انجمن های تخصصی  فلش خور
طرز تهیه خورش گردو اسفناج دامغانی - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: طرز تهیه خورش گردو اسفناج دامغانی (/showthread.php?tid=270054)



طرز تهیه خورش گردو اسفناج دامغانی - ♱ ᴠɪᴄᴛᴏʀ ♱ - 05-08-2018

طرز تهیه خورش گردو اسفناج دامغانی 1

مواد لازم:



روغن به میزان لازم
گردو 400 گرم
اسفناج 1 كیلو
گوشت (خورشتی) نیم كیلو
رب انار 1 لیوان
پیاز 1 عدد
نمك به میزان لازم
زردچوبه به میزان لازم
فلفل به میزان لازم



طرز تهیه:



1-ابتدا پیاز را ریز خرد كرده یا رنده بزنید.سپس گوشت را به صورت خورشتی خرد كرده و به پیاز اضافه كرده و كمی تفت دهید تا تغییر رنگ دهد و بعد زردچوبه و فلفل را به آن بیفزایید.



2-مقداری آب به مواد بیفزایید و شعله را زیاد كنید تا به جوش آید.گردو را آسیاب كرده و به مواد بیفزایید.سپس اسفناج را شسته، خرد می كنیم و با كمی روغن تفت می دهیم و همراه با رب انار به خورش اضافه كرده، نمك آن را به دلخواه به آن می افزاییم و فرصت می دهیم تا خورش جا بیفتد.