![]() |
طرز تهیه خورش گردو اسفناج دامغانی - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: طرز تهیه خورش گردو اسفناج دامغانی (/showthread.php?tid=270054) |
طرز تهیه خورش گردو اسفناج دامغانی - ♱ ᴠɪᴄᴛᴏʀ ♱ - 05-08-2018 ![]() مواد لازم: روغن به میزان لازم گردو 400 گرم اسفناج 1 كیلو گوشت (خورشتی) نیم كیلو رب انار 1 لیوان پیاز 1 عدد نمك به میزان لازم زردچوبه به میزان لازم فلفل به میزان لازم طرز تهیه: 1-ابتدا پیاز را ریز خرد كرده یا رنده بزنید.سپس گوشت را به صورت خورشتی خرد كرده و به پیاز اضافه كرده و كمی تفت دهید تا تغییر رنگ دهد و بعد زردچوبه و فلفل را به آن بیفزایید. 2-مقداری آب به مواد بیفزایید و شعله را زیاد كنید تا به جوش آید.گردو را آسیاب كرده و به مواد بیفزایید.سپس اسفناج را شسته، خرد می كنیم و با كمی روغن تفت می دهیم و همراه با رب انار به خورش اضافه كرده، نمك آن را به دلخواه به آن می افزاییم و فرصت می دهیم تا خورش جا بیفتد. |