![]() |
طرز تهیه بیسکویت به شکل دانه قهوه - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: طرز تهیه بیسکویت به شکل دانه قهوه (/showthread.php?tid=270070) |
طرز تهیه بیسکویت به شکل دانه قهوه - ♱ ᴠɪᴄᴛᴏʀ ♱ - 05-08-2018 در این بخش برای شما کدبانوهای عزیز نحوه ی درست کردن بیسکویت به شکل دانه قهوه قرار داده ایم. بیسکویت دانه قهوه هم از لحاظ شکل و شباهتش به دانه قهوه و هم به خاطر طعم بی نظیرش یکی از دسر هایی خواهد بود که در لیست علاقهمندی هایتان قرار خواهد گرفت. ![]() مواد لازم: کره یا مارگارین : 125 گرم تخم مرغ: 1 عدد پودر شکر: 1 پیمانه نشاسته: 1/2 پیمانه نسکافه: 2 قاشق چای خوری اب جوش: 1 قاشق غذا خوری ارد: حدود 2 و 1/2 پیمانه کاکائو: 2 قاشق چای خوری بکینگ پودر: 1 قاشق چای خوری وانیل : یک قاشق چای خوری ![]() طرز تهیه: نسکافه رو با اب جوش مخلوط میکنیم میگزاریم کنار.کره و تخم مرغ و پودر شکر و نشاسته + نسکافه و کاکائو رو همه رو مخلوط میکنیم تا مواد یکدست شود. حالا ارد رو کم کم میریزیم بکینگ پودر و وانیل رو هم اضافه میکنیم . خوب مخلوط میکنیم تا یکدست شود. خمیر نباید زیادی سفت و یا زیادی نرم شود . باید بتوانید به راحتی به آن شکل دهید بدون اینکه خمیر ترک بخورد. از خمیر گوله هایی اندازه گردو جدا میکنیم و بیضی شکل میدیم و با فاصله میچینیم داخل سینی فر و با یک خلال دندون وسط خمیر ها رو شکل میندازیم سینی رو داخل فر روی 180 درجه سانتی گراد 350 درجه فارنهایت میزاریم به مدت 20 – 25 دقیقه پخته شود. |