انجمن های تخصصی  فلش خور
ماجرای حمله ای با نام رمز بارباروسا + عکس - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40)
+--- انجمن: تاریخ (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=34)
+--- موضوع: ماجرای حمله ای با نام رمز بارباروسا + عکس (/showthread.php?tid=260162)

صفحه‌ها: 1 2

ماجرای حمله ای با نام رمز بارباروسا + عکس - _wιɴɴer_ - 02-07-2016

75 سال پیش در روز 22 ژوئن سال 1941 میلادی حوالی ساعت 4 صبح جوزف استالین ، رهبر اتحاد جماهیر شوروی در ویلای خود در حومه مسکو پس از تماس تلفنی ژنرال گئورگی ژوکف ، فرمانده کل و رئیس ستاد ارتش سرخ از خواب بیدار می شود: «جنگ آغاز شد».

به گزارش جام جم آنلاین، سربازان ارتش آلمان نازی در ساعت اولیه بامداد آن روز وارد خاک اتحاد جماهیر شوروی شده بودند.عملیات حمله به خاک شوروی با نام رمز «بارباروسا» یک سال پس از تسلیم فرانسه در مقابل آلمان آغاز شد.
ماجرای حمله ای با نام رمز بارباروسا + عکس 1
آدولف هیتلر رهبر و صدراعظم آلمان نازی پس از امضای پیمان عدم تخاصم با استالین دیکتاتور شوروی و تسلیم شدن فرانسه در پی یک جنگ برق آسا فقط با بریتانیا به رهبری وینستون چرچیل مواجه بود که در برابرش مقاومت می کرد.
بنابراین به تشویق یوآخیم فن ریبن تروب وزیرخارجه آلمان نازی، هیتلرتصمیم گرفت به شوروی سرزمین متحد سابقش استالین حمله کند.

حمله به شوروی به طور محرمانه برای روز 15 مه برنامه ریزی شده بود اما هیتلر ناگزیر شد طرح حمله اش را5 هفته به تعویق بیاندازد تا در جریان این مدت سرزمین های بالکان را به زانو درآورد.
در روز 6 آوریل ، ارتش ورماخت ، یوگسلاوی که تهدید کرده بود به دشمنان آلمان می پیوندد را تصرف کرد و هم زمان ارتش آلمان ناگزیر شد به ایتالیایی ها که بیهوده تلاش می کردند ، یونان را تصرف کنند ، کمک نماید.

آلمان ها سرزمین های بالکان را تصرف کردند اما این پیروزی به قیمت تاخیر در حمله به شوروی تمام شد که عواقب وخیمی در آینده برای ارتش آلمان داشت.
به رغم پنهان کاری بسیار آلمانی ها در مورد طرح حمله علیه شوروی ، استالین خیلی زود و به طور کامل توسط سرویس های مخفی اش و به ویژه ریچارد سورج جاسوس شوروی در توکیو از این طرح مطلع شده بود.

اما دیکتاتور که به اعتبار پیمان عدم تخاصم با نازی هااعتقاد داشت نمی توانست قریب الوقوع بودن حمله را باور کند.

درپی حمله آلمان به شوروی ، استالین دچار یک افسردگی عمیق شد و خود را روزها در ویلایش پنهان کرد بی آنکه کسی را بپذیرد.دیکتاتور شوروی نمی توانست خیانت هیتلر و لغو پیمان سال 1939 را باور کند.

به عقیده بسیاری از کارشناسان آن دوره و حتی شخص استالین ، پیروزی آلمان ها و تصرف شوروی به نظر غیرقابل اجتناب بود.

در ابتدای یورش آلمان ها ، ارتش ورماخت در مقابل یک ارتش سرخ روحیه باخته و تضعیف شده بر اثر تصفیه های مرگبار استالین به سرعت در خاک شوروی پیش رفت.

آلمان ها با 3 میلیون سرباز ، 3600 دستگاه تانک و 4200 فروند هواپیما به سرعت به سوی شرق پیش رفته و شهرکی‌یف در اوکراین را تصرف و شهر لنینگراد (سن پترزبورگ کنونی) را محاصره کردند.

