پيتزاي چيني تند ! - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: پيتزاي چيني تند ! (/showthread.php?tid=256194) |
پيتزاي چيني تند ! - Faust - 04-04-2016 آ خرين خبر/ براي۱۲ نفر چي لازم دارم: گشنيز (تازه و خرد شده) ۱ قاشق سوپ خوري پياز قرمز (خرد شده) ۱/۳ فنجان پنير موزارلا (موتزارلا) (رنده شده) ۲ فنجان نان پيتزا (آماده) ۱ بسته سس سويا ۱ قاشق چاي خوري پوره فلفل قرمز ۱ قاشق سوپ خوري سس گوجه فرنگي (بدون نمک) ۲۲۰ گرم ريشه زنجبيل (ريز خرد شده) ۱ قاشق چاي خوري مرغ ۳۰۰ گرم روغن گياهي(تند يا ساده) ۱ قاشق سوپ خوري نخود فرنگي ۱/۲ فنجان چطوري درست کنم: ۱- فر را با دماي 375 درجه ي فارنهايت (190 درجه سانتي گراد) گرم کنيد. ۲- تابه ي 25 سانتي متري را روي شعله ي زياد داغ کنيد. ۳- مرغ و ريشه ي زنجبيل را اضافه کنيد. ۴- به مدت 2 تا 3 دقيقه يا تا زماني که وسط مرغ ديگر صورتي نباشد هم بزنيد و سرخ کنيد. حرارت را روي متوسط بگذاريد. ۵- سس گوجه فرنگي، پوره ي فلفل قرمز و سس سويا را اضافه کنيد و هم بزنيد. ۶- 2 قاشق از مخلوط مرغ را روي نان پيتزا و به فاصله ي 1 سانتي متري از لبه ي نان بماليد. روي آن را با بپوشانيد. پنير را روي پيتزا بپاشيد. ۷- به مدت 15 تا 20 دقيقه يا تا زماني که پيتزا داغ و پنير آب شود بپزيد. روي آن گشنيز بپاشيد. |