![]() |
می خواهی خوشبخت شی ؟ خوشبخت نیستی ؟ بیا تو خوشبخت شوووو ... فقط با فلورانس عزیز من !! - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: ادبیات (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=39) +--- موضوع: می خواهی خوشبخت شی ؟ خوشبخت نیستی ؟ بیا تو خوشبخت شوووو ... فقط با فلورانس عزیز من !! (/showthread.php?tid=265146) صفحهها:
1
2
|
RE: می خواهی خوشبخت شی ؟ خوشبخت نیستی ؟ بیا تو خوشبخت شوووو ... فقط با فلورانس عزیز من !! - ☆☆¤~●•♡☆ VENOOS ☆♡•●~¤☆☆ - 29-04-2017 (29-04-2017، 0:24)actinium نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. قصد دخالت ندارم دوستان ! فقط می خوام بگم مسیحای عزیز این همه تایپ کردن تا فقط بگن : ( فلورانس باور داشته ! باوری که با وجودش عجین شده بوده ... باوری که باهاش زاده شده !! فلورانس خدا رو باور داشته !! ) RE: می خواهی خوشبخت شی ؟ خوشبخت نیستی ؟ بیا تو خوشبخت شوووو ... فقط با فلورانس عزیز من !! - Actinium - 29-04-2017 (29-04-2017، 1:26)☆☆¤~●•♡☆ VENOOS ☆♡•●~¤☆☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. اوهوم. اون به خدای شخصی اعتقاد داشته. به دخالت نیروی های فراطبیعی در فرایندهای مادیِ این جهان. جز این نمی تونه باشه وقتی کسی حرف از "کمکِ خدا" می زنه. RE: می خواهی خوشبخت شی ؟ خوشبخت نیستی ؟ بیا تو خوشبخت شوووو ... فقط با فلورانس عزیز من !! - * MASIHA * - 17-05-2017 از نقد هاتون ممنونم ... چون امتحان داشتم پست نزاشتم ... امشب پست می زارم ... ممنون ! ![]() RE: می خواهی خوشبخت شی ؟ خوشبخت نیستی ؟ بیا تو خوشبخت شوووو ... فقط با فلورانس عزیز من !! - * MASIHA * - 18-05-2017 ذهن فلورانس می گوید : ذهن سه بخش دارد ... ۱ نیمه هشیار ۲ هشیار ۳ هشیاری برتر ذهن نیمه هشیار چون بخار یا برق قدرت مطلق است و بدون مسیرو جهت هر فرمانی به آن بدهند همان را انجام می دهد و توان فهم و استنباط ندارد . هر آنچه آدمی عمیقاً احساس یا به روشنی تجسم کند بر ذهن نیمه هشیار اثر می گذارد و مو به مو در صحنه زندگی ظاهر می شود . مردی را می شناختم که سخت از بی پولی می ترسید ... مدام با خود می گفت اگر با خرید این کیف پولم تمام شود چه ؟ به او گفتم : تو داری قانون بدی ها را به ذهن نیمه هشیارت اثر میدهی ... این عبارت را با خود تکرار کن این بار را به الوهیت باطنم می سپارم و خود بی خیال و رها به سر می برم ... سپس به او گفتم کیف را خریداری کند و از هیچ چیز نهراسد ! مدتی از او خبری نبود تا اینکه نامه ای این چنین به دستم رسید : فلورانس عزیز سلام ! من به آنچه شما گفته بودید عمل کردم و در راه بازگشت از کیف فروشی طی تلفنی به من خبر دادند که ۵۰۰۰۰۰ دلار در بانک برنده شدم ... از تو بابت قانون معنویت سپاس گذارم . ذهن نیمه هشیار را ذهن نفسانی یا فانی خوانده اند .. یعنی هر چه که تصور کنید .. خوبی و بدی .. به عبن در صفحات روزگارتان آشکار می شود . ذهن هشیار ذهن بشری است . و زندگی را به همان شکل که به نظر می رسد می بیند . ذهن هشیار ، مرگ و بلا و فقر و تنگنا را مشاهده می کند و بر ذهن نیمه هشیار اثر می گذارد . هشیاری برتر یعنی آن ذهن الهی که درون هر انسان است و قلمرو آرمانهای عالی و طرح الهی . زیرا هر انسان دارای طرح الهی است که افلاطون آن را " الگوی کامل " خوانده است . جایی است که جز تو هیچکس نمی تواند آن را پر کند . کاری هست که جز تو هیچکس قادر به انجامش نیست !!فلورانس اسکاول شین . RE: می خواهی خوشبخت شی ؟ خوشبخت نیستی ؟ بیا تو خوشبخت شوووو ... فقط با فلورانس عزیز من !! - * MASIHA * - 18-05-2017 من نقد می خوام ! : ) RE: می خواهی خوشبخت شی ؟ خوشبخت نیستی ؟ بیا تو خوشبخت شوووو ... فقط با فلورانس عزیز من !! - PhilosophiasScientiae - 29-08-2017 خوشبختی ، ساده است...! RE: می خواهی خوشبخت شی ؟ خوشبخت نیستی ؟ بیا تو خوشبخت شوووو ... فقط با فلورانس عزیز من !! - ستایش*** - 29-08-2017 این قانون تلقین رو دوست دارم و بهش واقعا اعتقاد دارم توی آزمایش ها هم جواب داده اگه به چیزای بد فکر کنی مثلا بگی من شکست خورده ام مغزت انگار خودش رو باز نویسی میکنه و به تمام بدن دستورهایی میده که باعث میشه بدن در انجام کارهاش دچار اختلال بشه و برعکس این قانون فط برای انسان ها نیست که روی میوه ها و گیاهان هم اثر داره مثلا اون آزمایش که یه نارنگی رو از وسط نصف میکنن و توی دو جای یکسان میزارن کنار یه نصف نارنگی جملات مثبت مینویسن و کنار نیمه دیگه جملات منفی نتیجه اش این بود که نصفه ای که کنارش جملات مثبت بود دویا سه برابر بیشتر از نصف دیگه سالم موند و خراب و پلاسیده نشد و همچنین اثرش روی رشد گیاهان کاملا دیده شده (البته ببخشید که توضیحم درمورد آزمایش ها کامل نبود) تایپیک خوبیه لطفا هرجه زود تر ادامه اش بدید |