![]() |
طرز تهیه ی اسنک « کالباس » - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: طرز تهیه ی اسنک « کالباس » (/showthread.php?tid=269672) |
طرز تهیه ی اسنک « کالباس » - ♱ ᴠɪᴄᴛᴏʀ ♱ - 22-07-2018 ![]() مواد مورد نیاز : کالباس : به مقدار دلخواه . پنیر پیتزا : به مقدار دلخواه . گوجه فرنگی : نصف یک عدد ... خیار شور : دو عدد « یک عدد برای تزیین یک عدد برای اسنک » سس مایونز : به مقدار دلخواه . سس گوجه فرنگی : به مقدار دلخواه « ترجیحا دو قاشق غذا خوری » کاهو : به مقدار لازم . نان تست : برای هر فرد دو عدد نمک : به مقدار لازم گلپر : یک قاشق مربا خوری . ![]() طرز تهیه : نان ها را نصف کرده تا به شکل مثلث در آیند ... سطح هر یک از نانها را به سس مایونز آغشته کرده و کالباس ها ی خورد شده را « نکته : شما می توانید از هر نوع کالباسی استفاده کنید ! » « می توانید کالباس ها را یکدست و برش داده هم بر روی یکی از تکه های مثلثی نان بریزید و سپس خیارشور نگینی خورد شده را بر روی آن و گوجه فرنگی « استفاده ی دلخواه » را هم روی آن نگینی خورد کنید ! و سپس کاهو ی خورد شده را بر روی سطح نان پریزید و رویش پنیر پیتزا به مقدار دلخواه قرار دهید و سپس در آخرین مرحله ی تهیه یک ورق کالباس روی سطح نان قرار دهید و با نیمه ی دیگر نان روی مواد را بپوشانید .... اسنک هارا داخل دستگاه قرار دهید تا به مدت پنج الا چهار دقیقه آماده شود ... نوش جان ! ![]() |