انجمن های تخصصی  فلش خور
طرز تهیه “اسلایس های سیب کاراملی” - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: طرز تهیه “اسلایس های سیب کاراملی” (/showthread.php?tid=271187)



طرز تهیه “اسلایس های سیب کاراملی” - ♱ ᴠɪᴄᴛᴏʀ ♱ - 06-11-2018

طرز تهیه “اسلایس های سیب کاراملی” 1

“اسلایس های سیب کاراملی” که پایه ی تهیه آن سیب
می باشد نیاز به سی دقیقه زمان برای آماده شدن
خواهد داشت.

مراحل تهیه اسلایس های سیب کاراملی

مواد لازم برای لایه زیرین
  • کره نرم نصف فنجان + 2 ق غ معادل 141 گرم
  • شکر دانه ریز نصف فنجان معادل 100 گرم
  • نمک نصف ق چ
  • زرده تخم مرغ 1 عدد
  • آرد 1 و دو سوم فنجان معادل 210 گرم

مواد لازم برای شکلات سیب کاراملی
  • کره 1 فنجان معادل 210 گرم
  • شکر قهوه ای 1 فنجان معادل 220 گرم
  • شربت ذرت یا عسل سه چهارم فنجان معادل 235 گرم
  • نمک 1 ق چ
  • شکر دانه ریز یک چهارم فنجان معادل 50 گرم
  • شیر تغلیظ شده شیرین یک چهارم فنجان معادل 80 گرم
  • آب سیب در حال جوش نصف فنجان + 1 ق غ معادل 150 گرم
  • پودر دارچین 1 ق چ
  • جوز هندی رنده شده یک هشتم ق چ
  • نمک کریستال یا پرک مقداری

طرز تهیه “اسلایس های سیب کاراملی” 1

طرز تهیه اسلایس های سیب کاراملی

سینی فر 22 سانتی را با کاغذ روغنی بپوشانید به طوری که از دو طرف لبه های کاغذ خارج از سینی قرار بگیرد .

برای تهیه خمیر زیرین

کره ، شکر ، نمک را با همزن یا چنگال مخلوط نمایید سپس زرده تخم مرغ را اضافه کرده و بعد از آن راد را اضافه کنید و کاملا مخلوط نمایید تا حالت خرده نان بگیرد سپس خمیر را داخل سینی ریخته و یکسان با فشار دست صافش کنید و به مدت 30 دقیقه در یخچال بگذارید خنک شود.
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود .
خمیر را به مدت 25 – 30 دقیقه د فر بگذارید تا زمانی که لبه های آن شروع به طلایی شدن کنند سپس آن را از فر خارج کرده و بگذارید کاملا خنک شوند .

برای تهیه کارامل سیب

کره ، شکر قهوه ای ، شرت ذرت ، نمک ، شکر ، شیر تغلیظ شده و نصف فنجان آب سیب را باهم مخلوط کرده و روی حرارت متوسط به بالا بگذارید تا به جوش آید سپس حرارت را کم کرده و مدام هم بزنید تا زمانی که دماسنج دمای 248 درجه فارنهایت را نمایش دهد .
مخلوط را از روی حرارت برداشته و ترکیب 1 قاشق آب سیب ، دارچین و جوز هندی را به آن افزوده مخلوط نمایید .
کرم کاراملی آماده شده را روی خمیر به طور مساوی ریخته و 3 ساعت در یخچال بگذارید تا خنک شود .
با کمک لبه های کاغذ روغنی که از سینی اضافه گذاشتید شکلات را از سینی خارج کرده و برش بزنید و در صرت تمایل رویش پرک یا کریستال نمک بپاشید و دوباره به یخچال برگردانید تا کاملا خودشان را بگیرند .

طرز تهیه “اسلایس های سیب کاراملی” 1

نکات تکمیلی در مورد اسلایس های سیب کاراملی

اسلایس های سیب کاراملی جزو کیک و شیرینی - شیرینی خشک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
اسلایس های سیب کاراملی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .