![]() |
____اس ام اس تیکه دار______ - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: ____اس ام اس تیکه دار______ (/showthread.php?tid=265407) |
____اس ام اس تیکه دار______ - roya15 - 22-05-2017 اس ام اس تیکه دار و شاخ و کوبنده و سنگین گذاشتم برای کسانی که کل کل دارند با کسی اس ام اس تیکه دار و شاخ و کوبنده و سنگین حتما بخونیدشون
با من تلخ حرف نزن من خودم زهر مارم … __________________________اس ام اس تیکه دار______________________________ به بعضیا باید بگی: این مشکل تو نی که نمیفهمی مشکل از منه که توقع دارم بفهمی! __________________________اس ام اس تیکه دار______________________________ یه سری شدیدا به عینک نیاز دارن، واسه اینکه گوشامونو خیلی دراز میبینن __________________________اس ام اس تیکه دار______________________________ آآخ توف به روت, توف به این شانسم کاش تورو از اول نمیشناختم __________________________اس ام اس تیکه دار______________________________ بعضی هام اِنقدر نمونه هستند که باس بهشون گفت :بیا فردا ساعت ۸ صبح تحویل آزمایشگاهت بدم!! __________________________اس ام اس تیکه دار______________________________ حسرت چیزی نیست که من بخورم حسرت اون چیزیه که به دلت میذارم… __________________________اس ام اس تیکه دار______________________________ یارو با یکی یاره با بقیه ام آره ادعای پاکیم داره! __________________________اس ام اس تیکه دار______________________________ دخترک در اولین هم آغوشی زن شد. هی پسر!!!! تو در کدامین هم آغوشیت مرد خواهی شد؟!!! __________________________اس ام اس تیکه دار______________________________ بعضیاخواستن برامون زیرابی برن فکرکردن خیلی زرنگن امانمیدونستن هم اب زلاله هم کوسه ها رفیقمون!! __________________________اس ام اس تیکه دار______________________________ به بعضیا باید گفت… شانس آوردی روزگار گلچین… نه علف چین… وگرنه تو اولین انتخابش بودی… __________________________اس ام اس تیکه دار______________________________ هى پسری که کار امروزت بازى با دل دختراست و دیدن اشکاشون بت حس شاخ بودن میده ؛ فردا پدر خواهى شد ، اشکهاى دخترت کمرت را میشکند ! __________________________اس ام اس تیکه دار______________________________ ی سریام اونقد کثیفن ک وقتی یادت میفته دوستشون داری فقط ب خودت لعنت میفرستی….. __________________________اس ام اس تیکه دار______________________________ اگه مهم بودی زیرت خط میکشیدم نه دورت…… __________________________اس ام اس تیکه دار______________________________ شمایی که فک میکنی خیلی بارته ماهم به عنوان یه خر زحمت کش قبولت داریم __________________________اس ام اس تیکه دار______________________________ لاک غلط گیر را برمی دارم و “تو” را از تمام خاطراتم پاک می کنم “تو” غلط اضافیِ زندگیم بودی… __________________________اس ام اس تیکه دار______________________________ اگه لآتیو قآطی پآتی جلو مآ پستونک میگیریو میکنی تآتی تآتی ![]() __________________________اس ام اس تیکه دار______________________________ سقوط :تاوان پریدن با بعضی هاست… __________________________اس ام اس تیکه دار______________________________ تکیه کردم بر وفای اوغلط کردم غلط باختم جان درهوای اوغلط کردم غلط ساختم جان رافدای اوغلط کردم غلط سوختم خودرابرای اوغلط کردم غلط جان که دادم درهوای اوغلط کردم غلط __________________________اس ام اس تیکه دار______________________________ |