این جنگ بسیار بی رحمانه بود.مدتی بعد استالین به خود آمد و توصیه های ژنرال های ارتش سرخ را پذیرفت و دستور داد هرچه سریعتر کارخانه هایی را که وجودشان برای بقای شوروی حیاتی بود ،پیاده کرده و به ماورای اورال منتقل کنند و هر چیزی را که قابل انتقال نبود نابود نمایند.

شوروی ها سیاست زمین سوخته را در مقابل ارتش شکست ناپذیر آلمان نازی در پیش گرفتند تا آنها نتوانند غذا و دیگر ملزومات خود را از سرزمین های اشغالی تامین کنند.

ارتش ورماخت قبل از اینکه به مسکو برسد توسط زمستان طاقت فرسای روسیه متوقف شد.این بار آنها با دشمنی رو به رو شده بودند که در مقابل آن کاری از دستشان ساخته نبود.

سرما عملیات بارباروسا را فلج کرد و 2 سال بعد با تسلیم سربازان آلمانی در استالینگراد ،مقدمات ضدحمله متقابل شوروی به خاک آلمان فراهم شد.

RE: ماجرای حمله ای با نام رمز بارباروسا + عکس - امیر2 - 10-03-2026

گاها فکر میکنم نازیسم قبل از اینکه قدرت بگیره و فاشیست بشه و یکسری جنگ و جنایت انجام بده
زمانی که فقط یه تفکر و یه سری ایده و ابتدای کار بود خیلی خوب و دوست داشتنی بود... 
شما فککن هر دلار تقریبا هفتاد میلیون فرانک باشه، 
یکی بیاد روی کار، به کمک بانکدارِش به صنعت کشور رونق بده، یه سری روابط ایجاد کنه و هر دلار رو به هفت فرانک برسونه (:
همین الان دلار به هفت میلیون تومن نرسیده و حدود یک میلیون و پونصد هزار ریاله، 
اگه مثلا یکی بیاد بگه مدیریت بانکداریتونو بدید ب من و بذارید با سرمایه‌گذاری روی جای مناسب کارمو انجام بدم
و دلار رو از یک میلیون و پونصد هزار ریال برسونه به پونزده ریال
من فککنم خیلی آدما در رکابِ این شخص جون بدن  Big Grin

RE: ماجرای حمله ای با نام رمز بارباروسا + عکس - سهَ‌ند - 11-03-2026

(10-03-2026، 23:45)امیر2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گاها فکر میکنم نازیسم قبل از اینکه قدرت بگیره و فاشیست بشه و یکسری جنگ و جنایت انجام بده
زمانی که فقط یه تفکر و یه سری ایده و ابتدای کار بود خیلی خوب و دوست داشتنی بود... 
یکی بیاد روی کار، به کمک بانکدارِش به صنعت کشور رونق بده، یه سری روابط ایجاد کنه و هر دلار رو به هفت فرانک برسونه (:
اگه مثلا یکی بیاد بگه مدیریت بانکداریتونو بدید ب من و بذارید با سرمایه‌گذاری روی جای مناسب کارمو انجام بدم

اولا که واحد پول آلمان مارک بود نه فرانک
بعدشم بخاطر ابرتورم خیلی شدیدی که آلمان بعد جنگ جهانی اول پیدا کرده بود تو سال ۱۹۲۴ آلمان کلا واحد پولیش رو تغییر داد و واحد پول جدید ۱۰ به توان ۱۲ از واحد پول قبلی بزرگتر بود ینی مثل اینه که ۱۲ تا صفر از پول ملیشون کم کردن

