فوت و فنهای طلایی برای داشتن شامی ترد و خوشمزه - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: فوت و فنهای طلایی برای داشتن شامی ترد و خوشمزه (/showthread.php?tid=287174) |
فوت و فنهای طلایی برای داشتن شامی ترد و خوشمزه - ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ - 11-07-2020 در مواد کتلت از آرد نخودچی استفاده کنید تا کتلت ترد داشته باشید استفاده از آرد گندم و آرد سوخاری باعث نرم و خمیر شدن کتلت میشود. فوت و فنهای طلایی برای داشتن شامی ترد و خوشمزه شامی کباب یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب ایرانی است که علاوه بر ایران در افغانستان و هند نیز پخته میشود. شامی کباب را اکثر مردم با کتلت به اشتباه یکی میدانند. اما این دو غذا با یکدیگر فرق دارند. در شامی کباب از سیبزمینی و گوشت استفاده میشود، اما در طرز تهیه کتلت فقط از سیب زمینی استفاده میشود. شامی کباب را میتوان به عنوان وعده پیشغذا و یا وعده اصلی برای شام و نهار میل نمود ترفندهای طلایی برای داشتن کتلت ترد و خوشمزه ۱. بهتر است در شامی از گوشت چربی دار استفاده شود. ۲. مقدار گوشت بیشتر از سیب زمینی باشد. ۳. آب پیاز و سیب زمینی حتما گرفته شود. ۴. مقداری از سیب زمینی که در کتلت استفاده میکنید پخته باشد و مقداری خام. ۵. در مواد کتلت از آرد نخودچی استفاده کنید تا کتلت ترد داشته باشید استفاده از آرد گندم و آرد سوخاری باعث نرم و خمیر شدن کتلت میشود ۶_از جمله سبزیهایی که باعث خوش عطر و طعم شدن شامی میشوند شنبلیله مرزه و ترخون میباشند. ۷. بهترین ادویه برای شامی، پودر پیاز و سیر، پودر تخم گشنیز پودر زیره و فلفل میباشد. |