انجمن های تخصصی  فلش خور
طرز تهیه کوکی خرمای چیپسی و گردو - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: طرز تهیه کوکی خرمای چیپسی و گردو (/showthread.php?tid=271191)



طرز تهیه کوکی خرمای چیپسی و گردو - ♱ ᴠɪᴄᴛᴏʀ ♱ - 06-11-2018

طرز تهیه کوکی خرمای چیپسی و گردو 1

کوکی خرمای چیپسی و گردو با مقدار فراوانی خرمای
چیپسی، گردو درست شده است و خیلی هم آسان
تهیه می شوند، یک دسر عصرانه ی خانگی و اشتها
برانگیز هستند.

دستور تهیه  کوکی خرمای چیپسی و گردو خوشمزه

مواد لازم برای کوکی خرمای چیپسی و گردو
  • کره:200 گرم
  • شکر:150 گرم
  • وانیل:یک هشتم قاشق چای خوری
  • تخم مرغ درشت:یک عدد
  • آرد:225 گرم
  • نمک:یک پنه
  • بیکینگ پودر:یک قاشق چای خوری
  • خرمای چیپسی:120 گرم
  • گردو:75 گرم، خرد شده
  • پودر دارچین:یک قاشق چای خوری

طرز تهیه کوکی خرمای چیپسی و گردو 1

طرز تهیه کوکی خرمای چیپسی و گردو

شکر و کره را با همزن برقی بزنید تا نرم و کرمی شود و بعد وانیل را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید.
تخم مرغ را اضافه کنید و خوب بزنید.
در ظرف دیگری آرد، نمک، پودر دارچین، بیکینگ پودر الک شده را بریزید، گردو و خرمای چیپسی را به آن اضافه کنید.
همه مواد را مخلوط کنید. از مایه شیرینی به اندازه یک قاشق یا اسکوپ بستنی برداشته با فاصله در سینی مخصوص فر که کاغذ روغنی انداخته اید قرار دهید و در فر از پیش گرم شده با دمای 081 درجه سانتی گراد به مدت 21 تا 51 دقیقه بپزید.

نکته


خرمـــای چیپســـی را از آجیل فروشی ها تهیه کنید. در صورت نبودن خرمای چیپسی می توانید خرمای خشک بدون شهد را خرد کرده و استفاده کنید.

طرز تهیه کوکی خرمای چیپسی و گردو 1

نکات تکمیلی در مورد کوکى خرماى چیپسى و گردو

کوکى خرماى چیپسى و گردو جزو کیک و شیرینی - کلوچه و کوکی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
کوکى خرماى چیپسى و گردو را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .