![]() |
متن اهنگ Bad together از Dua lipa - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: آهنگ و موسیقی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=26) +---- انجمن: متن آهنگ های خوانندگان (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=52) +---- موضوع: متن اهنگ Bad together از Dua lipa (/showthread.php?tid=282221) |
متن اهنگ Bad together از Dua lipa - DarkLight - 22-04-2020 Know you're bad for me, but you know I am too می دونی تو برای من بدی، ولی منم بدم Me and you together, like a loved up bruise منو تو با هم، مثل یک کبودی دوست داشتنی I'll make you an offer that you can't refuse من بهت پیشنهادی می کنم که نتونی ردش کنی Baby, you're okay عزیزم تو خوبی Baby, you're okay عزیزم تو خوبی No, you won't, won't go breaking my heart نه، تو نمی ری، تو نمی ری منو بشکنی You've seen that we got the same pain, same scar می بینی که درد یکسانی داریم، زخم یکسان Felt that when we got closer in the dark پنهانش می کنیم وقتی تو تاریکی نزدیک می شیم Baby, I'm okay عزیزم من خوبم Baby, I'm okay عزیزم من خوبم Baby, when, when you're far away عزیزم وقتی، وقتی تو دوری I promise you I'll be good قول می دم خوب خواهی موند I guess we're misunderstood حدس می زنم اشتباه متوجه شدیم So baby, please, don't hear what people say پس عزیزم، لطفا، چیزایی که مردم می گن رو نشنو 'Cause I've heard things 'bout you too چون منم چیزایی راجب تو شنیدم Makes me know that I'm for you باعث میشه بفهمم که من برای تو هستم Oh, no, I don't care what's been done here before me اوه نه، اهمیت نمی دم اینجا قبل از من چی شده I don't give a damn, just as long as you care من به تخمم نیست، درست به اندازه ی اهمیت دادن تو 'Cause, baby, I've been bad, but the heavens forgave me چون عزیزم، من بد بودم، ولی بهشت منو بخشید You don't need to ask 'cause I'm already there لازم نیست بپرسی، چون من اونجا بودم Let's be Bad Together, baby, you and I بیا با هم بد باشیم، عزیزم تو و من Let's be Bad Together, if only for a while بیا با هم بد باشیم، حتی برای یه مدت Let's be Bad Together, make the devil smile بیا با هم بد باشیم، و شیطان رو بخندانیم Let's be Bad Together, let's be Bad Together, ooh yeah بیا با هم بد باشیم، بیا با هم بد باشیم، اوه اره Nothing could stop us, we got it all هیچی نمی تونه نگه مون داره، ما همشو فهمیدیم The love, the passion, but most of all عشق، اشتیاق، ولی بیشتر از همه We mess up, but run from the scene ما دخالت کردیم، ولی از صحنه فرار کردیم But I throw my hands up, if you know what I mean ولی من دستامو بالا بردم، اگه می فهمی منظورم چیه Ah, 'cause I'm not afraid to tell you when you're wrong اه، چون من نمی ترسم وقتی اشتباه می کنی بهت بگم And I know that you miss me when I'm gone و می دونم که دلت خیلی برام تنگ میشه وقتی برم We make a great team ما تیم خوبی ساختیم With you, I'm badder than I've ever been با تو، من بدتر از جوریم که همیشه بودم Baby, when, when you're far away عزیزم وقتی، وقتی تو دوری I promise you I'll be good قول می دم خوب خواهی موند I guess we're misunderstood حدس می زنم اشتباه متوجه شدیم So baby, please, don't hear what people say پس عزیزم، لطفا، چیزایی که مردم می گن رو نشنو 'Cause I've heard things 'bout you too چون منم چیزایی راجب تو شنیدم Makes me know that I'm for you باعث میشخ بفهمم که من برای تو هستم Oh, no, I don't care what's been done here before me اوه نه، اهمیت نمی دم اینجا قبل از من چی شده I don't give a damn, just as long as you care من به تخمم نیست، درست به اندازه ی اهمیت دادن تو 'Cause, baby, I've been bad, but the heavens forgave me چون عزیزم، من بد بودم، ولی بهشت منو بخشید You don't need to ask 'cause I'm already there لازم نیست بپرسی، چون من اونجا بودم Let's be Bad Together, baby, you and I بیا با هم بد باشیم، عزیزم تو و من Let's be Bad Together, if only for a while بیا با هم بد باشیم، حتی برای یه مدت Let's be Bad Together, make the devil smile بیا با هم بد باشیم، و شیطان رو بخندانیم Let's be Bad Together, let's be Bad Together, ooh yeah بیا با هم بد باشیم، بیا با هم بد باشیم، اوه اره Let's be oh babe, let's be bad بیا بد باشیم اوه عزیزم، بیا بد باشیم Let's be bad babe, let's be bad بیا بد باشیم عزیزم، بیا بد باشیم Let's be bad babe, let's be bad بیا بد باشیم عزیزم، بیا بد باشیم Let's be bad babe بیا بد باشیم عزیزم Oh, no, I don't care what's been done here before me اوه نه، اهمیت نمی دم اینجا قبل از من چی شده I don't give a damn, just as long as you care من به تخمم نیست، درست به اندازه ی اهمیت دادن تو 'Cause, baby, I've been bad, but the heavens forgave me چون عزیزم، من بد بودم، ولی بهشت منو بخشید You don't need to ask 'cause I'm already there لازم نیست بپرسی، چون من اونجا بودم Let's be Bad Together, baby, you and I بیا با هم بد باشیم، عزیزم تو و من Let's be Bad Together, if only for a while بیا با هم بد باشیم، حتی برای یه مدت Let's be Bad Together, make the devil smile بیا با هم بد باشیم، و شیطان رو بخندانیم Let's be Bad Together, let's be Bad Together, ooh yeah بیا با هم بد باشیم، بیا با هم بد باشیم، اوه اره RE: متن اهنگ Bad together از دوا لیپا - Sirvan10_a - 22-04-2020 Know you're bad for me, but you know I am too ﻣﯽ ﺩﻭﻧﯽ ﺗﻮ ﺑﺮﺍﯼ ﻣﻦ ﺑﺪﯼ، ﻭﻟﯽ ﻣﻨﻢ ﺑﺪﻡ ![]() |