حالا هیتلر تو چه سالی به قدرت رسید؟ سال ۱۹۳۳

RE: ماجرای حمله ای با نام رمز بارباروسا + عکس - امیر2 - 11-03-2026

(11-03-2026، 18:12)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-03-2026، 23:45)امیر2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعدشم بخاطر ابرتورم خیلی شدیدی که آلمان بعد جنگ جهانی اول پیدا کرده بود تو سال ۱۹۲۴ آلمان کلا واحد پولیش رو تغییر داد و واحد پول جدید ۱۰ به توان ۱۲ از واحد پول قبلی بزرگتر بود ینی مثل اینه که ۱۲ تا صفر از پول ملیشون کم کردن

آره مارک ن فرانک، کلا بخاطر مشکل آفازیا ازین اشتباهات میکنم من (:
حالا مسئلةٌ، اونی ک تو میگی رایشس مارک نیست مگ؟ برو ارزش دلار ب مارک رو از اول ورود هیتلر به حکومت تا آخر حکومتش ببین حالا نتم وصل نی وگرنه لینک اینارو تو ایمیلام سیو داشتم عکسایی که از نموداراش دیده بودمو برات میفرستادم
نمیدونم شاید تو مقدار پیشرفت اقتصادیش دارم اشتباه میکنم ولی یادمه اون تایمی ک راجبش خونده بودم خیلی پیشرفت اقتصادی عجیب غریبی کرده بود
تا جایی ک بعد از مرگش و گذشت چند سال و معرفی مارک جدید (یادم نیست چ سالی ولی فک میکنم دهه چهل میلادی) که میشد دویچه مارک، ارزش این پول بقدری زیاد بود ک همین الان هر یک مارک اگ اشتباه نزنم تو خود بانکای آلمان تقریبا سه برابر یوروی الان ارزش داره!!!

RE: ماجرای حمله ای با نام رمز بارباروسا + عکس - سهَ‌ند - 12-03-2026

(11-03-2026، 18:56)امیر2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-03-2026، 18:12)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالا مسئلةٌ، اونی ک تو میگی رایشس مارک نیست مگ؟ برو ارزش دلار ب مارک رو از اول ورود هیتلر به حکومت تا آخر حکومتش ببین حالا نتم وصل نی وگرنه لینک اینارو تو ایمیلام سیو داشتم عکسایی که از نموداراش دیده بودمو برات میفرستادم
نمیدونم شاید تو مقدار پیشرفت اقتصادیش دارم اشتباه میکنم ولی یادمه اون تایمی ک راجبش خونده بودم خیلی پیشرفت اقتصادی عجیب غریبی کرده بود
تا جایی ک بعد از مرگش و گذشت چند سال و معرفی مارک جدید (یادم نیست چ سالی ولی فک میکنم دهه چهل میلادی) که میشد دویچه مارک، ارزش این پول بقدری زیاد بود ک همین الان هر یک مارک اگ اشتباه نزنم تو خود بانکای آلمان تقریبا سه برابر یوروی الان ارزش داره!!!

جواب دیپ سیک:

نقل قول: در ابتدای سال ۱۹۳۳، رایشسمارک کماکان بر اساس نرخ ثابتی که پس از تورم شدید سال ۱۹۲۳ (هایپراینفلیشن) تعیین شده بود، به دلار متصل بود. بر این اساس، نرخ ارز رسمی به صورت اسمی ۴.۲۰ رایشسمارک در ازای ۱ دلار آمریکا تعیین شده بود.

در سال ۱۹۳۹ نیز مانند ۱۹۳۳، ۴.۲۰ رایشسمارک معادل ۱ دلار آمریکا محاسبه میشد.
· از نظر اقتصادی و عملی: مارک آلمان در سال ۱۹۳۹ یک ارز با قابلیت تبدیل بسیار پایین بود. ارزش واقعی آن در بازارهای آزاد (در جاهایی مانند سوئیس یا ترکیه که هنوز معاملات محدودی انجام میشد) بسیار کمتر از نرخ رسمی بود، اما این نرخهای غیررسمی بهطور گسترده ثبت یا منتشر نمیشدند.

