خامه و کره را با برنج مخلوط نموده و تا زماني که شکر حل شده و کره آب شود , به هم زدن ادامه دهيد . اجازه دهيد برنج خنک شود . سپس باقي مانده خامه را اضافه نموده هم بزنيد . مخلوط را به کاسه ي مخصوص سرو انتقال داده و روي کاسه را بپوشانيد و در دماي اتاق , کنار بگذاريد . 4. پوست پرتقال ها را جدا نماييد و نگه داريد . هنگام کار با پرتقال ها دست خود را روي يک کاسه بگيريد تا آب پرتقال ها داخل آن بريزد . هسته ي آنها را خارج نماييد . پره هاي پرتقال را از پوستشان بيرون آورده , داخل کاسه بريزيد و با شربت و مرباي زنجبيل مخلوط نماييد . مخلوط را براي سرد شدن داخل يخچال قرار دهيد . 5. در همين فاصله , پوست پرتقال ها را باريک رشته نموده و حدود 1 دقيقه در آب خيس نماييد . آن ها را آبکش نموده و بشوييد . 225 ميلي ليتر آب را با باقي شکر بجوشانيد . رشته هاي پوست پرتقال را اضافه نموده و با حرارت کم بجوشانيد تا حجم شربت به نصف کاهش يابد , سپس اجازه دهيد خنک شود . 6. پودينگ را در ظرفي زينتي يا فنجان هاي بلور جداگانه براي هر نفر سرو نماييد . با پرتقال سرد شده تزيين نموده , سپس کارامل پوست پرتقال را روي پودينگ ها قرار داده و زنجبيل آسياب شده را روي آن بپاشيد |