انجمن های تخصصی  فلش خور
آموزش تهیه بادمجان شکم پر - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: آموزش تهیه بادمجان شکم پر (/showthread.php?tid=270111)



آموزش تهیه بادمجان شکم پر - ♱ ᴠɪᴄᴛᴏʀ ♱ - 05-08-2018

آموزش تهیه بادمجان شکم پر 1

با ما در این همراه باشید تا طرز تهیه بادمجان شکم پر را آموزش ببینید . امیدوارم این غذای لذیذ و خوش طعم را تهیه کنید و در کنار خانواده نوش جان نمایید .



مواد لازم برای بادمجان شکم پر کبابی :

بادمجان متوسط 5 عدد

گردو آسیاب شده 1 لیوان

رب گوجه 1 قاشق سوپخوری

رب آلوچه 1 قاشق غذاخوری

رب انار 1 قاشق غذاخوری

پیاز متوسط رنده شده 1 عدد

سبزی (نعنا،گشنیز،چچاق) 2 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل و زردچوبه از هر کدام 1 قاشق چایخوری

روغن به مقدار لازم



طرز تهیه بادمجان شکم پر کبابی :

آموزش تهیه بادمجان شکم پر 1

طریقه پرکردن شکم بادمجان



بادمجان را پوست کنده و برشی به صورت بعلاوه از بالا به پایین داده، تا جایی که برش قطع نشود، نمک زده می گذاریم تلخی و آب آن گرفته شود.



گردو، سبزی ریز خرد شده، رب گوجه، رب انار و آلوچه، پیاز رنده شده، و ادویه ها را به آن افزوده و خوب مخلوط می کنیم.بعد با دو انگشت دست مواد را آرام و با دقت در شکم بادمجان می گذاریم و اضافه ها را از درز بیرون زده را صاف کرده و کمی فشار داده تا مواد خوب بهم بچسبد.



در تابه ایی روغن ریخته و بادمجان ها را در تابه چیده، با حرارت متوسط خوب سرخ شود، بعد بر می گردانیم تا طرف دیگر سرخ شود ولی با حرارت کم و در تابه را گذاشته که سرخ و پخته شود.



این غذای خوشمزه شمالی رو نوش جان کنید با سبزی خوردن و ماست خیار در صورت تمایل می توانید از گوجه و پیاز متوسط هم استفاده کنید، مثل بادمجان ها مواد را ریخته و سرخ کنید.



نکته: اگرسبزی چوچاق دردسترس نبود از سبزی نعناع استفاده کنید.