پس با توجه به اینکه اقتصاد آلمان نازی دولتی بوده و نرخ ارز توسط دولت اعلام میشده و همیشه ثابت در نظر گرفته میشده این صحبتی که تو کردی کاملا اشتباهه
تازه ارزش واقعیش از چیزی که اعلام میشده خیلی خیلی کمتر بوده

RE: ماجرای حمله ای با نام رمز بارباروسا + عکس - امیر2 - 12-03-2026

(12-03-2026، 12:48)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-03-2026، 18:56)امیر2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جواب دیپ سیک:

نقل قول: در ابتدای سال ۱۹۳۳، رایشسمارک کماکان بر اساس نرخ ثابتی که پس از تورم شدید سال ۱۹۲۳ (هایپراینفلیشن) تعیین شده بود، به دلار متصل بود. بر این اساس، نرخ ارز رسمی به صورت اسمی ۴.۲۰ رایشسمارک در ازای ۱ دلار آمریکا تعیین شده بود.

در سال ۱۹۳۹ نیز مانند ۱۹۳۳، ۴.۲۰ رایشسمارک معادل ۱ دلار آمریکا محاسبه میشد.
· از نظر اقتصادی و عملی: مارک آلمان در سال ۱۹۳۹ یک ارز با قابلیت تبدیل بسیار پایین بود. ارزش واقعی آن در بازارهای آزاد (در جاهایی مانند سوئیس یا ترکیه که هنوز معاملات محدودی انجام میشد) بسیار کمتر از نرخ رسمی بود، اما این نرخهای غیررسمی بهطور گسترده ثبت یا منتشر نمیشدند.

پس با توجه به اینکه اقتصاد آلمان نازی دولتی بوده و نرخ ارز توسط دولت اعلام میشده و همیشه ثابت در نظر گرفته میشده این صحبتی که تو کردی کاملا اشتباهه
تازه ارزش واقعیش از چیزی که اعلام میشده خیلی خیلی کمتر بوده

ببین من رو حرفایی ک زدم هیچ تعصبی ندارما، چون ن تخصصی راجبش دارم ن چیزی و هرچیزی هم ک میدونم درحد مطالعه آزاده و اطلاعات عمومی

ولی بنظرم هم جوابی ک هوش مصنوعی بهت داده اشتباهه، هم درمورد نازی ها نمیتونی مستقیم اطلاعات درست پیدا کنی و اطلاعات درست رو باید خودت ب نتیجه برسی نه اینکه بخوای مستقیم پیدا کنی

حالا چرا میگم بنظرم هوش مصنوعی اشتباه میکنه؟
چون از زمان نخست وزیری هیتلر یه سری کارها روی آلمان انجام شد ک پشم‌ریزونه
مثلا این اتوبان‌های آلمان هست ک الان خیلی معروفه؟ استارت وجود همچین اتوبان‌هایی توی آلمان و ساختنشون رو هیتلر زد
همینطور راه آهن و ساختمون های دولتی و کلا پروژه های عمرانی خفن که نرخ بیکاری آلمانو رسونده بود ب ی درصد خیلی پایین عجیب غریب! در حد چهار پنج درصد!
از اون طرف تا نامووووووس رو صنعتی سازی کشور و صنایع فولاد و شیمی و ماشین آلات و... سرمایه گذاری کرد و بها داد (همون کارخونه هایی رو ساخت ک تو جنگ جهانی دوم همشون شروع کردن ب تولید مهمات و اسلحه و ماشینای نظامی)
مثلا همین فولکس‌واگن که الان هست و میگن ب دستور هیتلر ساخته شده میدونی معنی برندش چیه؟ فولکس که ینی مردمی-ملت
واگن هم به خودرو میگن، مثلا کقانکن‌واگن، کقانک یعنی بیمار، واگن یعنی خودرو، و این کلمه به معنی آمبولانسه
حالا نزنی تو هوش مصنوعی بگه خودرو تو آلمانی یعنی اُتو  25r30 ،آره اتو هم میگن ب خودرو
ولی فولکس واگن به معنی خودرو مردمی برای مثال، اولین خودرو های جهان رو ساخت که مخصوص قشر ثروتمند نبود و اینقدر این کشور صنعتی شده بود ک میتونست ماشین ارزون تولید انبوه کنه، برای اولينبار تو جهان! مردم عادی میتونستن یه خودرو شخصی داشته باشن!

