![]() |
بالاخره مدرسه هم تموم شد بیاین جشن بگیریمم - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: بالاخره مدرسه هم تموم شد بیاین جشن بگیریمم (/showthread.php?tid=265641) |
بالاخره مدرسه هم تموم شد بیاین جشن بگیریمم - فرانه - 13-06-2017 هووراااااا بالاخره مدرسه هم تموم شد بزن بریم یه جشن کوچولو بگیریم ![]() ![]() :498::498::500::500: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() درسسستههههه ![]() امتحانتو خراب کردی؟ بیخی باو فدا سرت خوش باش امشبو آفرین حالا تکونش بده ![]() ![]() ![]() حالا همیگییی کتاباتونو بپوکونید ![]() ![]() ایولللل ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() حالا دوباره برقصیمم خخ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() وای خسته شدم از بس جنبیدم ![]() یه فکری بیاین برای مراسم پایانی جشن هر کی دوست داشت یه چند سطر در مورد امسالش بنویسه البته اختیاریه من دارم میمیرم از خستگی فردا میام مینویسم :cool: RE: بالاخره مدرسه هم تموم شد بیاین جشن بگیریمم - The moon - 15-06-2017 فقط سـه مـاه دیگه :| همـه چی تموم میشـه ...! بـاید برگردیـم مدرسـه ._. (مـن منتظـرم ! ![]() RE: بالاخره مدرسه هم تموم شد بیاین جشن بگیریمم - فرانه - 15-06-2017 عههه همگی ببخشید چند روز اصن خواب بودم میخواستم بیام درمورد امسالم بنویسم: امسال سال خیلی سختی بود. به جرات میگم یکی از سخت ترین سال های تحصیلیمم بود. هرروز که میرفتم برخلاف سال های گذشته انواع توهین و تحقیر هارو از معلمام و ناظمام می شنیدم. معملمم از کلاس بیرونم میکرد، ناظم هم نمیذاشت برم سر کلاس. اونها به من حتی تیکه های خیلی باحالی هم مینداختن. من هر سال شاگرد زرنگه بودم درس خون و ساکت که همه بهم احترام میزاشتن اما اون دختر، من نبودم. الانم نمیدونم کی هستم ولی دارم سعی میکنم بفهمم. میدونم که راهم تو فیزیک و درسه و توش استعداد دارم اما الان دوست دارم ورزشمو ادامه بدم و اون کاریو که دوست دارم انجام بدم نه اینکه بشم عروسک معلم و ناظم هام. تغییر کردن همیشه سخته 8 یا 9 سالم بود که از بندر اومدیم تهران. خیلی برام سخت بود تقریبا برخلاف بندر که هر روز از صبح تا شب بازی میکردم اینجا هیچ دوستی نداشتم بچه های اینجا رو درک نمیکردم بعضی از اونها جواب اینکه میای باهم دوست بشیم رو رد میکردند حتی حاضر نبودند برن زیر ماشین که توپشونو بیارن چون لباساشون کثیف نشه درحالی که تو بندر هممون همیشه توی خاک و گل بودیم. به خاطر همین حتی تا امسال یکی از مشکلای بزرگم اینه که تو مدرسه با دوستام خیلی بهم خوش نمیگذره. امسال برخلاف سال های گذشته خودمو سعی کردم تغییر بدم ولی در عوض پیش همه یه دست و پا چلفتی بدبخت به نظر میرسم. امسال سال خیلییی مضخرفی بود و من اصلا حاضر نیستم دوباره امسال تکرار بشه اما سالی بود که خیلی چیزا یاد گرفتم و ارزششو داشت. ببخشید که یه مقدار طولانی شد ![]() RE: بالاخره مدرسه هم تموم شد بیاین جشن بگیریمم - Mr. Potato Head - 17-06-2017 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() تنها جمله ای که میتونم در وصف امتحانا بگم همینه RE: بالاخره مدرسه هم تموم شد بیاین جشن بگیریمم - *مونا* - 10-07-2017 وای بدترینش امتحانای خرداد بود بعد امتحان من دوستام از سوالایی که یادمون بودو حل میکردیم دوستام همشون میگفتن جوابش فلان میشه فلون میشه منم فکر میکردم همرو اشتباه به دست آوردم ![]() ![]() |