انجمن های تخصصی  فلش خور
حداقل میزاشتی ۵سال بگذره ..............ٔ............ٔ................بنیامین - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: تصاویر دیدنی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=61)
+---- موضوع: حداقل میزاشتی ۵سال بگذره ..............ٔ............ٔ................بنیامین (/showthread.php?tid=258937)

صفحه‌ها: 1 2

حداقل میزاشتی ۵سال بگذره ..............ٔ............ٔ................بنیامین - HANA♥ - 10-06-2016

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
حداقل میزاشتی ۵سال بگذره ..............ٔ............ٔ................بنیامین 1 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
حداقل میزاشتی ۵سال بگذره ..............ٔ............ٔ................بنیامین 1

حالاخودتون قضاوت کنید crying

RE: حداقل میزاشتی ۵سال بگذره ..............ٔ............ٔ................بنیامین - ○°łåmýå°○ - 10-06-2016

اولا بی کیفیت
دوما زن بگیره حق داره چن ساله مجرده و بارانا به مامان نیاز داره گماه این بچه چیه اخه

RE: حداقل میزاشتی ۵سال بگذره ..............ٔ............ٔ................بنیامین - nazanin jon - 10-06-2016

من نمیفهمم به شما چه ربطی داره هرکی اختیار زندگی خودشو داره

RE: حداقل میزاشتی ۵سال بگذره ..............ٔ............ٔ................بنیامین - HANA♥ - 10-06-2016

بله من خودم طرفدارش هستم پروپا قرص

ولی نفسم با این که این کار رو کرد تعداد طرفدارانش کم شده

ولی من همیشه طرفدارش میمونم

RE: حداقل میزاشتی ۵سال بگذره ..............ٔ............ٔ................بنیامین - ☆carlet$☆ - 10-06-2016

(10-06-2016، 17:11)HANA♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فکر کنم خود درگیری مزمن داری

RE: حداقل میزاشتی ۵سال بگذره ..............ٔ............ٔ................بنیامین - HANA♥ - 10-06-2016

(10-06-2016، 17:35)☆carlet$☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2016، 17:11)HANA♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ازت خواهش میکنم ادب داشته باش

RE: حداقل میزاشتی ۵سال بگذره ..............ٔ............ٔ................بنیامین - ☆carlet$☆ - 10-06-2016

(10-06-2016، 17:36)HANA♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2016، 17:35)☆carlet$☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ازت خواهش میکنم ادب داشته باش
همین تو که ادب داری خوبه

RE: حداقل میزاشتی ۵سال بگذره ..............ٔ............ٔ................بنیامین - هلی - 10-06-2016

دوستان اگر فک کنین یکم متوجه میشین ک انسان نیازهایی داره.
میتونه عاطفی و روحی باشه یا جنسی و جسمی.پس کسی نباید ایشون رو بازخواست کنه.هر کسی سرش تو کار خودش باشه لطفا.
از اون ادمایی ک زیر زیرکی نیازهاشون رو رفع میکنن بدم میاد.ایشون خیلی محترمانه رفت ازدواج کرد ک ب شخصیتش توهین نشه و پشتش حرفی نباشه

RE: حداقل میزاشتی ۵سال بگذره ..............ٔ............ٔ................بنیامین - محسن جون - 10-06-2016

میشه خواهش کنم انقدر تو زندگی خصوصی دیگران دخالت نکنین

RE: حداقل میزاشتی ۵سال بگذره ..............ٔ............ٔ................بنیامین - ○°łåmýå°○ - 10-06-2016

(10-06-2016، 17:44)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوستان اگر فک کنین یکم متوجه میشین ک انسان نیازهایی داره.
میتونه عاطفی و روحی باشه یا جنسی و جسمی.پس کسی نباید ایشون رو بازخواست کنه.هر کسی سرش تو کار خودش باشه لطفا.
از اون ادمایی ک زیر زیرکی نیازهاشون رو رفع میکنن بدم میاد.ایشون خیلی محترمانه رفت ازدواج کرد ک ب شخصیتش توهین نشه و پشتش حرفی نباشه

اره واقعا همینو بگو هر کسی نیازهای خودشو داره و نه خلاف شرعه نه خلاف عقله بهترین کارو کرده شما چکار ب زندگی مردم دارین من با حرف شمااااا خیلی موافقم