انجمن های تخصصی  فلش خور
پیرزنی که ۱۹ سال در یک توالت عمومی زندگی کرد! - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40)
+--- انجمن: خبرها (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=42)
+--- موضوع: پیرزنی که ۱۹ سال در یک توالت عمومی زندگی کرد! (/showthread.php?tid=278765)

پیرزنی که ۱۹ سال در یک توالت عمومی زندگی کرد! - red_Queen - 24-02-2020

سلام دوستان Smile

پیرزنی که ۱۹ سال در یک توالت عمومی زندگی کرد!

یک پیرزن ۶۵ ساله در هند ۱۹ سال است که به دلیل فقر و ناتوانی در تامین هزینه‌های معیشت در توالت عمومی زندگی می‌کند.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیرزنی که ۱۹ سال در یک توالت عمومی زندگی کرد! 1
به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از تی آرتی، پیرزن ۶۵ ساله هندی به نام کاروپای ۱۹ سال است در یک توالت عمومی در ایالت تامیل نادو این کشور در شرایط سخت و رقت باری زندگی می‌کند.

او در فضای کوچکی در انتهای توالت عمومی زندگی کرده و با تمیز کردن توالت‌ها روزانه ۷۰ تا ۸۰ روپیه (حدود ۶ لیر) درآمد کسب می‌کند.

کاروپای می‌گوید از دولت هند درخواست بازنشستگی کرده، اما مقامات هنوز پاسخی در این زمینه نداده‌اند.

پس از انتشار خبر وضعیت زندگی رقت‌بار این پیرزن در فضای تنگ و نامناسبی در توالت عمومی در شبکه‌های اجتماعی، تعداد زیادی از کاربران پیام حمایت فرستاده و از دولت هند خواستند به این پیرزن کمک کند.

بر اساس داده‌های شاخص فقر جهانی هند با ۷۰.۶ میلیون فقیر، فقیرترین جمعیت را پس از نیجریه دارد.

سپاس یادت نره Big Grin

RE: پیرزنی که ۱۹ سال در یک توالت عمومی زندگی کرد! - ☪爪尺.山丨几几乇尺☪ - 24-02-2020

ای کاش عکس های بیشتری ازش میذاشتی

RE: پیرزنی که ۱۹ سال در یک توالت عمومی زندگی کرد! - red_Queen - 24-02-2020

(24-02-2020، 15:53)s҉a҉d҉r҉a҉ w҉i҉n҉n҉e҉r҉ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گشتم ولی تو سایت هایی که من دیدم فقط این عکس بود
شرمنده

RE: پیرزنی که ۱۹ سال در یک توالت عمومی زندگی کرد! - م‍حمّد - 24-02-2020

(24-02-2020، 15:53)s҉a҉d҉r҉a҉ w҉i҉n҉n҉e҉r҉ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این عکس هم تزئنیه. یعنی مربوط به خبر نیست. فقط یدونه عکس گذاشتن که کیفیت تاپیکشون بالا بیاد (عظمت عکسو نگاه!)

RE: پیرزنی که ۱۹ سال در یک توالت عمومی زندگی کرد! - red_Queen - 24-02-2020

(24-02-2020، 18:11)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این عکس هم تزئنیه. یعنی مربوط به خبر نیست. فقط یدونه عکس گذاشتن که کیفیت تاپیکشون بالا بیاد (عظمت عکسو نگاه!)

من نمیدونم واقعا بره اینه یا نه
من از هر سایتی ور میدارم موضوعی با تمام اوناییکه هست میزارم تو انجمن
و از سایتی که من ور داشتم فقط این عکس بود کنارش