![]() |
طرز تهیه ی سوهان عسلی - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: طرز تهیه ی سوهان عسلی (/showthread.php?tid=283443) |
طرز تهیه ی سوهان عسلی - sober - 03-05-2020 سوهان عسلی در واقع نوعی آب نبات آجیلی است که بسیار پر طرفدار است و کسانی که علاقه دارند شیرینیهای خانگی تهیه کنند حتما به سوهان عسلی خوشمزه به عنوان گزینهای مناسب فکر کنند چرا که هم مواد اولیه اش اصولا در دسترس است و هم نیاز به صرف زمان زیاد برای آماده سازی این شیرینی خوشمزه نیست.
مواد لازم:
![]() طرز تهیه:
کره را در ظرفی بریزید روی حرارت قرار بدهید. شکر و عسل را به آن اضافه کنید. حرارت باید تند و یکنواخت باشد. گاهی آن را هم بزنید تا شکر و آب طلایی شود. خلال بادام را اضافه کنید تا بادام طلایی شود.
سوهان نباید به طور مداوم هم بخورد ممکن است روغن از آن جدا شود. زمانی مایع کاملا طلایی شد زعفران حل شده در آب جوش را به آن اضافه کنید. از مایه کمی گوشه سینی بریزید وقتی فورا بسته شد سوهان آماده است. از مایه با قاشق کوچک روی سینی چرب شده با فاصله بریزید و فوری دو سه عدد خلال پسته روی آن قرار دهید بعد از خنک شدن آن را در ظرف دردار بریزید تا مدتی محفوظ بماند. برای تشخیص آماده بودن سوهان قبل از اینکه خلال پسته را اضافه کنید از مایه چند قطره داخل آب سرد بریزید چنانچه به صورت گلوله منسجم ته آب رفت سوهان آماده است چناچه درون آب متلاشی شود به جوشیدن بیشتری نیاز دارد.
زمانی که آماده شد آنها را با قاشق با فاصله روی سینی چرب شده قرار بدهید و اجازه بدهید تا کاملا سرد شوند و بعد از اینکه سرد شدند آنها را جدا کنید و داخل ظرف درداری نگهداری کنید؛ و از آن برای پذیرایی از مهمانان استفاده کنید.
![]() نکاتی برای تهیه سوهان عسلی:
|