![]() |
زمان مرگ چه حسی به انسان ها دست می دهد؟ - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: دانستنیها و موضوعات علمی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=33) +--- موضوع: زمان مرگ چه حسی به انسان ها دست می دهد؟ (/showthread.php?tid=257985) صفحهها:
1
2
|
زمان مرگ چه حسی به انسان ها دست می دهد؟ - _wιɴɴer_ - 18-05-2016 گزارش خبرنگار کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ تا به حال از خود پرسیدهاید یک دقیقه قبل از مرگ چه احساسی خواهید داشت و در لحظه مرگ به چه فکر خواهید کرد؟ این 2 سوال میان افراد بسیار رایج است و کمتر فردی است که در طول زندگی این موارد را از خود نپرسیده باشد. ![]() گروهی متشکل از پزشکان و شیمیدانهای آمریکایی با انجام آزمایشها و بررسیهای گسترده بر روی افراد در حال مرگ و یا بازگشته از مرگ نشان دادند که در زمان مرگ و چند دقیقه قبل از آن احساسی شبیه به دیدن فیلم بسیار ترسناک به افراد دست میدهد؛ در این شرایط مغز واکنشی از خود نشان میدهد که هنگام تماشای فیلم بسیار ترسناک دارد. این گروه علمی ترس را عامل این موضوع میداند زیرا هنگام احساس خطر ناخودآگاه ترس به فرد حاکم میشود. قسمتی از مغز به نام تالاموس به استرس و فشار روحی بسیار حساس است و در چنین شرایطی با انتشار برخی هورمونها و مواد شیمیایی واکنش نشان میدهد. گفته میشود که یک دقیقه قبل از مرگ فرد احساس ترس همراه با پرواز یا برخورد را حس خواهد کرد و در این شرایط هیپوتالاموس سبب انتشار آدرنالین در بدن شده تا بدن را برای واکنش صحیح آماده کند. این تحقیق نشان میدهد در بیشتر موارد افراد در لحظه مرگ سعی میکنند مانند تماشای فیلم ترسناک فریاد بزنند اما صدایشان به گوششان نمیرسد؛ در واقع به گوش هیچ فردی نمیرسد زیرا در این لحظه تنفس قطع شده و مغز در حال از کار افتادن است. RE: زمان مرگ چه حسی به انسان ها دست می دهد؟ - armita~ - 04-06-2016 واااااااااااااااااااااااااای RE: زمان مرگ چه حسی به انسان ها دست می دهد؟ - MORTEZA RM - 03-09-2016 عجب خدا بهمون رحم کنه.... ولی فک کنم کسی که گلوله بخوره بمیره از این حسا نداشته باشه RE: زمان مرگ چه حسی به انسان ها دست می دهد؟ - ÆMÆշЇÑζ - 03-09-2016 اعدام بشيم بهتره تا اينطوري بميريم... ترجيح ميدم تصادف كنم تا طبيعي بميرم RE: زمان مرگ چه حسی به انسان ها دست می دهد؟ - IM JUST TIRED - 07-10-2016 هعی بالاخره همه میریم زیره خاک دمت گرم خوب بود RE: زمان مرگ چه حسی به انسان ها دست می دهد؟ - ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ - 23-12-2016 برای همه همینجوریه با هر مرگی فقط بعدش بهترین حس به آدم دست پیدا میکنه یه جور آزاد شدن و رها شدن... RE: زمان مرگ چه حسی به انسان ها دست می دهد؟ - VIKEND - 30-12-2016 من الان همین احساسو دارم?خدا بخیر کنه? RE: زمان مرگ چه حسی به انسان ها دست می دهد؟ - #*marg*# - 30-12-2016 خدا بهمون رحم کنه RE: زمان مرگ چه حسی به انسان ها دست می دهد؟ - A lover - 29-06-2017 دلم گرفت ما شانس نداریم الان التماس کنیم بمیریم تا 200 سال عمر میکنیم اگه روزآیه خوب داشته باشیم و خدا خدا کنیم دیر بمیریم جوون مرگ میشیم خدا بخیر کنه من هنو نمیخوام بمیرم و ا این حسا داشته RE: زمان مرگ چه حسی به انسان ها دست می دهد؟ - محمّد - 27-04-2018 مرگ، واژهای که بسیاری از ما باشنیدن آن میترسیم. به نظر من مطالعه دانشمندان غلطه. مرگ برای انسانهای مومن و کافر فرق میکنه و فرشتهی مرگ برای هرکدام با قیافه ای متفاوت ظاهر میشه. برای انسانهای مومن با چهرهای زیبا ظاهر میشه و با بویاندن گلی جان آنها را میگیرد. یکجا شنیدم که میگفتند:«عزرائیل با پنجهی داغ جهنمی دست بر سینه افراد کافر میکنه و جون اونارو با شدید ترین عذاب میگیره» |