![]() |
#coronahanddance #رقص_دست_ کرونا - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: #coronahanddance #رقص_دست_ کرونا (/showthread.php?tid=279888) |
#coronahanddance #رقص_دست_ کرونا - *Aɴѕel* - 17-03-2020
#ghencovychallenge #handwashingmove #coronahanddance #VuDieuRuaTay دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() از آنجا که دوستان بین المللی بیشتری به این پست می آیند ، بنابراین من این را برای همه تغییر خواهم داد به انگلیسی: بیماری COVID-2019 در حال گسترش است ، افراد و فعالیت های اجتماعی را تحت تأثیر قرار می دهد. شستشوی منظم دستی ، روشی ساده و مؤثر برای محافظت از جامعه در برابر بیماری ها (طبق اعلام سازمان بهداشت جهانی) است. براساس تحقیقات موسسه فناوری ماساچوست (MIT) ، 78٪ از مردم می گویند که اغلب دست های خود را می شستند اما تنها 25٪ در واقع بعد از رفتن به توالت دست های خود را می شستند ، 20٪ قبل از پخت و پز دست های خود را می شستند. برای پخش عادت به شستن دست های خود برای جلوگیری از این بیماری ، من از شما دعوت می کنم با من در مسابقه #ghencovychallenge شرکت کنید. قوانین بازی: شما رقص آهنگ Ghen Co Vy را با 6 حرکت شستشوی دست انجام می دهید ، همانطور که توسط سازمان بهداشت جهانی و وزارت بهداشت توصیه می شود ، بر اساس آهنگ موسیقی پیشگیری COVID-19 - حسادت ، همکاری بین انستیتوی حرفه ای و محیطی سلامتی ، موسیقیدان Khac Hung ، خواننده مین و خواننده اریک. این چالش را انجام داده و یا عادت های پیشگیری از بیماری همه گیر زیر را به اشتراک بگذارید: 1. دستان خود را اغلب با صابون یا محلول ضد عفونی کننده بشویید. 2. دست ها را روی چشم ، بینی و دهان قرار ندهید. 3. به طور منظم بهداشت شخصی ، بهداشت وسایل ، خانه ها و محیط اطراف را تمیز کنید. 4- برای رفتن به اماکن عمومی ، وسایل نقلیه یا وقتی بیمار هستید ، ماسك بپوشید. 5- خودآگاهی برای بهبود سلامتی برای خود ، خانواده و جامعه. 6. افرادی که علائم COVID-19 دارند ، تب بالا ، سرفه ، تنگی نفس و غیره دارند یا تماس نزدیک با فرد آلوده / فرد مظنون به COVID-19 دارند و تماس با سایر افراد را محدود کرده و با مراکز درمانی محلی تماس می گیرند. پس از اتمام چالش ، بلافاصله 2 دوستان به اشتراک بگذارید + به این چالش بپیوندید. ✌ برای خبرنگاران و مطبوعاتی که می خواهند از ویدیوی من استفاده کنند ، لطفاً این کار را انجام دهید. برای اینکه مردم می خواهند رقص رقص من را رقصند ، لطفا این کار را انجام دهید ، همه شماست hands برای پخش این پیام بسیار مفید به دستان خود بپیوندید! #handwashdance #handwashingdance به امیدی روزی که کرونا نباشه☺✌ RE: #coronahanddance #رقص_دست_ کرونا - *Aɴѕel* - 17-03-2020 ![]() RE: #coronahanddance #رقص_دست_ کرونا - شـــقآیــق - 17-03-2020 به امیدی روزی که کرونا نباشه☺✌ RE: #coronahanddance #رقص_دست_ کرونا - ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ - 04-05-2020 کروناااااا بیچارمان کرد ![]() RE: #coronahanddance #رقص_دست_ کرونا - _sehun_ - 31-08-2021 (17-03-2020، 17:47)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. چشم RE: #coronahanddance #رقص_دست_ کرونا - Emmɑ - 31-08-2021 (31-08-2021، 20:29)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مرسی عشگم |