انجمن های تخصصی  فلش خور
طرز تهیه بستنی زمستونی ^^ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: طرز تهیه بستنی زمستونی ^^ (/showthread.php?tid=272091)



طرز تهیه بستنی زمستونی ^^ - ♱ ᴠɪᴄᴛᴏʀ ♱ - 27-12-2018

طرز تهیه بستنی زمستونی ^^ 1

خاطرات دوران کودکی را با درست کردن بستنی
زمستانی متنوع و خوشمزه زنده کنید (:

مواد لازم :
  • سفیده تخم مرغ 4 عدد
  • خاک قند 1 لیوان
  • وانیل 1 قاشق چایخوری
  • پودر ژلاتین 1 و 1/2 قاشق
  • آب 3 قاشق
  • نان میکادو یا بیسکوئیت گرد
  • شکلات ذوب شده
  • پودر نارگیل
  • پودر گردو

طرز تهیه بستنی زمستونی ^^ 1

طرز تهیه بستنی زمستانی :

سفیده های تخم مرغ را به کمک همزن برقی خوب هم بزنید تا کاملا کف کند و در ظرف تکان نخورد.

به کمک یک قابلمه پر از آب یک حمام آب جوش تهیه کنید و ظرف سفیده تخم مرغ را درون آن قرار دهید. کم کم خاک قند و وانیل را اضافه کنید و با سفیده ها مخلوط کنید. شکر باید کاملا در سفیده حل شود. سپس آن را از روی حمام بن ماری بردارید.

ظرف دیگری حاضر کنید و ژلاتین را با آب روی بن ماری مخلوط کنید تا شفاف شود.

ژلاتین شفاف را به مخلوط سفیده شکری اضافه کنید و هم بزنید. بیسکوئیت ها را حاضر کنید و با قاشق یا قیف از مایع بستنی زمستانی روی آن ها بریزید. سپس بستنی زمستانی را درون یخچال قرار دهید تا خنک و سفت شوند.

بعد از اینکه بستنی ها سفت شدند، شکلات ذوب شده را حاضر کنید. بستنی های زمستانی را روی یک سینی قرار دهید و با کمک ملاقه شکلات ذوب شده را روی آنها بریزید و کمی پودر نارگیل و گردو روی روکش بپاشید و دوباره آنها را درون یخچال قرار دهید تا روکش شکلاتی سفت شود.

طرز تهیه بستنی زمستونی ^^ 1

نکات تکمیلی در مورد بستنی زمستانی

بستنی زمستانی جزو دسرهای ایرانی میباشد .
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
بستنی زمستانی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .


RE: طرز تهیه بستنی زمستونی ^^ - امیر‌حسین - 27-12-2018

منتقل شد !