بعد اینکه میگی قیمت مارک آلمان دستوری بوده تا حدودی درسته ولی اینکه ثابت بوده نه، تا اوایل دهه چهل میلادی روندش رو به بالا و رشدی بوده (: نرخ ثابت دیگه چ صیغه ایه پسر؟ کی میگه تعامل مالی و واردات صادرات نداشته هیتلر؟ چرا هرچی میخونی باور میکنی؟ (:
همون هیلمار شاخت ک بانکدار هیتلر بوده میدونی خودش چقد فقط تو ایران اومده؟؟؟ (:
بعد اصلا یکی از دلایل استفاده ابزاری هیتلر از یهودی‌ها صادرات بود!
طی سالهایی ک الان تو تاریخ ب کشت و کشتار یهودی‌ها توسط هیتلر معروفه برو بگرد کارهایی ک انجام شده رو بخون، اینجوری نبود ک یارو بیاد یدفه اسلحه بکشه روشون که!
ازشون (شخص) بعنوان صادر کننده استفاده میکرد و صنایع تولیدی آلمانو میفروخت به باقی کشورها و در ازاش ب اون یهودیا پول و مزایا میداد

اصلا چرا راه دور میری؟ میخوای قدرت اقتصادی آلمانو تو اون زمان با بقیه کشورا مقایسه کنی بیا صنعت و پیشرفت آلمان غربی و شرقی رو با هم مقایسه کن، همونقدر پیشرفت اقتصادی هم داشتن (: میگی نداشتن؟ دیگه واقعا نمیتونم قانعت کنم!

البته بازم میگما، این حرفام ن طرفداری از حزب نازیه ن هیتلر، اینا جنایت هایی ک کردن رو نمیپوشونه ولی من میگم اگه بدشونو میگیم، کارای درستی ک کردنم بگیم.
همچنان رو حرفام تعصب ندارم و در حد ی اطلاعات عمومیه و ن تخصص یا مطالعه کامل و دقیق و تحلیل‌های خفن!   Big Grin

(12-03-2026، 15:45)امیر2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعد اینکه میگی قیمت مارک آلمان دستوری بوده تا حدودی درسته ولی اینکه ثابت بوده نه، تا اوایل دهه چهل میلادی روندش رو به بالا و رشدی بوده (: نرخ ثابت دیگه چ صیغه ایه پسر؟ کی میگه تعامل مالی و واردات صادرات نداشته هیتلر؟ چرا هرچی میخونی باور میکنی؟ (:

طی سالهایی ک الان تو تاریخ ب کشت و کشتار یهودی‌ها توسط هیتلر معروفه برو بگرد کارهایی ک انجام شده رو بخون، اینجوری نبود ک یارو بیاد یدفه اسلحه بکشه روشون که!
ازشون (شخص) بعنوان صادر کننده استفاده میکرد و صنایع تولیدی آلمانو میفروخت به باقی کشورها و در ازاش ب اون یهودیا پول و مزایا میداد

اصلا چرا راه دور میری؟ میخوای قدرت اقتصادی آلمانو تو اون زمان با بقیه کشورا مقایسه کنی بیا صنعت و پیشرفت آلمان غربی و شرقی رو با هم مقایسه کن، همونقدر پیشرفت اقتصادی هم داشتن (: میگی نداشتن؟ دیگه واقعا نمیتونم قانعت کنم!

البته بازم میگما، این حرفام ن طرفداری از حزب نازیه ن هیتلر، اینا جنایت هایی ک کردن رو نمیپوشونه ولی من میگم اگه بدشونو میگیم، کارای درستی ک کردنم بگیم.
همچنان رو حرفام تعصب ندارم و در حد ی اطلاعات عمومیه و ن تخصص یا مطالعه کامل و دقیق و تحلیل‌های خفن!   Big Grin

۹۰ درصد این متنی که نوشتی اصلا هیچ ربطی به نرخ ارز در آلمان نازی در زمان هیتلر نداشت. و اشتباهات زیادی هم داشت که نشون دهنده اینه که هیچ شناخت درستی از آلمان نازی نداری مثلا هیتلر اصلا نخست وزیر نبود و صدراعظم آلمان بود...

