انجمن های تخصصی  فلش خور
آغاز ارزیابی عملکرد دانشگاه‌ها و موسسات پژوهشی - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40)
+--- انجمن: تحصیلات دانش آموزی و دانشجویی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=64)
+--- موضوع: آغاز ارزیابی عملکرد دانشگاه‌ها و موسسات پژوهشی (/showthread.php?tid=259129)



آغاز ارزیابی عملکرد دانشگاه‌ها و موسسات پژوهشی - # αпGεʟ - 13-06-2016

آغاز ارزیابی عملکرد دانشگاه‌ها و موسسات پژوهشی 1

ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور از آغاز طرح ارزیابی عملکرد دانشگاه‌ها و موسسات پژوهشی کشور خبر داد .

 به گزارش خبرگزاری مهر، معاونت پایش، نظارت و ارزیابی علم و فناوری ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور اعلام کرد: در راستای مأموریت‌‌های این معاونت تدوین و ارائه گزارش‌‌‌های پایشی دانشگاه‌‌ها در چارچوب سیاست‌‌ها و شاخص‌های نقشه جامع علمی کشور، طرح ارزیابی عملکرد دانشگاه‌ و موسسات پژوهشی آغاز شده است.
 به همین منظور سامانه ارزیابی علم و فناوری به نشانی «arzyabi.ir » به عنوان مرجع دریافت اطلاعات و آمار طراحی شده است.
بنا بر اعلام معاونت پایش، نظارت و ارزیابی علم و فناوری ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور، دانشگاه‌ها و مؤسسات پژوهشی با توجه به تغییراتی که در سال‌های اخیر بر اساس مطابق شاخص‌های اولویت‌دار مرتبط با نقشه جامع علمی کشور انجام شده است و در راستای تدوین گزارش‌های پایشی، باید اطلاعات و آمار شاخص‌‌های مندرج در این سامانه را برای سال‌های ۱۳۹۲ تا ۱۳۹۴ تکمیل و ارسال کنند.
این شاخص‌ها مرتبط با نقش دانشگاه‌‌ها در تحقق اهداف حوزه علم و فناوری نقشه جامع علمی کشور بوده و تکمیل و ارسال به موقع این اطلاعات معاونت پایش، نظارت و ارزیابی علم و فناوری ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور را در مقایسه دانشگاه­‌ها و موسسات پژوهشی در زمینه تحقق اهداف نقشه جامع علمی کشور کمک خواهد کرد. مهلت تکميل فرم‌های مربوطه تا اول مرداد ماه ۱۳۹۵ در نظر گرفته شده است