انجمن های تخصصی  فلش خور
ادامه اجرای نمایش «فرشته تاریخ» تا 18 مرداد ماه! - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: فیلم و سینما (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=22)
+--- موضوع: ادامه اجرای نمایش «فرشته تاریخ» تا 18 مرداد ماه! (/showthread.php?tid=276587)



ادامه اجرای نمایش «فرشته تاریخ» تا 18 مرداد ماه! - ♱ ᴠɪᴄᴛᴏʀ ♱ - 17-07-2019

ادامه اجرای نمایش «فرشته تاریخ» تا 18 مرداد ماه! 1


با توجه به استقبال تماشاگران، اجرای نمایش «فرشته تاریخ» به نویسندگی و کارگردانی «محمد رضایی‌راد» تا ۱۸ مرداد در سالن چهارسوی «مجموعه تئاترشهر» ادامه خواهد داشت.
به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی برنامه، نمایش «فرشته تاریخ» تازه‌ترین اثر محمد رضایی‌راد -نمایشنامه‌نویس و کارگردان تئاتر- است که از ۲ تیرماه با حضور بازیگرانی چون میلاد رحیمی، باران کوثری، رضا بهبودی، میلاد شجره و … در «مجموعه تئاترشهر» روی صحنه رفته است.
اجرای این نمایش تنها تا ۱۸ مردادماه ادامه خواهد داشت و پس از این تاریخ، به دلیل برپایی «جشنواره بین المللی نمایش‌های آئینی سنتی» -که از ۱۹ مردادماه در مجموعه «تئاتر شهر» برگزار می‌شود- امکان تمدید و ادامه اجرای نمایش برای گروه وجود نخواهد داشت.
قابل ذکر است که در حال حاضر، کلیه بلیت‌های این نمایش تا هفته اول مرداد، به فروش رفته و با توجه به استقبال تماشاگران، علاقه‌مندان به تماشای این نمایش می‌توانند از طریق سایت «تیکت» نسبت به «پیش خرید» بلیت این نمایش برای ۲ هفته پایانی اجرا اقدام کنند.
«فرشته تاریخ» یازدهمین نمایش «گروه تئاتر خانه» به سرپرستی محمد رضایی‌راد است که با رویکردی آزاد به روایت آخرین شب از زندگی «والتر بنیامین»، فیلسوف شناخته شده آلمانی می‌پردازد.
والتر بنیامین، از چهره‌های ماندگار تاریخ فلسفه در قرن بیستم است که با وجود عمر کوتاه و مرگ زودهنگامش، تأثیر عمیقی بر بسیاری از روشنفکران، هنرمندان و نظریه‌پردازان پس از خود داشته است.
اندیشه‌های بنیامین سپهر وسیعی از موضوعات گوناگون، از فلسفه «تاریخ» و «زبان» گرفته تا «هنر» و «زیبایی شناسی» را در بر می‌گیرد. در عرصه «تئاتر» نیز، گذشته از اثر مشهور او دربارۀ «خاستگاه نمایش سوگوار آلمانی»، می‌توان به دوستی نزدیک و ارتباط فکری عمیق بنیامین با «برتولت برشت» - شاعر و نمایشنامه‌نویس و نظریه پرداز آلمانی- اشاره داشت که در مقالات گوناگون وی درباره آثار برشت نمود یافته است.
در این نمایش بازیگرانی چون میلاد رحیمی، باران کوثری، رضا بهبودی، میلاد شجره، سینا کرمی، سینا بالاهنگ، رزیتا علیزاده، داوود پژمان‌فر، فرنوش نیک‌اندیش، جاوید قائم‌مقامی، ستاره بذرافشان، سعیده فاضلی و ابوالفضل ابهر به ایفای نقش می‌پردازند و سمانه حسینی (طراح لباس)، شایلان عشایری (طراح صحنه)، کسرا پاشایی (طراح صدا و موسیقی)، علی شیرخدایی (طراح ویدئو)، علیرضا کی‌منش (مشاور حرکت)، لادن مهران‌زاده (طراح عروسک) و رضا خضرایی (طراح نور) به عنوان گروه طراحان این نمایش را همراهی می‌کنند.
نمایش «فرشته تاریخ» تا ۱۸ مرداد، هرشب (به جز شنبه‌ها) ساعت ۱۹:۳۰ در سالن چهارسو مجموعه تئاتر شهر به روی صحنه می‌رود و علاقمندان برای پیش خرید بلیت این نمایش برای روزهای آینده، می‌توانند به سایت tik8 به آدرس دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.tik8.com مراجعه کنند.