![]() |
متن و ترجمه آهنگ Perfect از سلنا گومز - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: آهنگ و موسیقی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=26) +---- انجمن: متن آهنگ های خوانندگان (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=52) +---- موضوع: متن و ترجمه آهنگ Perfect از سلنا گومز (/showthread.php?tid=276080) |
متن و ترجمه آهنگ Perfect از سلنا گومز - Actinium - 15-06-2019 متن و ترجمه آهنگ Perfect از سلنا گومز
از آلبوم Revival 2015
Different inflection when you say my name Kiss me, but your kiss don't taste the same Is it real or am I going out of my mind? Curious 'bout the company that you keep 'Cause I hear you talking 'bout her in your sleep And now you've got me talking 'bout her in mine وقتی اسم من رو میبری آهنگ صدات جورِ دیگهای یه میبوسی من رو، اما بوسههات طعم دیگهای یه درست فکر میکنم، یا عقل از سرم داره میپره؟ تموم فکر و ذکرم شده رابطۀ که با اون داری چون می شنوم که تو خواب داری ازش حرف میزنی و الان توی خودم من رو هم وادار به فکر کردن بهش کردی Ooh, and I bet she has it all Bet she's beautiful like you, like you And I bet she's got that touch Makes you fall in love, like you, like you آه، شرط میبندم که اون همهچیتمومه شرط میبندم که قشنگه، مثل تو شرط میبندم که دستاش نوازشی داره که تو را عاشق خودش کرده، مثل تو، مثل تو I can taste her lipstick and see her laying across your chest I can feel the distance every time you remember her fingertips Maybe I should be more like her Maybe I should be more like her I can taste her lipstick, it's like I'm kissing her, too And she's perfect And she's perfect میتونم طعم لبهاش رو احساس کنم، و وقتی رو سینهات آروم گرفته ببینمش وقتی ناز انگشتاش رو یادت مییاد میتونم این فاصلهای رو که بین ماست احساس کنم شاید بیش از اینها باید شبیهِ اون باشم شاید بیش از اینها باید شبیهِ اون باشم میتونم طعم لبهاش رو احساس کنم، من هم دارم می بوسمش انگار باید بگم، نقصی نداره اون نقصی نداره اون How does she touch you? can I try it, too? I know you're twisted, but baby, I'm twisted, too I wanna know how she could make a man lose his mind چطور نوازشت میکنه؟ از من هم بر مییاد این کار؟ میدونم پریشون و درموندهای، اما من هم پریشون و درموندهم عزیز میخوام بدونم چطور یک مرد رو شیدای خودش میکنه این زن With the smell of her perfume I could love her, too, like you, like you And I can almost hear her laugh Curving on her back for you, for you با این بوی عطری که داره تنش من هم میتونم عاشقش باشم، مثل تو، مثل تو میتونم تقریبا صدای خندههاش رو بشنوم وقتی رو پشتش خم شده واسهت I can taste her lipstick and see her laying across your chest I can feel the distance every time you remember her fingertips Maybe I should be more like her Maybe I should be more like her I can taste her lipstick, it's like I'm kissing her, too And she's perfect میتونم طعم لبهاش رو احساس کنم، و وقتی رو سینهات آروم گرفته ببینمش وقتی ناز انگشتاش رو یادت مییاد میتونم این فاصلهای رو که بین ماست احساس کنم شاید بیش از اینها باید شبیهِ اون باشم شاید بیش از اینها باید شبیهِ اون باشم میتونم طعم لبهاش رو احساس کنم، من هم دارم می بوسمش انگار باید بگم، نقصی نداره اون I can see her body rushing into you Crashing on your skin Burning within, burning so deep, deep On your skin, skin next to me She's crashing on your skin Settling in, burning so deep, deep On your skin, skin while you sleep, uh میتونم تنش رو ببینم که با چه عطشی داره به سمت مییاد با چه شدتی به تنت میخوره از درون با چه حرارت عمیقی می سوزه روی تنت، کنار من با چه شدتی به تنت میخوره آروم میگیره، با چه حرارت عمیقی میسوزه روی تنت، وقتی که تو خوابی I can taste her lipstick and see her laying across your chest I can feel the distance every time you remember her fingertips Maybe I should be more like her Maybe I should be more like her I can taste her lipstick, it's like I'm kissing her, too And she's perfect میتونم طعم لبهاش رو احساس کنم، و وقتی رو سینهات آروم گرفته ببینمش وقتی ناز انگشتاش رو یادت مییاد میتونم این فاصلهای رو که بین ماست احساس کنم شاید بیش از اینها باید شبیهِ اون باشم شاید بیش از اینها باید شبیهِ اون باشم میتونم طعم لبهاش رو احساس کنم، من هم دارم می بوسمش انگار باید بگم، نقصی نداره اون دانلود PDF متن و ترجمه از آدرس زیر:
s3.picofile.com/file/8363674426/Perfect.pdf.html
مهرداد
شنبه 1398/3/25
RE: متن و ترجمه آهنگ Perfect از سلنا گومز - Actinium - 11-07-2019 این قطعه به جدّ یکی از عرفانی ترین قطعات موسیقی تاریخ غرب می باشد. سلنا از تجلی ذات آن جوهر زیبایی نخستین در اشیا و پدیده ها به درک عین الیقین ربوبی حضرتش نائل آمده. RE: متن و ترجمه آهنگ Perfect از سلنا گومز - Open world - 12-07-2019 متشکرم بازم بزار RE: متن و ترجمه آهنگ Perfect از سلنا گومز - *Aɴѕel* - 01-01-2020 بازم بزار عالی بود RE: متن و ترجمه آهنگ Perfect از سلنا گومز - red_Queen - 02-01-2020 عالی بود بازم بزار |