به قسمتایی که ربط داشت فقط پاسخ میدهم:

یه منبعی رو بیار که توش گفته نشده که این نرخ ثابت و دولتی بوده.. چون نمیشه که همینجوری بدون منبع بگی و خب مگه دولت آلمان نازی مرض داشته که ارزش پولشون رو کمتر از چیزی که بوده نشون بده؟

منبعی که من در این مورد پیدا کردم که از داخل حکومت گفته شده:

نقل قول: مهم‌ترین اظهارات از درون رژیم نازی توسط هالمار شاخت، رئیس رایشسبانک (بانک مرکزی آلمان) و وزیر اقتصاد، بیان شده است. در اسناد دادگاه نورنبرگ، متن سخنرانی او در ۲۱ آوریل ۱۹۳۷ (مصادف با تولد هیتلر) موجود است که در آن شاخت با افتخار از سیاست ارزی خود دفاع می‌کند:

"ما تنها ملت بزرگ‌تری هستیم که موفق شده‌ایم برابری ارز خود را بدون تغییر حفظ کنیم." (We are the only one of the greater nations to have succeeded in maintaining the parity of our currency unchanged.)

که اینجا کاملا مشخصه که دارن حتی به این موضوع افتخار میکنن که ما نرخ ارز رو ثابت نگه داشتیم

درباره صادرات هم که گفتی من در منابعی که وجود داره گشتم و صادرات آلمان در فاصله بین سالهای ۱۹۳۳ تا ۱۹۳۹ کاهش یافته. دلیل اصلیشم این بوده که تمرکز اصلی آلمان در اون سالها روی تولید تجهیزات نظامی بوده و خیلی از مردمی که بیکار بودن هم در صنایع نظامی مشغول به کار بودن و همچنین آلمان نازی یک سیاستی به اسم اتارکی داشته که معناش همون استقلال اقتصادی بوده که همین باعث شده که برای از بین بردن وابستگی اقتصادی وارداتشون رو کم کردن و در نتیجه مبادلات تجاریشون کم شده و صادرات هم کاهش پیدا کرده

در آخرم که میای آلمان شرقی و غربی رو مثال میزنی که دیگه واقعا اوج طنز بود واقعا مثالت
آلمان غربی بخاطر حمایت غرب و کمک های آمریکا توسعه اقتصادی پیدا کرد و آلمان شرقی هم که همین الانم نرخ توسعه ش از قسمت های غربی آلمان کمتره چون چندین دهه زیر نظر شوروی کمونیستی بود و یه کشور اقماری بود

نتیجه اینکه اقتصاد آلمان نازی بشدت بسته و دولتی بود و نرخ ارز هم ثابت و دروغین بود
تمام

RE: ماجرای حمله ای با نام رمز بارباروسا + عکس - SSR - 12-03-2026

چه بحث سنگینی شده
هنوز تو ماهیت عملیات شک هایی هست ولی این بحث ها دیگه خیلی عدم قطعیت داره
علاوه بر این هوش مصنوعی ها هم تو این موضوع ها دقیق نیستند چون عموما دید یک طرفه دارند

RE: ماجرای حمله ای با نام رمز بارباروسا + عکس - امیر2 - 12-03-2026

(12-03-2026، 19:42)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-03-2026، 15:45)امیر2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

۹۰ درصد این متنی که نوشتی اصلا هیچ ربطی به نرخ ارز در آلمان نازی در زمان هیتلر نداشت. و اشتباهات زیادی هم داشت که نشون دهنده اینه که هیچ شناخت درستی از آلمان نازی نداری مثلا هیتلر اصلا نخست وزیر نبود و صدراعظم آلمان بود...

