![]() |
دستور پخت کیک کاکائویی با آیسینگ کاراملی - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: دستور پخت کیک کاکائویی با آیسینگ کاراملی (/showthread.php?tid=270341) |
دستور پخت کیک کاکائویی با آیسینگ کاراملی - ♱ ᴠɪᴄᴛᴏʀ ♱ - 08-08-2018 ![]() آموزش درست کردن کیک کاکائویی با آیسینگ کاراملی کیک کاکائویی با روکش کارامل طعم و مزه متفاوتی دارد و اگر به پخت انواع کیک های متنوع علاقه مند هستید بهتر است از پخت این کیک خوش طعم غافل نشوید.کیک کاکائویی مواد لازم برای کیک کاکائویی با آیسینگ کاراملی آرد 2 فنجان کاکائو دو سوم فنجان جوش شیرین 1 و یک چهارم ق چ بکینگ پودر یک چهارم ق چ نمک 1 ق چ کره نرم 1 و یک سوم فنجان شکر 1 و دو سوم فنجان شیر 1 و یک سوم فنجان تخم مرغ بزرگ 3 عدد عصاره وانیل نصف ق چ مواد لازم برای آیسینگ کاراملی شکر 4 فنجان شیر 1 فنجان کره نرم نصف فنجان عصاره وانیل 1 ق چ جوش شیرین یک هشتم ق چ ![]() طرز تهیه کیک کاکائویی با آیسینگ کاراملی فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود . دو قالب 22 سانتی را چرب کرده آرد پاشی کنید . آرد ، کاکائو ، جوش شیرین ، بکینگ پودر و نمک را با هم الک کنید و کناری بگذارید . کره و شکر را با هم مخلوط نموده 5 دقیقه با همزن برقی بزنید تا کرمی شود . تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده 3 دقیقه با سرعت بالای همزن بزنید . آرد و 1 و یک سوم فنجان شیر را به صورت متناوب در3 مرحله به مواد اضافه کرده هر بار هم بزنید تا یکدست شود . شروع و پایان کار باید با آرد باشد . خمیر را به طور مساوی در دو قالب ریخت رویش را صاف کنید و به مدت 30 – 35 دقیقه در فر بگذارید تا بپزد . بعد از پخت کمی که از حرارت افتاد کیک را روی توری سیمی برگردانید تا کاملا خنک شود . برای تهیه آیسینگ کاراملی : 3 فنجان شکر و شیر را با هم مخلوط نموده روی حرارت بگذارید تا به جوش آید . باقیمانده ی شکر را در تابه ای دیگر روی حرارت گذاشته و کاراملی کنید مراقب باشید که نسوزد و رنگش قهوه ای تیره شود . اگر از دماسنج آشپزخانه استفاده میکنید دما باید روی 160 درجه تا 180 درجه سانتیگراد برسد . کارامل را به شیر و شکر در حال جوش اضافه کنید و به جوشاندن ادامه دهید تا غلیظ شود و دمایش به 115 درجه سانتیگراد برسد . کره ، وانیل و جوش شیرین را هم اضافه کرده مخلوط نمایید . مخلوط داغ را با همزن برقی حدود 15 – 20 بزنید. بین دو لایه کیک را با این کارامل تا گرم است پر کنید . اگر کارامل خیلی غلیظ شده بود میتوانید کمی آب داغ به آن اضافه کنید . سپس روی کیک را با کارامل کاملا بپوشانید . ![]() نکات تکمیلی در مورد کیک کاکائویی کیک کاکائویی جزو کیک و شیرینی - انواع کیک میباشد زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 40 دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40 دقیقه میباشد . کیک کاکائویی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید . توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد . |