![]() |
|
جوک هایی که تا حالا جایی نشنیدید 2019 - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: جوک هایی که تا حالا جایی نشنیدید 2019 (/showthread.php?tid=277022) |
جوک هایی که تا حالا جایی نشنیدید 2019 - Open world - 18-08-2019 شوهر:مو ها تو به دنیا نمیدم برای امتحان فقط یه تار مو توی غذاش بریزید بعد متوجه میشید چی میگه ******** یه روز یه اصفهانی میخواست یه یهودی رو به دین اسلام دعوت کنه او را به خانه اش دعوت کرد و غذای ناچیزی جلوی او گذاشت یهودی: مگه شما جلوی مهمون غذا میزارید؟ اصفهانی:مگه شما نمیزارید؟ یهودی:نه بعد از این سخن اصفهانی با احترام به دین یهودی مشرف شد ********* چقدر تلخ است ...... . . . . . شکلات 90% رو میگم چیه نمیشه که همیشه غمگین باشه ********* یه زنه توی پیجش زده بود من عاشق شنبه هام شنبه ها برای من به معنی آغاز است . . . . . . . . . افغانی کامنت گذاشته :من قلب خود را برایت خورده کنم تو را به عقد خود دراورم تو مرا به غلامی میپزیری؟ ********* آیا خاستگار ندارید آیا ترشیده شدید و دنبال راه فرارید اصلا نگران نباشید در ماه محرم چایی به دست بگیرید و به مادرزن آینده خود بدهید تا او شما را بپسندد قرار ما بیعت سکینه خانوم ********* یه روز دختره با دوست پسر اصفهانیش رفته بود خرید دختر یه مانتو 280 تومنی پسندید و دختر:عزیزم من کیف پولم رو توی خونه جا گذاشتم میشه واسه حصاب کنی؟ پسر کیف پولش و دراوردو یه اسکناس هزار تومنی دراورد و روبه دختر گفت برو خونه کیف پولتو بردار بیارس ********* زن:دوستم داری؟ شوهر:اره زن:چقدر شوهر:انداز کل دنیا زن:بهم خیانت نمیکنی؟ شوهر:نه چرا باید اینکار و بکنم من دوست دارم زن:من و مسافرت میبری؟ شوهر:اره زن:آشغالارو میزاری دم در؟ شوهر:اره زن:میتونم بهت اعتماد کنم؟ شوهر:میتونی بعد ازدواج: لطفا دوباره متن بالا رو بخونید ********* یه جمله با موجود بگو زن: یخ موجود است مرد:خاک تو سرمن کنن زن:چیه مگه توی تابلو نوشته بود ********* من توی خونه مجردیم صبحا مامانم میاد صبحونه میزاره شبا بابام میاد پیشم میمونه وقتایم که خودشون نیستن داداشم و میفرستن واین شد که من دیگه به کانون گرم خانواده برگشتم ********* بچه که بودم بابام میگفت بگو گوشو منم میگفتم دودو ********* یه روز قضنفر تصادف میکنه میوفته میمیره میره بهشت شب اول ماست و دوغ و نون میخوره شب دوم ماست و نون و هندونه میخوره شب سوم ماست و خیار میخوره بعد میره ببینه وضیعته جهنمیا چطوره میبینه که دارن قرمه سبزی میخورن میره به زندان بان میگه چرا ما هروز حاضری میخوریم اینا دارن قرمه سبزی و از اینا میخورن؟ زندان بان میگه نمیشه که بخاطر چهر نفر اینهمه دیگ بالا پایین کنیم که
RE: جوک هایی که تا حالا جایی نشنیدید 2019 - mahyy - 18-08-2019 همشون بجز آخری تکری بود-_- ولی خدایی آخری خیلی خوب بود
RE: جوک هایی که تا حالا جایی نشنیدید 2019 - AMIRMAHDI_AEZAZI - 18-08-2019 خیلی باحال بودن ![]()
RE: جوک هایی که تا حالا جایی نشنیدید 2019 - Open world - 18-08-2019 یه روز قضنفر تصادف میکنه میوفته میمیره میره بهشت شب اول ماست و دوغ و نون میخوره شب دوم ماست و نون و هندونه میخوره شب سوم ماست و خیار میخوره بعد میره ببینه وضیعته جهنمیا چطوره میبینه که دارن قرمه سبزی میخورن میره به زندان بان میگه چرا ما هروز حاضری میخوریم اینا دارن قرمه سبزی و از اینا میخورن؟ زندان بان میگه نمیشه که بخاطر چهر نفر اینهمه دیگ بالا پایین کنیم که ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
RE: جوک هایی که تا حالا جایی نشنیدید 2019 - امیرحسین - 19-08-2019 منتقل شد. RE: جوک هایی که تا حالا جایی نشنیدید 2019 - ☆єℓαнєн✮ - 19-08-2019 یه زنه توی پیجش زده بود من عاشق شنبه هام شنبه ها برای من به معنی آغاز است . . . . . . . . . افغانی کامنت گذاشته :من قلب خود را برایت خورده کنم تو را به عقد خود دراورم تو مرا به غلامی میپزیری؟ فقطططط ایننن مرسی
RE: جوک هایی که تا حالا جایی نشنیدید 2019 - مور.مور - 30-08-2019 خیلی خنده دار بود RE: جوک هایی که تا حالا جایی نشنیدید 2019 - red_Queen - 30-08-2019 هشتمی و اخری عالی بود |