یه منبعی رو بیار که توش گفته نشده که این نرخ ثابت و دولتی بوده.. چون نمیشه که همینجوری بدون منبع بگی و خب مگه دولت آلمان نازی مرض داشته که ارزش پولشون رو کمتر از چیزی که بوده نشون بده؟

نقل قول: مهم‌ترین اظهارات از درون رژیم نازی توسط هالمار شاخت، رئیس رایشسبانک (بانک مرکزی آلمان) و وزیر اقتصاد، بیان شده است. در اسناد دادگاه نورنبرگ، متن سخنرانی او در ۲۱ آوریل ۱۹۳۷ (مصادف با تولد هیتلر) موجود است که در آن شاخت با افتخار از سیاست ارزی خود دفاع می‌کند:

"ما تنها ملت بزرگ‌تری هستیم که موفق شده‌ایم برابری ارز خود را بدون تغییر حفظ کنیم." (We are the only one of the greater nations to have succeeded in maintaining the parity of our currency unchanged.)

که اینجا کاملا مشخصه که دارن حتی به این موضوع افتخار میکنن که ما نرخ ارز رو ثابت نگه داشتیم

درباره صادرات هم که گفتی من در منابعی که وجود داره گشتم و صادرات آلمان در فاصله بین سالهای ۱۹۳۳ تا ۱۹۳۹ کاهش یافته. دلیل اصلیشم این بوده که تمرکز اصلی آلمان در اون سالها روی تولید تجهیزات نظامی بوده و خیلی از مردمی که بیکار بودن هم در صنایع نظامی مشغول به کار بودن و همچنین آلمان نازی یک سیاستی به اسم اتارکی داشته که معناش همون استقلال اقتصادی بوده که همین باعث شده که برای از بین بردن وابستگی اقتصادی وارداتشون رو کم کردن و در نتیجه مبادلات تجاریشون کم شده و صادرات هم کاهش پیدا کرده

در آخرم که میای آلمان شرقی و غربی رو مثال میزنی که دیگه واقعا اوج طنز بود واقعا مثالت
آلمان غربی بخاطر حمایت غرب و کمک های آمریکا توسعه اقتصادی پیدا کرد و آلمان شرقی هم که همین الانم نرخ توسعه ش از قسمت های غربی آلمان کمتره چون چندین دهه زیر نظر شوروی کمونیستی بود و یه کشور اقماری بود

نتیجه اینکه اقتصاد آلمان نازی بشدت بسته و دولتی بود و نرخ ارز هم ثابت و دروغین بود
تمام

صدر اعظم و نخست وزیر؟
خب این حاشیس سید
بحثو تو حاشیه نبر اصل حرفو بگیر اینجور چیزا مغلطس! 
بعد اینا ربطی ب اقتصاد نداره؟ شاخصه‌های اقتصاد و ارزش پول ملی چیاس؟
تولید ربطی ب ارز نداره؟ خب من دیگه حرفی ندارم!!! (:
البته اونم تو دهه چهل یا هفتاد میلادی (تاریخ دقیقشو یادم نیست) تغییر کرد و یه مشخصه چند متغیره اومد جاش ولی اینکه بگی نرخ ارز دولتی و بسته بود هم خودش مسخرس، اون سخنرانی هم ربطی ب نرخ ارز نداره و خودت رفرنسش کردی، اون سالا تقریبا تمام دنیا تو مشکل اقتصادی بودن و همچین سخنرانی ای تاکید ب ثبات داره نه یکسان موندن ارزش اون ارز
وگرنه 1933 تا دهه چهل که خود مارک (نزدیک بود دوباره اشتباه بنویسم فرانک  Big Grin ) طبق نمودارایی که خود دنیا و امریکا الان قبول داره از 4.5 در ازای هر دلار رسید ب حدود 2.5 به ازای هر دلار
خب اصلا حرف منو ک گفتم خودت تحلیل کن نشنیده بگیر و بگو بدون اعتباره، دیگ چیزی ک امریکا اعلام کرده رو ک قبول داری؟ یا اونم بی اعتباره؟

