![]() |
مانکن(ویژه نمایش خانگی) - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: فیلم و سینما (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=22) +--- موضوع: مانکن(ویژه نمایش خانگی) (/showthread.php?tid=277279) |
مانکن(ویژه نمایش خانگی) - لــــــــــⓘلی - 23-09-2019 فیلم زیبایی هست.پیشنهاد میکنم حتما ببینید ![]() داستان سریال مانکن یک ملودرام اجتماعی است که در خلاصه داستان آن آمدهاست همیشه عشقهای بزرگ و زیبا، دشمنان بزرگ و مخوف داشتهاند.سریال «مانکن» به نابرابری اقتصادی طبقههای مختلف جامعه و قیاس افراد توانمند نسبت به طبقه کم درآمد جامعه میپردازد. کاوه و همتا رابطه عاشقانه ای را آغاز کردهاند، اما مشکلات اجتماعی و اقتصادی باعث میشود در این مسیر با چالشهایی مواجه شوند و … (همتا و کاوه میخواهند ازدواج کنند ولی پدر کاوه(سلمان)بنا ب دلایلی ب زندان میوفتد.کتایون دختر عموی سلمان ب کاوه میگوید :اگر با من ازدواج کنی ، پدرت را ازاد میکنم.کاوه با کتایون ازدواج میکند و همتا رو تنها میگذارند.و لبخبر از حال مهتا......) بازیگران : محمدرضا فروتن : اخگر مریلا زارعی : کتایون صوفیان - همسر کاوه ، دختر عموی سلمان امیرحسین آرمان :کاوه صوفیان ، همسر کتایون، معشوقه سابق همتا نازنین بیاتی :همتا ، معشوقه سابق کاوه فرزاد فرزین : بهرام ، دوست کاوه لیندا کیانی : ژیلا حسین پاکدل : سلمان صوفیان ، پدر کاوه و بهار ، پسر عموی کتایون الهام پاوه نژاد : فرخنده ، مادر کاوه و بهار شبنم قلی خانی : افسون ، دوست کتایون عارفه معماریان : بهار صوفیان ،خواهر کاوه درباره: این فیلم در یک فصل و 28 قسمت پخش میشود. عکس هایی از سریال مانکن: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() قسمت اول: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() قسمت دوم: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() قسمت سوم: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() قسمت چهارم: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() ![]() ![]() فقط سپاس من یادت نره ![]() RE: مانکن(ویژه نمایش خانگی) - لــــــــــⓘلی - 23-09-2019 و قسنت پنج: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() RE: مانکن(ویژه نمایش خانگی) - کــــــــــⓐرمَن - 23-09-2019 دانلود می کنم RE: مانکن(ویژه نمایش خانگی) - لــــــــــⓘلی - 23-09-2019 سپاسم چی؟ ![]() RE: مانکن(ویژه نمایش خانگی) - red_Queen - 23-09-2019 چند قسمتشو دیدم باحاله لایک خواهری ![]() RE: مانکن(ویژه نمایش خانگی) - Zetrol - 19-10-2019 (23-09-2019، 17:07)S-T-I-N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. سپاسکم عندالله ![]() ![]() |