طرز تهیه بیسکویت اوریو با روش خوشمزه خانگی - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: طرز تهیه بیسکویت اوریو با روش خوشمزه خانگی (/showthread.php?tid=270333) |
طرز تهیه بیسکویت اوریو با روش خوشمزه خانگی - ♱ ᴠɪᴄᴛᴏʀ ♱ - 08-08-2018 مواد لازم برای تهیه بیسکویت اوریو آرد 1 و یک چهارم فنجان پودر کاکائو نصف فنجان جوش شیرین 1 ق چ بکینگ پودر یک چهارم ق چ نمک یک چهارم ق چ شکر 1 – 1 و نیم فنجان کره هم دما با اتاق نصف فنجان + 2 ق غ تخم مرغ برگ 1 عدد مواد لازم برای کرم بین کوکی ها کره هم دما با اتاق یک چهارم فنجان روغن صاف قنادی یک چهارم فنجان پودر شکر الک شده 2 فنجان عصاره وانیل 2 ق چ طرز تهیه بیسکویت اوریو فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود . آرد ، کاکائو ، جوش شیرین ، بکینگ پودر ، نمک و شکر را با هم مخلوط نمایید . کره و تخم مرغ را اضافه کرده هم بزنید تا خمیر جمع شود . 1 قاشق از خمیر را برداشته گرد کنید و سپس کمی فشار دهید که حالت دیسکی بگیرد و با فاصله ی 5 سانتی از هم روی سینی فر که کف آن کاغذ روغنی پهن کرده اید بچینید و 9 دقیقه در فر بگذارید تا بپزند . سپس کناری بگذارید تا کاملا خنک شوند . برای کرم بین کوکی ها کره و روغن را با سرعت متوسط همزن بزنید و حین هم زدن شکر و وانیل را اضافه کنید مخلوط که شدند سرعت همزن را بالا برده 2 – 3 دقیقه به هم زدن ادامه دهید تا کرمی و حجیم شود . در صورت تمایل میتوانید از رنگهای خوراکی ژله ای هم در ترکیب کرم استفاده کنید . کرم را در قیفی با ماسوره ساده 1 سانتی ریخته و به اندازه ی 1 ق چ از کرم وسط کوکی ها کرم بزنید و سپس یک کوکی دیگر رویش گذاشته و با کمی فشار کرم را تا لبه های کوکی ها برسانید . همین کار را برای سایر کوکی های اوریو هم انجام دهید . نکات تکمیلی در مورد بیسکویت اوریو بیسکویت اوریو جزو کیک و شیرینی - کلوچه و کوکی میباشد زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10 دقیقه میباشد . بیسکویت اوریو را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید . توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 46 نفر مناسب میباشد . |