![]() |
ارشيو اس ام اس هاي باحال 95 - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: ارشيو اس ام اس هاي باحال 95 (/showthread.php?tid=260194) |
ارشيو اس ام اس هاي باحال 95 - ÆMÆշЇÑζ - 03-07-2016 امروز دیدم پشت یه نیسان آبی نوشته : من و ماشینم ، شما همه !!! با توجه به شناختی که از نیسانای آبی دارم این حرفش کاملا منطقی بود … . . . عزیزم در این که تو هولو یی شکی نیست فقط ته بار بودی ، یکم لِه شدی ! . . . قدیما آیفون معمولی بود می گفتیم کیه ؟ طرف می گفت منم … الان که تصویری شده هرکی زنگ میزنه ژست میگیره بعد زل میزنه به افق ! . . … . سلام خوبی ؟ همین الان یه حس بدی بهم دست داد ! ولی من بهش دست ندادم ! اینقدر ضایع شد ! . . . طبق آخرین تحقیقات مشخص شد که، مردان خوب ، همان مردان بدی هستند که هنوز لو نرفتند ! . . . یکی از فامیلای دورمون اومده عیادت مامانم بهش میگم : حاج خانوم چای توی لیوان براتون بریزم یا استکان ؟ میگه : ننه من نیومدم یه سر بزنم برم که یه چن روز هستم با من تعارف نکن توی لیوان بریز برام ! فقط تونستم با خیس کردن دمپایی توالت خودمو آروم کنم . . . خدایا مارو بُکش ، بچه های مارو بُکش اقوام مارو بُکش ، پدر و مادر مارو بُکش خدایا اصلا هر چی مار تو دنیاست بُکش ! . . . تمام وسایل و امکانات زندگی ما رو مامانم میزاره “همون جا” ؛ کلا همه چی و هرچی که می پرسی جوابش همون جاست ! . . . سه تا چیز هست که هیچ وقت آدم نمیتونه فراموششون کنه . . . . . . صبحانه ، ناهار ، شام قرار نیست که همش احساساتی باشه . . . + چیزمو ول کن ! – خودت چیزمو ول کن ! + چیز خودمه ! – نخیرم ، چیز خودمه ! “کشمکش دو بچه موش سوسول تازه خارج از کشور رفته بر سر یه تیکه پنیــــــر !” . . . مگس ها ۲۴ ساعت عمر میکنن … به جز اونایی که میان تو اتاق من … اونا عمرشون نا محدوده … . . . عزیزم خیلی وقته می خوام یه موضوعی رو بهت بگم ، اما روم نمی شه . . . من ، من عاشقت شده ام ، با من ازدواج می کنی ؟ به نظرت این متن رو واسه اونی که دوستش دارم بفرستم خوبه ؟ گفتم تو دختری ، اخلاق دخترا رو بهتر می شناسی ! . . . گفتی (پ) پات وایسادم گفتی (م) واست مــــُــردم گفتی (خ) واست خون ریختم فقط منتظرم بگی (ت) تا بزنم تو گــوشِت و تلافـی همه چیُ در بیارم ! . . . ﺯنه ﺑﭽﺸﻮ ﻧﻔﺮﻳﻦ ﻣﻴﮑﺮﺩ : ﺍﻳﺸﺎﻻ ﺑﺮﻯ ﺯﻳﺮ ۱۹ﭼﺮﺥ ﭘﺴﺮﺵ ﺑﺮﮔﺸﺖ ﮔﻔﺖ ﻧﻨﻪ ﺧﻴﻠﻰ ﺑﻴﺮﺣﻤﻰ ﺯﺍﭘﺎﺳﺸﻢ ﺣﺴﺎﺏ ﮐﺮﺩﻯ؟! . . . وصیت نامه گاندی : ₥₦№ʨ₢₦ℓ₱₥₡₢ ₥₦₢ʩʨ₦ℓʨ₦₥₦ ₥₦₢₱₡₢₥ʨ₦₦ʩ خیلی تحت تاثیر قرار گرفتم . مخصوصا اون قسمت که میگه : ʩʨ₦ℓʨ . . . از ۹۶ ماهی شما ۵۵ تا غرق شده جندتا ماهی داری ؟ بله ؟! مشغول جمع و منها بودی ؟ تقصیر این مدرسه هاست که عمر شما را به فنا دادن ! تا به حال کسی شنیده که ماهی غرق بشه ؟ . . . رفتم یه سیمکارت همراه اول خریدم ایرانسل بهم اس داده :فکر نمیکردم بهم خیانت کنی !واست متأسفم! بای ! . . . امروز داشتم فکر میکردم اگه ۳۰ سال دیگه به پسرم بگم برام یک سی دی آهنگ قدیمی بزن برام ساسی مانکن میزنه . . . شلوار رنگی میپوشی بپوش … ولی خدایی دیگه کفش زرد و شلوار قرمز و پیراهن سبز و باهم نپوش اسمارتیز که نیستی لامصب . . . نصیحت کردن در خانواده ها باید ساماندهی بشه ! ینی مثل معاینه فنی یه برچسب بزنن روت که قبلا نصیحت شدی دوباره یکی نیاد در مورد همون موضوع حرف بزنه ! . . . وحشتناک ترین لحظه ی دوران مدرسه این بود که صبح دیر برسی مدرسه و ببینی هیچکی تو حیاط نیست! . . . یه سوال دارم ! چرا وقتی شلوار سفید میپوشی ، خاکی که میشه رنگش سیاهه !؟ ولی وقتی شلوار مشکی میپوشی ، خاکی که میشه رنگش سفیده !؟ . . . حسی که دخترا با خوردن باد به موهاشون دارن پسرا با خوردن باد به شلوار کردی دارن … . . . این پفک جدیدا رو تف می زنی به هم نمی چسبن از قصد این جوری ساختن تفریحاتمون رو ازمون بگیرن ! . . . یبوست چیست ؟ وقتی کودک درون نقش پطروس فداکار را بازی میکند … . . . واقعا چرا مجریای برنامه کودک همشون خاله ان ؟ چرا هیچوقت عمه ها مجری برنامه های کودک نمیشن ؟ . . . لازمه عنوان کنم بزرگترین مقامی که تا امروز بهش رسیدم وقتی بود که دبستان می رفتم و مامور آب خوری شدم ! . . . نظرِ همه دخترا راجع به مردها : فقط بابام خوبه … . . . سوالی که حکیمان نتوانستن حلش کنند . . . وژدانی میخواستی حلش کنی ؟! . . . جدیدترین فحش حیف نون : با پس گردنی میزنم تو صورتت ! ![]() ![]() |