انجمن های تخصصی  فلش خور
دختر يعنى : - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+--- موضوع: دختر يعنى : (/showthread.php?tid=269301)

صفحه‌ها: 1 2

دختر يعنى : - Sabanaz - 11-06-2018

سلام دوستان من تازه واردم و اين مى شه اولين مطلبم Blush يه چند تا متن دختر يعنى براتون مى زارم Heart نظر و سپاس يادتون نره Cool
دختربودن ینی...مآمآن!بذارلاکام خشک شه میام! دختربودن ینی...فهمیدی فرق زردوکدروخردلی Smile دختربودن ینی...سیاهی گونه هات بعدازگریه Smile دختربودن ینی...اخم کنی بگی اصن باهمتون قهرم Smile دختربودن ینی...جواب نمیدی دیگ؟؟باشه اصن مزاحمت نمیشم Smile دختربودن ینی...به همه ی عالم آجی گفتن Smile دختربودن ینی...وااااای نه ناخونم شکست Sad دختربودن ینی...پقی بزنی زیره گریه ولی بازم بگی خوبم Smile دختربودن ینی...سفت خودتوبغل کنی و بگی دوست دارم! دختربودن ینی...ینی خیلی چیزا... ینی مهربونی...صداقت...ینی خودتوبکشی بازم ته دلت راضی ب دروغ نمیشه... اگه خیلی از دخترا دخترو نگیشونو خراب کردن... ازته دل نبودن....راضی نبودن...واین بازم دلیل به این نیست که همه ی دخترا مثه همن... دختربودن ینی...خاص بودن,اینکه هرکدوممون تکیم.. که پسرا درکش نمیکنن و حسش نمیکنن.... بعدم مسخرمون میکنن .... crying

ﻣﻦ ﯾﮏ ﺩﺧـــــﺘﺮﻡ.... ﺧﺎﻟﻘــــﻢ ﺑﻪ ﻧﺎﻣﻢ ﺳـــﻮﺭﻩ ﻧﺎﺯﻝ ﮐـــــﺮﺩ ... ! متـــــرو برایم جایگـــــاه ویژه ای ســــاخت! ﺩﺭ ﺗﻘﻮﯾـــــﻢ ﺭﻭﺯﯼ ﺑﻪ ﻧﺎﻣﻢ ﺛﺒتـــــــــ ﮐﺮﺩﻧﺪ ... ! ﺑﺎ ﺗﻤﺎﻡ ﻣﺮﺩﺍﻧﮕﯿــــﻬﺎﯾﺖ ﻫﯿـــــﭻ ﮔﺎﻩ... ﻧﻤﯿﺘـــــﻮﺍﻧﯽ ﺑﻔﻬﻤﯽ ﻋﺸـــﻖ ﺑﻪ ﻻﮎ قرمز ﺭﺍ ... ! اینکه صورتــــــی برایم یک دنیاست! ﮔﺮﯾــــﻪ ﮐﺮﺩﻥ ﺑﺪﻭﻥ ﺧﺠـــــــﺎﻟﺖ ... نمـــــاز با چادر سفــــــــید را... ﺩﺭکـــــ ﮐﺮﺩﻧﺶ ﺩﺭ ﺗﻮﺍﻧــــــﺖ ﻧﯿﺴﺖ ! ﻣﻨﻢ ﻟﯿﻼی ﻋﺸـــــﻖ ﻭ ﺯﻟﯿــــــﺨﺎﯼ ﺍﻧﺘـــــﻈﺎﺭ ... ! ﻣﻦ ﺩﺧﺘــــــﺮﻡ... ﭼکـــ ﻧﻮﯾﺲ ﻫﯿﭻ ﺍﺣﺴـــــﺎﺳﯽ ﻧﻤﯿﺸﻮﻡ ... ! ﻣﻦ ﺩﺧﺘـــــــﺮﻡ ﺩﺧﺘﺮﺍﻧﻪ ﻣﯿﺨﻨـــﺪﻡ .... ﭘﺲ ﻣﺮﺍ ﮐﻪ ﺧﻨﺪﺍﻥ ﻣﯿﺒﯿﻨﯽ ﺑﺮﭼﺴــــﺐ ﻫﺮﺯﮔﯽ ﺑﺮﭘﯿﺸﺎﻧﯿﻢ ﻧﺰﻥ ... ! ﺩﺧﺘﺮﻡ ﻭ ﺩﺧﺘﺮﺍﻧﻪ ﻧــــﺎﺯ ﻣﯿﮑﻨﻢ ... ﺩﺧﺘﺮﺍﻧﻪ ﺣﺴــــــــــﺎﺩﺕ ﻣﯿﮑﻨﻢ ... آﺭﯼ ﻣﻦ ﻫﻤــــﺎﻥ ﺩﺧﺘﺮﻡ... ﮐﻪ ﻋﺸﻮﻩ ﻫﺎﯾﻢ ﺑﺮﺑﺎﺩ ﻣﯿﺪﻫﺪ ﻏﺮﻭﺭ ﻣﺮﺩﺍﻧﻪ ﺍﺕ ﺭﺍ..!!! : Heart

تو نظر سنجى هم شركت كنين و يكى به من توضيح بده چطورى عكس پروفايل و متنش رو بذاريم
مرسىTelegh_27

RE: دختر يعنى : - _ƇRAƵƳ_ - 11-06-2018

خوب بود

RE: دختر يعنى : - Sabanaz - 11-06-2018

(11-06-2018، 14:44)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوب بود

ممنون عزيزم
راستى تو نظر سنجى شركت كردى؟

RE: دختر يعنى : - _ƇRAƵƳ_ - 11-06-2018

اره..

RE: دختر يعنى : - ♱ ᴠɪᴄᴛᴏʀ ♱ - 11-06-2018

بغض کردم یعنی!! Big Grin

RE: دختر يعنى : - 서ㅣ타여ㅣ.__. - 12-06-2018

قشنگ بود Smile

RE: دختر يعنى : - Sabanaz - 19-06-2018

(11-06-2018، 16:36)ღ ღ ẐÅℋℜÅ ღ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بغض کردم یعنی!! Big Grin

اين توهين بود يا تعريف؟ Huh

RE: دختر يعنى : - sajedehh - 30-06-2018

عالی بود

RE: دختر يعنى : - کــــــــــⓐرمَن - 24-09-2019

خوب بود

RE: دختر يعنى : - _mahi_ - 24-09-2019

من یه دخترم
ولی هیچ کدوم از این خصوصیاتو ندارم Big Grin Big Grin