انجمن های تخصصی  فلش خور
اچ تی سی احتمالا امسال دو نکسوس جدید برای گوگل می سازد - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: موبایل (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=30)
+--- انجمن: معرفی گوشی و اخبار موبایل (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=32)
+--- موضوع: اچ تی سی احتمالا امسال دو نکسوس جدید برای گوگل می سازد (/showthread.php?tid=257284)



اچ تی سی احتمالا امسال دو نکسوس جدید برای گوگل می سازد - # αпGεʟ - 28-04-2016

اچ تی سی احتمالا امسال دو نکسوس جدید برای گوگل می سازد 1

بالاخره پس از یک ماه شنیدن شایعات ضد و نقیض فراوان، حالا تقریبا مشخص شده که نسل بعدی نکسوس های گوگل، توسط چه کمپانی هایی ساخته می شود. ساعتی پیش برای تان گفتیم که ورژنی ارتقا یافته از نکسوس 6P در گیک بنچ مشاهده شده و علامت تجاری نکسوس 7P نیز توسط هوآوی به ثبت رسیده است.

ابتدا اخبار مربوط به نکسوس های جدید توسط چند وبسایت چینی منتشر شد اما حالا ایوان بلاس مشهور ملقب به evleaks در حساب کاربری توییتر خود از ساخته شدن دو نکسوس جدید با نام های Marlin 1 و Sailfish 1 توسط کمپانی تایوانی HTC خبر داد. همزمان، وبسایت اندروید پلیس که در زمینه لو دادن اخبار اندروید ید طولایی دارد نیز این نام ها را تایید کرد.

بلاس می گوید دو نکسوس جدید توسط اچ تی سی در حال ساخت هستند که در داخل کمپانی با نام های M1 و S1 شناخته می شوند. اندروید پلیس اما این نام ها را کامل می کند و M را مرتبط به Marlin و S را مرتبط با Sailfish می داند.

هر دو منبع، ایوان بلاس و اندروید پلیس پیش از این با متکی بودن به منابعی معتبر، اخبار مهمی را پیش از رسمی شدن لو داده بودند و اغلب نیز همه چیز درست از آب در آمده است. گفته می شود که طی یک قرارداد سه ساله میان گوگل و اچ تی سی، شرکت تایوانی تولید نکسوس ها را به دست گرفته است.

اچ تی سی اولین تلفن این سری یعنی Nexus One را ساخت که تلفن بسیار خوبی بود و چند سال بعد با نکسوس 9 ثابت کرد که توانایی ساخت دستگاه های ضعیف را هم دارد. بنابراین ساخته شدن دو نکسوس توسط اچ تی سی طی سال جاری، می تواند تعیین کننده بسیاری از ابهامات پیرامون توانایی های این شرکت باشد.