![]() |
دست نوشته های من fateme._.yas (لطفا همه بیاین) - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: ادبیات (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=39) +--- موضوع: دست نوشته های من fateme._.yas (لطفا همه بیاین) (/showthread.php?tid=261841) |
دست نوشته های من fateme._.yas (لطفا همه بیاین) - fateme._.yas - 20-08-2016 #از وقتش که بِگذره اومدن آدمها تو زندگیت هم دیگعِ ارزشی نداره ----------------------------------------------------------------------------------------------------------- دختر جون-_- دختر شدن خلقت خداسـ ولى دختر موندن هنر خودته... ----------------------------------------------------------------------------------------------------------- پسر جون-_- پسر شدن خلقت خداس ولی مرد شدن هنر خودته... ----------------------------------------------------------------------------------------------------------- Please put me in a cool dry place And away from direct sunlight Keep out of the reach of children لطفاً من را در جای خشک و خنک و دور از نور مستقیم آفتاب و دور از دسترس اطفال نگهداری کنید ----------------------------------------------------------------------------------------------------------- این تو وجود یه دختره که از هزار نفری که عاشقشن نفر هزارو یکمو انتخاب میکنه که عاشقش نیست ----------------------------------------------------------------------------------------------------------- کَسی کِه نَخآد شُمآرو بِفَهمه نٍمیفَهمه نَ بآ عَکس سیآه پُروفآیل نَ پُستآی دِپ نَ چِشآی قٍِرمِز خودتو اَذیَت نَکُن؛) ----------------------------------------------------------------------------------------------------------- وقتی مدام تنت لرزیده باشه دیگه دلت نمی لرزه ----------------------------------------------------------------------------------------------------------- کاش دیوار بودم :}? با هیچ کس حرف نمیزدم ? درد و دل نمیکردم ? گریه نمیکردم ?? بعد یِهو خورد میشدم :}? خوبیش اینه دیگه سرپا نمیشه :? ----------------------------------------------------------------------------------------------------------- اشک ها حرف های نگفته ی من هستند که هر شب روی کاغذ گونه ها می نویسم و پاک می کنم؛ و تو هرگز نمی فهمی چه دوستت دارم هایی که مچاله نکردم...! ----------------------------------------------------------------------------------------------------------- خودتون یکی میارید تو زندگیتون، خودتون سرش غر میزنین، خودتون از زندگیتون پرتش میکنید بیرون، ولی بازم تهش همه تقصیرا رو میندازین گردن اون، چرا خب؟ ----------------------------------------------------------------------------------------------------------- -پدرم عاشق باران است , همیشه هواشناسی گوش می دهد تا از وضع هوای شهرها با خبر شود , به به چهچه ای می زند به بارش باران , ولی حیف !!! هواشناسی هوای اتاق دخترش را گزارش نمی دهد , که هر شب ابری و بارانیست ...(: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------- #از پسری پرسیدن چنتا دوس دختر داری؟ گفت: خودم هیچی ولی... ماشینم 4 تا ? ----------------------------------------------------------------------------------------------------------- میخوام یه برگه بردارم روش بنویسم "من هیچ علاقه ای به برقراری ارتباط با هیچ کدام از شما ندارم لطفا سوال نپرسید" بچسبونم به خودم و برم تو جامعه??? ----------------------------------------------------------------------------------------------------------- شاید بدم بیاد ازت ولیع دلیلِ خوبی واسع | گُم | شدنت نیس ??? ----------------------------------------------------------------------------------------------------------- تَنهآیـی یَعنـی:خودِت بِنویسی... خودِت خوشِت بیآد=]? ----------------------------------------------------------------------------------------------------------- سلامتی دختری که اولین مرد زندگیش پدرشه ![]() اخریشم همسرشه ![]() حالا دیگه وسطاش مهم نیست ----------------------------------------------------------------------------------------------------------- ?بچه که باشے? ?ازنقاشیاتم میتونن ✍ ?به روحیات ودرونیاتت? ?پی ببرن بزرگ که میشی? ?حتی ازحرفاتم نمی فهمن ? ?توی دلت چه خبره❤️ ----------------------------------------------------------------------------------------------------------- مَن اگہ الان ژاپڹ بودَم ازڪــصشعرام برق تولید میڪردن? ----------------------------------------------------------------------------------------------------------- تموم شد ولی اگه استقبال زیاد باشه بقیه دست نوشته هامم میذارم ![]() ![]() ![]() همشو خودم نوشتم ![]() RE: دست نوشته های من(لطفا همه بیاین) - fateme._.yas - 20-08-2016 (20-08-2016، 10:40)حصين ابلييس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. آره لطف داری RE: دست نوشته های من fateme._.yas (لطفا همه بیاین) - مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב - 02-11-2017 ?{: ﮐﺎش دﯾﻮار ﺑﻮدم ? ﺑﺎ ﻫﯿﭻ ﮐﺲ ﺣﺮف ﻧﻤﯿﺰدم ? درد و دل ﻧﻤﯿﮑﺮدم ?? ﮔﺮﯾﻪ ﻧﻤﯿﮑﺮدم ?{: ﺑﻌﺪ ﯾِﻬﻮ ﺧﻮرد ﻣﯿﺸﺪم ?: ﺧﻮﺑﯿﺶ اﯾﻨﻪ دﯾﮕﻪ ﺳﺮﭘﺎ ﻧﻤﯿﺸﻪ مواظب هم باشيم"-" |