![]() |
عاشقانه - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: عاشقانه (/showthread.php?tid=261877) |
عاشقانه - ے پـωـر شیطـפּטּ - 20-08-2016 در خاطری که تو هستی دیگران محکومند به فراموشی . . . این را به همه بگو . . . . . در کوچه های دلم ” مشکوک ” قدم نزن ! اینجا جز ” خودت ” هیچکس نیست . . . ! . . تعداد دقیق مژه هایت رامیدانم،تعجب نکن ! مگرزندانی کاری جزشمردن میله های زندانش دارد ؟! . . وقتی تند تند غر میزنم و تو سکوت می کنی . بعد سرمو میارم بالاو تو فقط نگام می کنی و می گی : ای جونم قیافشو ؛ بعد هر دو میخندیم . . . همون لحظه ست که تو دلم می گم خدایا: هیچوقت ازم نگیرش . . . . . دخیـــل می بـــندم ! نــه ایـــنــکـــه گـــره بگـــشـــایی ! مـــــی بـــنـــدم کـــه رهـــایــــم نـــکـــــنی . . . ! . . باشد.. چشم دلبرکم . . . بیقرارت نمیشوم . . . دلتنگ نمیشوم . . . اشک نمی ریزم . . . اما از من نخواه . . . نخواه دوستت نداشته باشم دلبرکم . . . نخواه . . بگذار طلوع کند آفتاب از هر طرف که دلش میخواهد من روزم را با خاطره ی ” تــــــــو ” آغازمی کنم . . . جدید ترین اس ام اس ها در اس ام اس جو! اس ام اس جو را فراموش نکنید! نظر یادتون نــــــــره! . . از سرمای زمستان نمی ترسم ، وقتی به تو گرم است “ دلم ” . . . . عاشقانه . عشق تو به تار و پود جانم بسته است / بی روی تو درهای جهانم بسته است از دست تو خواهم برآرم فریاد / در پیش نگاه تو زبانم بسته است . . . . . یعقوب یادم داده است ، دلبرت وقتی کنارت نیست کوری بهتر است از دیدن . . . . . افتخار میکنم ک حسودم ! چیزی ک مال منه کسی حق نداره حتی بهش نگاه کنه . . . ! . جملات فاز سنگین عاشقانه . باغبانی پیرم ، که به غیر از گلها از همه دلگیرم کوله ام غرق غم است ، آدم خوب کم است عده ای بی خبرند ، عده ای کور و کرند ، اندکی هم پکرند و میان رفقا ، عده ای همچو شما تاج سرند . . . . . تو فقط مرد من بمان ، من هم قول می دهم تا ابد بانوی تمام لحظاتت باشم . . . . کوه نیستی ، اما صدایت که می زنم شعر و شور و عشق به من باز می گردد . . . . . اگرچه در ثانیه های زندگیت حضور ندارم ، اما دعایم همیشه همه جا با توست . . . . اعترافهای عاشقانه ۹۲ . معجزه نگاه توست هر بار که نگاهت به سمت من می افتــــــــد بار دیگر مومن میشوم به دین تو . . . . برای من ، تنها با یک گل بهار می شود گل روی تو . . . ! . . برای دوست داشتنت از من دلیل می خواهند نازنین ! چشمانت را قرض می دهی !؟ . . مراقب من باش ! از من فقط تو ماندهای . . . . اس ام اس عاشقانه فاز سنگین . ” ماه همیشه پشت ابر نمیماند ” گاهی پشت پلکهای تو روی شانه من بخواب میرود . . . . . گاهی نیاز داریم بی خیال شویم ؛ بی خیال گذشته بی خیال آینده بی خیال احساس ، بی خیال اگرها و شایدها گاهی لازم است بگوییم هر چه باداباد . . . ! . . عاشق شده ام بر تو ! تدبیر چه فرمایی ؟ از راهِ صلاح آیم ؟ یا از درِ رسوایی ؟ . . در سینمای چهار بُعدی چشمانت برنده ی هفته سیمرغ بلورینِ بهترین تماشاچی می شوم . . . . اس ام اس عاشقانه . من نه فرهادم ، نه مجنونم ، نه بیژن ، من همان عاشقِ ساده دل تنهام که بی تو هیچم . . . . . بگذار این مردم هرچه دلشان میخواهد بگویند ! تو خورشید منی . . . حتی اگر از پشت کوه آمده باشی . . . . . تمام پیــاده رو های جهــان اگـر گذر نــامه بخواهنــد ، چشمان تـو را نشانشان می دهم ♥ نظر یادتون نره ![]() ![]() ![]() الناز عشقم صبر کن RE: عاشقانه - elnaz* - 20-08-2016 عالی بود |