انجمن های تخصصی  فلش خور
ی سوال از دخی هااا - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: زباله دان (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=37)
+--- انجمن: زباله دان موضوع ها (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=38)
+--- موضوع: ی سوال از دخی هااا (/showthread.php?tid=265187)

صفحه‌ها: 1 2

ی سوال از دخی هااا - مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב - 25-04-2017

یه سوال داشتم خدمت دخیا؟؟
چرا با فرد غریبه ای که بشهشون علاقه نشون میدن روراست نیستن
اونوقت به فامیلاشون مخصوصا پسر خالشون{{{{ببخشید راحت میگم}}}} رو میدن و از اونور اگه اذیتشون هم کنن صداشون در نمیادو ازطرفی تو دل شون میریزن از ناراحتی
واقعاسوال برام چرا دخیا جواب بدین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

RE: ی سوال از دخی هااا - A lover - 25-04-2017

همه دخترا یکی نیستن مثلا من خودمو میگم اصلا به پسرا یه فامیل رو نمیدم تازه پیش بقیه ضایشون هم میکنم
سوال اول هم بخاطر اینکه شناخت زیادی نداریم

RE: ی سوال از دخی هااا - مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב - 25-04-2017

(25-04-2017، 13:35)A lover نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همه دخترا یکی نیستن مثلا من خودمو میگم اصلا به پسرا یه فامیل رو نمیدم تازه پیش بقیه ضایشون هم میکنم

ممنون
خوب اگه بهش ثابت بشه چی؟؟

(25-04-2017، 13:37)majid j نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2017، 13:35)A lover نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ممنون
خوب اگه بهش ثابت بشه چی؟؟

شاید بازم معلوم نی ولی اگه رو در رو بشن کلا روراست میشن

RE: ی سوال از دخی هااا - [ SouL ] - 25-04-2017

من که کلا با عشق مخالفم

چه ی پسر غریبه چه پسر فامیل

RE: ی سوال از دخی هااا - * MASIHA * - 25-04-2017

پسرای فامیل رو کلا بی خیال ... ما حرمت ننه باهاشون رو نگه می داریم !
اشخاص غریبه هم که خب ... پسری که به من نوعی درخواست دوستی بده به هزار نفر دیگه هم داده ... برای ما دخیا... هر چیزی راهی داره !
من شخصا به افراد غریبه حس خوبی ندارم ...

بازم مثل همیشه اجی مسیحا حرفت منطقیه اون غریبه ایی که به من درخواس دوستی بده از قبل منتظر نبوده که من بیام پس قبلا به هزارتا دیه درخواس داده

RE: ی سوال از دخی هااا - n.leito - 25-04-2017

پسر فامیل فقط باید داداش باشه وگرنه به درد نمیخوره
غریبه هم که ازش خیر نمی رسه به آدم
در کل عشق مزخرفه^_^
رپ خوبه فقط<3<3

RE: ی سوال از دخی هااا - مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב - 26-04-2017

(25-04-2017، 22:57)n.leito نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پسر فامیل فقط باید داداش باشه وگرنه به درد نمیخوره
غریبه هم که ازش خیر نمی رسه به آدم
در کل عشق مزخرفه^_^
رپ خوبه فقط<3<3

ممنون از نظرتون

RE: ی سوال از دخی هااا - * MASIHA * - 26-04-2017

(25-04-2017، 22:32)A lover نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بازم مثل همیشه اجی مسیحا حرفت منطقیه اون غریبه ایی که به من درخواس  دوستی بده از قبل منتظر نبوده که من بیام پس قبلا به هزارتا دیه درخواس داده

مخلصیم آجی!!!  grou