طرز تهیه کاسترول ژامبون یک فست فود ساده و خوشمزه - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: طرز تهیه کاسترول ژامبون یک فست فود ساده و خوشمزه (/showthread.php?tid=268768) |
طرز تهیه کاسترول ژامبون یک فست فود ساده و خوشمزه - ♱ ᴠɪᴄᴛᴏʀ ♱ - 10-03-2018 کاسترول ژامبون غذایی است که براحتی آماده میشود و تا انتهای پخت و تزئینش برای سرو حدوداً یک تا یک ساعت و ربع زمان میبرد. این غذا یک وعده غذایی بسیار لذیذ است که بخصوص در فصل زمستان بیشتر میچسبد. مواد لازم برای تهیه کاسترول ژامبون : سیب زمینی نگینی خرد شده :۲ پیمانه ۱۵۰ کالری کرفس خرد شده: ۲ ساقه ۳۰ کالری هویج بزرگ حلقه یاخرد شده :۱ عدد ۳۰ کالری آب :۳ پیمانه ۰ کالری کره :۳ قاشق غذاخوری+۱/۴ پیمانه ۳۰۰ کالری ژامبون خرد شده: ۲ پیمانه ۶۰۰ کالری فلفل دلمهای سبز خرد شده :۲ قاشق غذاخوری ۵ کالری پیاز ریز شده :۲ قاشق چایخوری ۲ کالری آرد :۳ قاشق غذاخوری ۴۰ کالری شیر :۱ پیمانه ۱۱۰ کالری نمک: ۱/۸ قاشق چایخوری ۰ کالری فلفل سیاه :۱/۸ قاشق چایخوری ۰ کالری پنیر چدار خرد شده :۱ پیمانه ۴۵۵ کالری خرده نان خشک: ۱/۲ پیمانه ۱۷۵ کالری مجموع کالری: ۱۸۹۷ طرز تهیه کاسترول ژامبون : 1 - برای تهیه کاسترول ژامبون، ابتدا فر را روی دمای ۳۵۰ فارنهایت (۱۷۵ سانتیگراد) تنظیم کنید. 2 - سیب زمینی، کرفس و هویج را در یک قابلمه بزرگ بریزید و بر روی آن آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید. 3 - حرارت را تا حد متوسط کم کنید، کمی که بجوش آمد، (حدود ۲۰ دقیقه) مواد را از آب خارج کنید و به ظرف مخصوص فر منتقل کنید. 4 - سه قاشق غذاخوری کره را در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط بریزید تا آب شود. 5 - ژامبون، فلفل سبز و پیاز را اضافه کنید و روی حرارت کمی تفت دهید تا زمانی که سبزیجات نرم شوند (حدود ۵ دقیقه). 6 - مخلوط ژامبون را با سیب زمینی، کره و هویج مخلوط نمایید. 7 - باقیمانده کره (۱/۴ پیمانه) را در یک تابه بریزید و آرد را در کره آب شده به آرامی ریخته و هم بزنید تا صاف شود (حدود ۳ دقیقه). 8 - به تدریج شیر را اضافه کنید و با نمک و فلفل سیاه مخلوط نموده، خوب هم بزنید. مدام این مخلوط را هم بزنید تا به جوش آید و کمی غلیظ شود (حدود ۲ دقیقه). 9 - پنیر چدار را هم اضافه کنید و هم بزنید تا آب شود. 10 - مخلوط پنیر را بر روی مواد بریزید و روی آن، خرده نان بپاشید. 11 - ظرف را در فر قرار دهید (۲۵ تا ۳۰ دقیقه). 12 - کاسترول ژامبون را از فر خارج نموده و به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه قبل از سرو، اجازه دهید کمی سرد شود. |