انجمن های تخصصی  فلش خور
مانکن(ویژه نمایش خانگی) - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: فیلم و سینما (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=22)
+--- موضوع: مانکن(ویژه نمایش خانگی) (/showthread.php?tid=277279)

مانکن(ویژه نمایش خانگی) - لــــــــــⓘلی - 23-09-2019

فیلم زیبایی هست.پیشنهاد میکنم
حتما ببینید Heart
داستان سریال

مانکن یک ملودرام اجتماعی است که در خلاصه داستان آن آمده‌است همیشه عشق‌های بزرگ و زیبا، دشمنان بزرگ و مخوف داشته‌اند.سریال «مانکن» به نابرابری اقتصادی طبقه‌های مختلف جامعه و قیاس افراد توانمند نسبت به طبقه کم درآمد جامعه می‌پردازد. کاوه و همتا رابطه عاشقانه ای را آغاز کرده‌اند، اما مشکلات اجتماعی و اقتصادی باعث می‌شود در این مسیر با چالش‌هایی مواجه شوند و … (همتا و کاوه میخواهند ازدواج کنند ولی پدر کاوه(سلمان)بنا ب دلایلی ب زندان میوفتد.کتایون دختر عموی سلمان ب کاوه میگوید :اگر با من ازدواج کنی ، پدرت را ازاد میکنم.کاوه با کتایون ازدواج میکند و همتا رو تنها میگذارند.و لبخبر از حال مهتا......)

بازیگران :
محمدرضا فروتن : اخگر
مریلا زارعی : کتایون صوفیان - همسر کاوه ، دختر عموی سلمان
امیرحسین آرمان :کاوه صوفیان ، همسر کتایون، معشوقه سابق همتا
نازنین بیاتی :همتا ، معشوقه سابق کاوه
فرزاد فرزین : بهرام ، دوست کاوه
لیندا کیانی : ژیلا
حسین پاکدل : سلمان صوفیان ، پدر کاوه و بهار ، پسر عموی کتایون
الهام پاوه نژاد : فرخنده ، مادر کاوه و بهار
شبنم قلی خانی : افسون ، دوست کتایون
عارفه معماریان : بهار صوفیان ،خواهر کاوه
درباره:
این فیلم در یک فصل و 28 قسمت پخش میشود.
عکس هایی از سریال مانکن:

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مانکن(ویژه نمایش خانگی) 1

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قسمت اول:
قسمت دوم:
قسمت سوم:
قسمت چهارم:
Heart Heart

فقط سپاس من یادت نره Wink

RE: مانکن(ویژه نمایش خانگی) - لــــــــــⓘلی - 23-09-2019

و قسنت پنج:

RE: مانکن(ویژه نمایش خانگی) - کــــــــــⓐرمَن - 23-09-2019

دانلود می کنم

RE: مانکن(ویژه نمایش خانگی) - لــــــــــⓘلی - 23-09-2019

سپاسم چی؟ Tongue

RE: مانکن(ویژه نمایش خانگی) - red_Queen - 23-09-2019

چند قسمتشو دیدم باحاله
لایک خواهری Heart

RE: مانکن(ویژه نمایش خانگی) - Zetrol - 19-10-2019

(23-09-2019، 17:07)S-T-I-N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپاسم چی؟ Tongue

سپاسکم عندالله Undecided Smile