انجمن های تخصصی  فلش خور
سالاد مرغ اندونزی با سس تند بادام زمینی - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: سالاد مرغ اندونزی با سس تند بادام زمینی (/showthread.php?tid=258339)



سالاد مرغ اندونزی با سس تند بادام زمینی - # αпGεʟ - 27-05-2016

سس تند بادام زمینی که به همراه سالاد مرغ اندونزی سرو می شود را می توان از یک روز قبل آماده نموده و در یخچال نگه داشت.



مواد لازم:




  •  سیب زمینی بزرگ, خرد شده : 4 عدد
  •  آناناس تازه , مکعبی خرد شده : 300 گرم
  •  هویج , رنده شده : 2 عدد
  • جوانه لوبیا : 175 گرم
  •  پیازچه خرد شده : 1 دسته
  • کدو بزرگ , چوب کبریتی خلال شده : 1 عدد
  • کرفس , چوب کبریتی خلال شده : 3 ساقه
  •  بادام زمینی , بدون نمک : 175 گرم
  •  فیله سینه مرغ پخته , خرد شده : 2 عدد


مواد لازم جهت تهیه سس:




  • کره بادام زمینی : 6 قاشق غذاخوری
  •  روغن زیتون : 6 قاشق غذاخوری
  • سویا سس : 2 قاشق غذاخوری
  •  فلفل چیلی قرمز , خرد شده : 1 عدد
  • روغن کنجد : 2 قاشق چای خوری
  •  آب لیمو ترش : 4 قاشق چای خوری


سالاد مرغ اندونزی با سس تند بادام زمینی 1

طرز تهیه:



1. سیب زمینی ها را داخل یک قابلمه آب جوش به مدت 10 دقیقه بپزید تا نرم شود . آن را آبکش نموده و کنار بگذارید تا خنک شود .



2. سیب زمینی خنک شده را داخل کاسه سالاد بریزید .



3. آناناس , هویج , جوانه لوبیا , پیازچه , کدو , کرفس , بادام زمینی و تکه های مرغ را به سیب زمینی اضافه نمایید . آن ها را خوب هم بزنید تا مخلوط شوند .



4. جهت تهیه سس , کره بادام زمینی را داخل یک کاسه کوچک قرار داده , به آرامی سویا سس و روغن زیتون را به آن بیافزایید .



5. فلفل چیلی قرمز , روغن کنجد و آب لیمو را با مواد ترکیب نمایید . خوب هم بزنید تا مخلوط شوند .



6. سس تند را روی سالاد ریخته و به آرامی هم بزنید تا تمامی مواد به آن آغشته شود . سالاد مرغ اندونزی را با برش های لیمو تزیین نموده و بلافاصله سرو نمایید .



توصیه سرآشپز:



می توان آناناس کنسروی کمی شیرین را اگر به جای تازه آن موجود بود, آبکش نموده و زیر شیر آب سرد بشویید, سپس در سالاد مرغ اندونزی به کار ببرید.