صادرات هم ک ب طبع قطعا کم میشه ولی بهت تو تکست قبلی مثال زدم روش‌هایی رو ک دولت آلمان تو اون تایم صادرات غیر رسمی میکرد، متوجه نشدی؟ 

بنظرم بجای هوش مصنوعی یکم خودت تحلیل کن
و بحثمون ب نتیجه نمیرسه فعلا  Heart
بیا دوست باشیم  Big Grin Heart

(12-03-2026، 20:24)امیر2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-03-2026، 19:42)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تمام

صدر اعظم و نخست وزیر؟
خب این حاشیس سید
بحثو تو حاشیه نبر اصل حرفو بگیر اینجور چیزا مغلطس! 
بعد اینا ربطی ب اقتصاد نداره؟ شاخصه‌های اقتصاد و ارزش پول ملی چیاس؟
تولید ربطی ب ارز نداره؟ خب من دیگه حرفی ندارم!!! (:
البته اونم تو دهه چهل یا هفتاد میلادی (تاریخ دقیقشو یادم نیست) تغییر کرد و یه مشخصه چند متغیره اومد جاش ولی اینکه بگی نرخ ارز دولتی و بسته بود هم خودش مسخرس، اون سخنرانی هم ربطی ب نرخ ارز نداره و خودت رفرنسش کردی، اون سالا تقریبا تمام دنیا تو مشکل اقتصادی بودن و همچین سخنرانی ای تاکید ب ثبات داره نه یکسان موندن ارزش اون ارز
وگرنه 1933 تا دهه چهل که خود مارک (نزدیک بود دوباره اشتباه بنویسم فرانک  Big Grin ) طبق نمودارایی که خود دنیا و امریکا الان قبول داره از 4.5 در ازای هر دلار رسید ب حدود 2.5 به ازای هر دلار
خب اصلا حرف منو ک گفتم خودت تحلیل کن نشنیده بگیر و بگو بدون اعتباره، دیگ چیزی ک امریکا اعلام کرده رو ک قبول داری؟ یا اونم بی اعتباره؟

صادرات هم ک ب طبع قطعا کم میشه ولی بهت تو تکست قبلی مثال زدم روش‌هایی رو ک دولت آلمان تو اون تایم صادرات غیر رسمی میکرد، متوجه نشدی؟ 

بنظرم بجای هوش مصنوعی یکم خودت تحلیل کن
و بحثمون ب نتیجه نمیرسه فعلا  Heart
بیا دوست باشیم  Big Grin Heart

خب پس تو الان میگی که طبق نمودارها(!!) مارک از ۴.۵ شده ۲.۵ به ازای هر دلار.. پس اون چیزی که اول گفتی که ( هر دلار تقریبا هفتاد میلیون مارک بوده و هیتلر رسوندتش به هر دلار ۷ مارک) رو حتی خودتم بر اساس نمودارها داری زیر سوال میبری
و خب اون نمودارها هم باید راستی آزمایی بشن که طبق چی بودن
که البته با توجه به اینکه آلمان صادراتش کم تر شده بوده و بخاطر سیاست هاش ارتباطشم به اقتصادهای بزرگ دنیا کمتر شده بوده این قضیه بصورت کلی منطقی نیستش که ارزش پولشون یهو به شکل معجزه آسا تو یه اقتصاد دولتی و دستوری یهویی زیاد شده باشه با توجه به اینکه ارز آوری زیادی اتفاق نمیوفتاده

من صرفا میخواستم بگم اون جمله اولت که گفتی ( هر دلار تقریبا هفتاد میلیون مارک بوده و هیتلر رسوندتش به هر دلار ۷ مارک ) اشتباه بوده که الان خودتم قبول کردی که اشتباه بوده و عددش رو تغییر دادی که البته همین عدد جدیدت هم منطقی نیستش ولی باز بهتر از اون چیز اولیه که گفتی