انجمن های تخصصی  فلش خور
طرز تهیه کباب کوبیده زعفرانی ^^ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: طرز تهیه کباب کوبیده زعفرانی ^^ (/showthread.php?tid=272380)



طرز تهیه کباب کوبیده زعفرانی ^^ - ♱ ᴠɪᴄᴛᴏʀ ♱ - 08-01-2019

طرز تهیه کباب کوبیده زعفرانی ^^ 1

کباب کوبیده زعفرانی یک غذای ایرانی بسیار
خوشمزه و پرطرفدار است که در ادامه طرز تهیه آن
را شرح خواهیم داد.

مواد لازم :
  • چرخ کرده :یک کیلو
  • پیاز متوسط :4 عدد
  • نمک و فلفل:به مقدار لازم
  • زعفران :به مقدار لازم

طرز تهیه :

در تهیه این کباب، از گوشت چرخ کرده ای که 30 در صد چربی داشته باشد استفاده کنید. گوشت را در یک ظرف مسی بریزید و پیاز را داخل آن رنده کنید.
نمک، فلفل و زعفران را اضافه کنید و تا جایی که می توانید، گوشت را ورز دهید تا حدی که گوشت، حالت چسبندگی پیدا کند. می توان برای ایجاد چسبدگی بیشتر، از زرده یک تخم مرغ استفاده کرد.
برای سیخ کردن کباب هم باید توجه داشته باشید که از سیخ های پهن برای پخت این کباب باید استفاده کنید.
قبل از اینکه شروع به کار کنید، مقدماتی لازم است. ابتدا در کاسه کوچکی مقداری آب سرد بریزید و کنار دست تان قرار دهید. حالا پیش از برداشتن مایه کباب دست تان را در آب خیس کرده، یک مشت از مایه را بردارید و به شکل دوک درآورید؛ سپس همان طور که مواد در دست راست تان قرار دارد، سیخ را روی مایه دوکی بگذارید و شروع به پوشاندن سطح سیخ با مایه کباب کنید.
در پایان دوباره دست تان را در آب سرد فرو کنید و روی سیخ فشار دهید تا اثر انگشتان شما بر گوشت باقی بماند. حالا ابتدا و انتهای کباب را به سیخ بچسبانید و کناری بگذارید. همین کار را درباره همه مواد و سیخ ها انجام دهید.
طرز تهیه کباب کوبیده زعفرانی ^^ 1

طرز کباب کردن
آتش را بر پا کنید، سیخ ها را روی آن قرار دهید. دقت کنید که اگر آتش را توسط ذغال و هیزم دایر کرده اید باید صبر کنید تا شعله آن فروکش کرده و تنها ذغال گداخته در منقل شما وجود داشته باشد. این برای این است که در صورتی که از مواد اشتعال زایی همچون نفت استفاده کرده باشید، بوی آن از بین رفته و غذای شما بد بو نشود و یا اینکه دوده هیزم و یا ذغال شما به طور کامل سوخته باشد و بر روی غذای شما ننشیند. سپس سیخ های کباب را روی آتش بچینید. فقط به خاطر داشته باشید که ابتدا باید سیخ ها را مرتب و با دقت به دفعات بچرخانید تا گوشت خودش را بگیرد؛ وگرنه به دلیل خام بودن یک طرف کباب و سفت شده طرف دیگر کباب متلاشی شده و بر روی آتش می ریزد. وقتی گوشت کمی برشته شد، دیگر باد زدن لازم نیست.

نکته
با وجود اینکه طبق این دستور دیگر نباید نگران ریختن کباب باشید ولی اگر تازه کار هستید برای اطمینان بیشتر یکی دو تخم مرغ به مایه کباب اضافه کنید.

طرز تهیه کباب کوبیده زعفرانی ^^ 1

نکات تکمیلی در مورد کباب کوبیده زعفرانی

کباب کوبیده زعفرانی جزو انواع کباب میباشد .
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45 دقیقه میباشد .
کباب کوبیده زعفرانی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 10 نفر مناسب میباشد .