![]() |
دوستان خوب ♥♥♥|ƓOOƊ ƑRǀƐƝƊS|♥♥♥ - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: ادبیات (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=39) +---- انجمن: عاشقانه ها (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=58) +---- موضوع: دوستان خوب ♥♥♥|ƓOOƊ ƑRǀƐƝƊS|♥♥♥ (/showthread.php?tid=269369) صفحهها:
1
2
|
دوستان خوب ♥♥♥|ƓOOƊ ƑRǀƐƝƊS|♥♥♥ - ѕтяong - 18-06-2018 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
![]() دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() آدم هارا از قدمت دوستــــــــــــــانش بشناس نه تعداد آن ها (: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() سعی کنید رفاقتتون مثه پیاز باشه (: تا هر کی خواست جداتون کنه اشکــــــــــــــــش در بیاد ♥♥ دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() رسم رفاقــــــــــت این است که.. با رفیق پیر شــــــــــــــــــــوی!! نه اینکه وسط راه از آن سیــــــــــــــــــــــــر شوی ! دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() رفــــــــــــــــــــاقت یعنی .. تا آخــــــــــــــــــــــــر عمرت تنها نباشی ♥♥ دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() رفیــــــــــــــــــــــــــــق !! اونقد مرامت فابریکه که توو هیچ نمایندگی قطعاتت پیدا نمیشه (: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() [+رفیق.. -باهاش چیکار کنم؟ +جمله بساز.. -جمله بسازم؟؟ +آره دیگه.. -من با رفیق جمله نمیسازم دنیامو میسازم : ) دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() RE: ♥♥♥|ƓOOƊ ƑRǀƐƝƊS|♥♥♥ - _ƇRAƵƳ_ - 18-06-2018 رفیق مثل کفشمیمونه و رفاقت مثل جاده ! چه سخته وسط جاده بفهمی پابرهنه ای [img]دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() RE: ♥♥♥|ƓOOƊ ƑRǀƐƝƊS|♥♥♥ - ѕтяong - 19-06-2018 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
![]() اوقات خوش آن بود که با دوســـــــــــــــــت به سر رفت ♥ باقی.. همه بی حاصلی و بی خبـــــــــــری بود : ( RE: ♥♥♥|ƓOOƊ ƑRǀƐƝƊS|♥♥♥ - ѕтяong - 20-06-2018 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
![]() من از میان واژههای زلال « دوستی » را برگزیدهام ، آنجا که برفهای تنهایی آب میشوند در صدای تابستانی یک دوست (: RE: ♥♥♥|ƓOOƊ ƑRǀƐƝƊS|♥♥♥ - ѕтяong - 22-06-2018 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
![]() رفــــــــــــــــــــیق! شاید فردایی نباشه خواستم بگم مرسی که هستی عزیزم ♥♥ RE: ♥♥♥|ƓOOƊ ƑRǀƐƝƊS|♥♥♥ - ѕтяong - 23-06-2018 اون که بلندت می کنه، وقتی افتادی دنبالت می گرده، وقتی گم شدی بیدارت کنه، وقتی خوابی نزدیکت باشه ، وقتی بهش احتیاج داری باهات بخنده، گریه کنه، آرزو کنه، بجنگه و در عوض هیچی نخواد به غیر از خود تو … بهش می گن دوست؛ … یک تیکه از زندگی… RE: ♥♥♥|ƓOOƊ ƑRǀƐƝƊS|♥♥♥ - _ƇRAƵƳ_ - 23-06-2018 [img]دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() دوست یعنی کسی که وقتی هست آروم باشی و وقتی که نیست ، توی زندگیت يه چيزي رو کم احساس كني ! دوست یعنی اون جمله های ساده و بی منظوری که میگی و خیالت راحته که ازش هیچ سوء تعبیری نمی شه. دوست یعنی یه دل اضافه داشتن برای اینکه بدونی هر بار که دلت می گیره ، یه دل دیگه هم دلتنگ غمت می شه. دوست یعنی وقت اضافه … یعنی تو همیشه براش عزیزی حتی توی وقت اضافه. دوست یعنی تنهایی هامو می سپرم دست تو چون شک ندارم که می فهمیشون … دوست یعنی یه راه دو طرفه ٬ یه قدم من ، یه قدم تو … اما بدون شمارش و حساب و کتاب. دوست یعنی من از بودنت سربلندم نه سر به زیر و شرمنده دوست يعني يه چيز گرمي رو تو قلبت احساس مي كني كه هميشه از خاموش شدنش مي ترسي دوست يعني من ، يعني تو … پس مواظب خودت باش كه يه دوست بيشتر ندارم RE: ♥♥♥|ƓOOƊ ƑRǀƐƝƊS|♥♥♥ - ѕтяong - 26-06-2018 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
![]() با تمـام مـداد رنگـی هـای دنـیا بـه هـر زبـانی که بـدانی یـا نـدانی ! خـالی از هـر تشبیه و استعـاره و ایهـام … تنهـا یکــ جملـه برایـت خـواهـم نوشت : دوستت دارم بهترین دوست دنیا!! RE: ♥♥♥|ƓOOƊ ƑRǀƐƝƊS|♥♥♥ - _ƇRAƵƳ_ - 26-06-2018 [img]دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() تنفس شروع زندگیست عشق قسمتی از زندگیست اما دوست خوب قلب زندگیست ! [img]دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() رِفیقـا ” کَم ” باشَن ، امّا ” تَک ” باشَن ! به سلامتیه همه رفیقای تک . . . RE: دوستان خوب ♥♥♥|ƓOOƊ ƑRǀƐƝƊS|♥♥♥ - ѕтяong - 26-06-2018 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
![]() خیلی حس قشنگیه وقتی یه دوست فاب داشته باشی که همیشه حواسش بهت باشه ، به یادت باشه ، نگرانت بشه و دوست داشته باشه … مرســـی که هستی دوستِ من …♥♥ @SABER |ممنون بابت ویرایشتون| |