طرز تهیه اسنک مرغ (: - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: طرز تهیه اسنک مرغ (: (/showthread.php?tid=272026) |
طرز تهیه اسنک مرغ (: - ♱ ᴠɪᴄᴛᴏʀ ♱ - 24-12-2018 “اسنک مرغ” غذای بسیار خوشمزه و لذیذ است که در همه مواقع میچسبه و زمان اماده سازی این غذا 15 دقیقه و زمان پخت آن 45 دقیقه است. این مقدار مناسب 6 نفر است. مواد لازم برای اسنک مرغ
طرز تهیه اسنک مرغ برای شروع کار ابتدا فیله ها را نازک برش بزنید.فلفل دلمه ای ها را نگینی خرد کنید و قارچ ها را حلقه ای ببرید. سپس پیاز ها را با رنده ی درشت رنده کنید و فیله مرغ برش زده را به همراه کمی نمک و فلفل با هم مخلوط کنید تا به خوردش برود. کمی بعد فیله ها را در روغن تفت دهید تا حدی که خشک نشود و رنگ آن طلایی شود. قارچ ها را تفت دهید و کمی نمک روی آن بپاشید. کف و روی دستگاه ساندویج سازتان را چرب کنید و نان تست را روی آن بگذارید و روی نان تست یک لایه مرغ، قارچ ، فلفل دلمه ای و پنیر پیتزا بگذارید و روی آن را با یک نان تست دیگر بپوشانید و در دستگاه ساندویج میکر را ببندید. حدود 3 تا 5 دقیقه بعد ساندویج های آماده شده و برشته شده را خارج کنید و با سس خردل و کچاپ میل کنید. نکات تکمیلی در مورد اسنک مرغ اسنک مرغ جزو پیش غذا - اسنک و رول میباشد . زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10 دقیقه میباشد . اسنک مرغ را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید . همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد . توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد . |